Új audiovizuális megoldásokkal jelentkezik az Epson

Kütyü Magazin, 2020. február 11. 17:38

Az Epson az ISE nemzetközi audiovizuális szakkiállításon, Amszterdamban mutatja be új, 30 000 lumenes lézerprojektorát (az EB-L30000U-t) az 1. teremben, a H90-es standon. A rendezvényen két ilyen csúcskategóriás, telepített lézerkivetítővel demonstrálják, hogyan lehet költséghatékony módon lenyűgöző 60 000 lumenes, 4K képet megjeleníteni.

Idén az ISE-n az Epson az új üzleti, oktatási és szórakoztató audiovizuális megoldások széles körét mutatja be, mint pl.:

  •   Egy új, szuperközeli optikát (ELPLX03) a 30k és 25k lumen fényerejű lézerprojektorokhoz. Az Epson az egyetlen olyan projektorgyártó, amely nulla eltolású (zero offset) UST megoldást kínál minden cserélhető optikás modelljéhez az 5500 és 30 000 lumen közötti tartományban;
  •   Egy új, szuperközeli (UST) lézer-projektort üzleti találkozókhoz (EB1485Fi), amely edge blending funkciót is kínál;
  •   Két új projektort (EB-W70 és EB-805F) digital signage célokra, előbbit üzlethelyiségekbe, utóbbit vállalati felhasználásra;
  •   Egy új, intuitív, könnyen használható ProAV MAC-alapú szoftvert.

 

 

 

Kiemelkedően látványosnak ígérkezik az #EpsonUnboxed mapping show: nyolc különálló, állandó mozgásban, forgásban lévő, bonyolult grafikákat és effektusokat tartalmazó jelenet végül egy Forma 1-es versenyautóvá áll össze a nézők szeme előtt.

 

Neil Colquhoun, az Epson Europe B.V. CISMEA régióért (Független Államok Közössége, Közel-Kelet és Afrika) és Professional Displays üzletágért felelős alelnöke elmondta: „Ez az eddigi legátfogóbb AV kínálatunk, amely bemutatja az Epson teljes 4k kompatibilis lézerprojektor kínálatát és a kapcsolódó optikákat- a csúcsminőségű, 30 000 lumenes EB-L30000U-tól kezdve a belépő szintű ProAV lézervetítőkig. Sikeresen bővítettük a kereskedelem és vendéglátás számára fejlesztett reklám-célú megoldásaink körét, valamint egyedülálló UST kivetítőket alkottunk az oktatás és a vállalati piac számára. Az év későbbi szakaszában további termékbejelentéseink várhatóak.”

 

Az Epson-stand kiemelt eseményei között szerepel a Moverio intelligens szemüveg bemutatása, a felhasználói élményt az Emozionella és a Toledo Train Vision fokozza. A standra látogatók egy virtuális vonaton utazva - a Moverio intelligens szemüveget viselve - felfedezhetik Toledo gyönyörű városát, amelyet a kiterjesztett valóság applikáció és az Epson nagy fényerejű kivetítői keltenek életre.

 

„A kiterjesztett valóság gyorsan fejlődik, a koncepciótól mára sok alkalmazás eljutott a mainstream megvalósításig. Nagyszerű példa a Toledo Train Visionnel közös munkánk, ami megmutatja, hogy az intelligens szemüveget hogyan használhatja az idegenforgalmi szektor a látogatói élmény fokozása érdekében. Ez a példa a kiterjesztett valóság gyakorlati alkalmazásának egyike, emellett különféle ágazatokban, a kiskereskedelemtől az egészségügyön, az oktatáson át a távoli segítségnyújtásig, a szórakoztatásig, a múzeumokig és a látogatói látványosságokig rengeteg területen alkalmazható” - mondta Valerie Riffaud Cangelosi, az Epson EMEA új piacokért felelős fejlesztési igazgatója.

Kulcsszavak: projektor ISE 2020 Epson

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Watch GT 2e száz edzésmóddal és továbbfejlesztett egészségfigyelővel érkezik

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága bemutatta a Watch GT 2e okosórát. Az aktív életmód ösztönzésére készített eszköz százféle különböző edzésmódot támogat, számos egyéb egészségügyi- és fitnesz-funkció mellett a véroxigén szintjét is tudja mérni. A vállalat külön ügyelt a hölgyekre is, a Watch GT 2e bemutatásával párhuzamosan a 2019 őszén debütáló Watch GT 2 legújabb, most bejelentett 42 mm – es változata már a menstruációs ciklust is figyeli.

2020. március 30. 15:04

Az Apple Watch Series 5 eSIM 4G április 9-től online megvásárolható a Telekomnál

A Telekom április 9-én kezdi meg az Apple Watch Series 5 eSIM 4G készülék értékesítését, amely a beépített 4G hálózati képességnek köszönhetően áttörést jelentő kommunikációs, fitnesz, egészségügyi funkciókkal és GPS-szel, valamint állandóan aktív kijelzővel rendelkezik. Az Apple Watch Series 5 eSIM 4G készülék április 9-től a Telekom honlapján (www.telekom.hu/applewatch) keresztül vásárolható meg.

2020. március 24. 11:54

A WIWE veszélyhelyzetben is segíti a szívproblémák szűrését

A koronavírus járvány terjedése miatt kockázatossá vált az orvosi rendelőkben történő várakozás, csökkent a rendelői EKG mérések lehetősége. A WIWE mobil EKG azonban könnyű megoldást jelenthet erre a problémára, az eszköz otthoni szűrést és táv-kiértékelést tesz lehetővé.

2020. március 18. 15:04

A Panasonic több terméke is formatervezési díjat kapott

A Panasonic 14 termékkel és projekttel, többek között hangszóróval, fényképezőgéppel, fejhallgatóval, televízióval, lemezjátszóval, koncepcióval és egyéb fejlesztésekkel érdemelte ki a világhírű iF DESIGN AWARD 2020 formatervezési díjat.

2020. március 18. 12:38

Minden felhasználói igényt kielégít a Kingston megújult Canvas kártyasorozata

A Kingston Digital Europe Co LLP  bemutatta a Canvas portfólió megújult, „Plus” sorozatú SD és microSD memóriakártyáit, amelyek megnövelt teljesítményt kínálnak tükörreflexes fényképezőgépekhez, Android eszközökhöz, akciókamerákhoz és drónokhoz. Az újgenerációs flash kártyák között megtalálhatók a vállalat első UHS-II besorolású megoldásai is. Továbbá a Canvas Plus fejlesztéseihez igazodva a vállalat új MobileLite Plus UHS-II olvasókat is készített a villámgyors olvasási sebesség támogatására.

2020. március 11. 14:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11

Javaslatcsomag szülőknek és pedagógusoknak a HiperSuli digitális tanáraitól

2020. március 15. 11:53
online sportfogadás