Szórakozáshoz és munkához is használható Technics fülhallgatók

forrás: Prím Online, 2021. október 1. 14:11

A Technics bejelentette két új valódi vezeték nélküli fülhallgatóját, az EAH-AZ60 és az EAH-AZ40 modelleket. A prémium hangminőséggel és fejlett technológiákkal rendelkező fülhallgatókat úgy tervezték, hogy kiváló élményt nyújtsanak, akár konferenciahíváson vesz részt, akár kedvenc zenéjét vagy podcastjét hallgatja.

Tavaly sokan kezdtek otthonról dolgozni, és konyhák, étkezőszobák és hálószobák változtak irodává. Fogyasztói igényeink és szükségleteink megváltoztak, amikor az átalakult környezetünk új kihívások elé állított minket, például gyerekek, háziállatok és a háztartás zajai versengtek egyszerre a figyelmünkért. Ez befolyásolta, a konferenciahívásokon és megbeszéléseken a koncentrációs képességünket, és azt, hogy mennyire hallanak minket mások. A Technics a zavartalan hangzás iránti igény kielégítésére a JustMyVoice technológiát alkalmazza az EAH-AZ60 és EAH-AZ40 valódi vezeték nélküli fülhallgatóknál. Ez a speciális hangfelismerő technológia mikrofonok és szoftver segítségével érzékeli beszéd közben a hangokat, miközben a két MEMS-mikrofon aktívan rögzíti a hangot, és sugárformáló technológiával csökkenti a környezeti zajt, hogy még a legzajosabb környezetben is tiszta legyen a hívás hangja.

 

 

A Technics valódi vezeték nélküli fülhallgatói a kategóriavezető zajszűréssel és a Bluetooth és LDAC technológiával ellátott nagy felbontású hangminőséggel magával ragadó hangzást biztosít munka és szórakozás közben egyaránt. Minden felhasználási mód egyedi, ezért a Technics fülhallgatókban "Természetes" és "Figyelem" környezeti hangmód is található, hogy a felhasználók szabályozhassák, mennyi háttérzajt halljanak. Természetes módban az összes környező zaj hallható, míg Figyelem módban csak az emberi hang frekvenciatartományában lévő hangok szólalnak meg.

 

Amikor véget érnek a virtuális megbeszélések és a konferenciahívások, a szélzajcsökkentést és IPX4 védelmet biztosító Technics valódi vezeték nélküli fülhallgatók kiválóan használhatók kikapcsolódásra is. Akár az edzőterembe tart, akár zenével vagy podcasttal lazít egy hosszú nap után, ezeket a fülhallgatókat úgy tervezték, hogy bárhová önnel tartsanak.

 

 

"Mérnökcsapatunk több mint 55 évnyi hangmérnöki tapasztalatát kamatoztatta ezekben az új fülhallgatókban. Izgatottan vártuk, hogy az EAH-AZ60 és az EAH-AZ40 valódi vezeték nélküli fülhallgatókkal bővíthessük prémium audiotermékeink sorát" - mondta Ellison Ferdinand, a Technics Egyesült Államok termékmenedzsere. „Mindannyian új munka- és életritmushoz alkalmazkodtunk, és reméljük, hogy ezek a fülhallgatók segítenek abban, hogy arra koncentráljunk, ami a legfontosabb."

 

A prémium audioeszközök terén régóta vezető szerepet betöltő Technics 1996-ban mutatta be első fejhallgatóját, amely magasra helyezte a lécet, és a márka a világ zenerajongóinak - köztük a professzionális DJ-knek is - nagy kedvencévé vált. Az egyedi és érzelemdús hangzásélményt nyújtó termékek a kompromisszumok nélküli "Technics Sound” filozófiával készülnek, miközben hűek maradnak a márka stílusához, amely kiállja az idő próbáját.

 

 

Az EAH-AZ60 ezüst és fekete, az EAH-AZ40 pedig ezüst, fekete és rózsaarany színben lesz kapható.

 

 

Ezenfelül 2022 elején a Technics kiadja új EAH-A800 vezeték nélküli fejhallgatóját is.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az utazások elengedhetetlen kelléke – BOOX Palma!

A BOOX tavaly szeptemberben mutatta be legújabb mobil e-papír készülékét, amely a csúcsteljesítményt az E-Ink kijelzővel és a telefon méretű dizájnnal ötvözi, így tökéletes választást jelent útközben is.

2024. február 22. 12:56

Retro időmérővel ünneplik a Casio karóra részlegének 50 éves fennállását

A CASIO újra kiadta legendássá vált Casiotron QW02 karórát, amely a világ első automatikus naptárfunkcióval ellátott időmérő szerkezete volt. Az újdonság a TRN-50-es típusszámot viseli, utalva arra, hogy a Casio karóra részlege idén ünnepli 50 éves fennállását. A modell limitált, négyezer darabos példányszámban került forgalomba.

2024. február 21. 14:40

A Sandberg bemutatta legújabb töltőit

A Sandberg, az elektronikai készülékek egyik vezető innovátora bemutatta legújabb töltőit: a MagSafe-kompatibilis ScreenMount Magnet Charger 15W mágneses töltőt, valamint 2 az 1-ben 1xUSB-C 1xUSB 35 W-os gyorstöltőt.

2024. február 21. 11:31

A kiberbűnözők célpontjainak közel 43 százalékát kkv-k teszik ki

A Statista adatai szerint a vállalkozások több mint 72 százalékát érte zsarolóvírus-támadás 2023-ban, ami messze a legmagasabb szám az elmúlt 5 évben. Azonban az Eurostat statisztikái alapján míg a hazai nagyvállalatok kiemelt figyelmet fordítanak az IT-biztonságra, addig a kkv-szektorról már nem mondható el ugyanez, mivel az erre költött összegek alapján az utolsó harmadban szerepel az európai országok rangsorában.* 

2024. február 20. 12:59

Jó hír a vásárlóknak: elindult az árcsökkenés a műszaki piacon

A magyarországi kiskereskedelmi forgalom apadásával párhuzamosan 2023-ban az Euronics szerint is csökkent az árbevétel és a vásárlások száma, az utolsó negyedév azonban ismét szép eredményeket, online kiszállítással rendelt termékek esetén pedig rekord növekedést hozott a vállalatnak. Az Euronics idén az infláció további mérséklődésére és a vásárlási kedv visszatérésére számít, amit új üzletnyitásokkal támogat.

2024. február 19. 17:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07