Órák szerelmespároknak

forrás: Prím Online, 2023. február 14. 20:03

Párosban szép az élet és az a mondás nem csak a szerelmesekre, hanem a karórákra is igaz. A Casio mind a vintage, mind pedig az elegánsabb és sportos órák terén is olyan széles kínálattal rendelkezik, hogy a férfiak mellett a hölgyek is megtalálhatják a hozzájuk illőt. Így a szerelmes párok azonos stílusú, ámde különböző színekben pompázó órákat viselhetnek a különleges alkalmakon, vagy a dolgos hétköznapokon. 

 

Vintage-fanoknak 

 

A kultikus Alien-óra filmek ikonikus karórája nemrég tért vissza. Ellen Ripley jellegzetes karórája a Casio A100WEF típusban reinkarnálódott. A műanyag szíjas, csillogó felületekkel és jellegzetes tokkal rendelkező karóra hölgyeknek és férfiaknak egyaránt jól áll. Az ezüst színű (A100WEF-1AEF) talán egy kicsit közelebb áll a férfiak csuklójához, míg az aranyszínű tokkal rendelkező (A100WEFG-9AEF) a hölgyek outfitjét dobhatja fel. 

 

 

Pasztellszínek 

 

Ha G-SHOCK, akkor GA-2100! A nyolcszögletű lünettának köszönhető egyszerű vonalvezetés, letisztult forma, minimalista számlap és harmonikus színek jellemzik az "Oak" legújabb színeit. Mindkét modell szénszál erősítésű tokkal rendelkezik és mivel 20 baros nyomásig fokozottan vízálló, ezért úszni és fürdeni is lehet bennük. A Bluetooth-os kapcsolatnak köszönhetően pedig mind az iOS, mind pedig az Android rendszerű okostelefonokkal összepárosíthatók. A GA-B2100-3AER fényenergiával működik (Tough Solar), míg a GMA-S2100BA-2A2ER karóra elemmel. 

 

 

Elegáns hangulatban 

 

Este színház, vagy kellemes vacsora kettesben egy elegáns helyen? A Casio gondoskodik arról, hogy a legmegfelelőbb viseletre sem a hölgyeknek, sem pedig a férfiaknak ne legyen gondja. A Sheen női és az Edifice férfi karóráiban az a közös, hogy mindketten az elegánsabb, klasszikusabb vonalakat követik. Mindkettő jó választás: zafír üveg, rozsdaálló acél kivitel, szolid elegancia magas minőségi szinten.

 

Minőségi termék, elérhető áron 

 

A Casio Collection órák szinte mindenki számára elérhető áron kínálnak minőségi terméket és megjelenést. A zöld számlapos kiadás különlegessé teszi őket, ráadásul a női változat rozéarany bicolor színben érhető el. Mind az LTP-1302PRG-3AVEF női karóra, mind pedig a férfiak számára készülő MTP-1302PD-3AVEF fém tokkal és fém szíjjal büszkélkedhet.  

Csak nőknek 

 

Ha szerelmespárnak csak az egyik tagja preferálja a karórákat, akkor sincs ok az aggódásra. A Casio klasszikusa, a Vintage Mini aranyszínű tokkal és púderszínű bőrszíjjal annyira ellenállhatatlan, hogy nem lehet rá nemet mondani. Viselője egy finom, kecses és ízléses órára tehet szert.

Kulcsszavak: karóra Casio

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itthon is elérhetőek a Samsung legújabb hajlítható okostelefonjai, okosórái és fülhallgatói

Magyarországon is elérhetőek a Samsung legújabb, Galaxy AI erejével támogatott készülékei: a hajlítható Galaxy Z Fold6 és Galaxy Z Flip6 okostelefonok, a Galaxy Watch Ultra és Galaxy Watch7 okosórák, valamint a Galaxy Buds3 széria modelljei.

2024. július 24. 20:59

A Sandberg új termékei hatékonyabbá teszik a kommunikációt és a hordozható eszközeid töltését

Az érthető kommunikáció fontos eleme a hatékony munkavégzésnek, legyen szó bármilyen hétköznapi helyzetről vagy irodai környezetről. Utóbbi esetén jelent nagy segítséget a Sandberg USB-C-s irodai headsete, amely tiszta kommunikációt garantál a munkavégzéshez.

2024. július 21. 15:07

Vadászrepülők inspirálták a legújabb Casio-t

A Casio vadonatúj, vadászrepülők által inspirált karórát mutatott be. Az új G-Shock Gravitymaster rögtön háromféle megjelenésben érhető el. „Valamennyi közös jellemzője, hogy mesterien ötvözik a vadászrepülők műszerfalának kialakítását, valamint a gépek aerodinamikus, lendületes dizájnját” – hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2024. július 21. 12:20

Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést kínáló fejhallgatók akár 55 órányi magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak.

2024. július 20. 16:58

Az új ViewSonic lézerprojektor átformálja a házimozi jövőjét

A ViewSonic Corp., a vizuális megoldások globálisan vezető gyártója bejelentette az LX700-4K RGB megjelenését. Ez az innovatív projektor új mércét állít fel az otthoni szórakoztatás vizuális teljesítménye terén. 

2024. július 20. 11:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kék halál képernyőn túl: miért ne hagyjuk figyelmen kívül a szoftverfrissítéseket?

2024. július 26. 13:59

Idén a fenntartható cégek tulajdonosait is díjazza az EY

2024. július 24. 13:59

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55