HUAWEI Health Lab kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: HUAWEI Health Lab

A Huawei több százmillió felhasználó adatait elemezve fejleszti az egészségkövető technológiákat

A krónikus betegségek megelőzéséhez, valamint az alvászavarok, a sportolás utáni regeneráció és a gyermekkori fejlődés vizsgálatához is hozzájárulhatnak a Huawei jelenleg is zajló, okosórákhoz kapcsolódó egészségügyi kutatásai.*  A vállalat eddig több mint 300 millió felhasználó alvás közbeni légzésfigyeléshez kapcsolódó adatát elemezte, ötmillió felhasználó szívegészségét vizsgálta, és 800 ezer felhasználó érrendszeri és légúti egészségére vonatkozó adatait dolgozta fel. A Huawei új, finnországi kutatólaborjában dolgozó multidiszciplináris kutatócsapat a többi között a női egészség, a mentális egészség valamint a vérnyomás edzés közbeni nyomon követését szolgáló egészségfigyelő technológiákat is fejleszt.** 

2023. november 12. 13:52

Új európai laboratóriummal erősíti egészségügyi kutatás-fejlesztési tevékenységét a Huawei

Új laboratóriumot hozott létre egészségügyi és fitnesz fókuszú technológiai kutatásaihoz a Huawei a finnországi Helsinkiben. A világszínvonalú teszt-berendezésekkel felszerelt HUAWEI Health Lab nyitott kutatóplatformként szolgálhat a sport- és fitnesz algoritmusokkal kapcsolatos technológiák valós élethelyzetekben történő vizsgálatához. A labor létrehozását az egészségügyi és fitnesz technológiák iránti növekvő igény indokolta; a vállalat legfrissebb, nyolc európai országot vizsgáló felmérése szerint a válaszadók 92 százaléka szeretne javítani egészségével kapcsolatos életmódjának legalább egy aspektusán, és csak a megkérdezettek fele elégedett edzettségi szintjével.

Kulcsszavak: Huawei HUAWEI Health Lab
2023. október 30. 14:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27