VISZ kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: VISZ

Az év középiskolai tanári csapata a digitalizációért

A Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ ) pályázatot írt ki a magyarországi működésre bejegyzett, érvényes működési engedéllyel rendelkező középfokú oktatási intézmények részére, melyekben a rendszeresített képzés főállásban oktató tanárok közreműködésével valósul meg. A pályázat kiírása és értékelése a tanévet követő ősszel történik meg, a díj átadására – ünnepélyes keretek között – decemberben, a VISZ éves záróünnepségén kerül majd sor.

2017. október 7. 08:33

Év CIO-ja 2017

Idén is a Vezető Informatikus Szövetsége (VISZ) őszi évadnyitó rendezvényén, az INFOHAJÓ-n adták át az Év CIO-ja, valamint a tavaly alapított, a szervezet elnökeként hosszú időn át tevékenykedő Braun Péter nevét viselő elismerést, amellyel a Szövetség a 35 évnél fiatalabb informatikai vezetők munkáját szeretné elismerni.

2017. szeptember 1. 14:19

Az év CIO-ja pályázat

A Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) 2017-ben is kiírja az Év CIO-ja pályázatát. A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet az informatikai vezetők tevékenységének fontosságára, valamint a díjjal elismerje az évek során kiemelkedő teljesítményt nyújtó CIO (Chief Information Officer) munkáját.

Kulcsszavak: díj VISZ pályázat CIO
2017. július 6. 13:48

Számítógépeket adományozott a LeasePlan a programozás iránt érdeklődő gyerekek számára

10 darab számítógépet adományozott a LeasePlan Hungária Zrt. a Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) részére. 

2017. március 9. 10:52

Átadták az idei díjakat az informatikai oktatásban élen járó egyetemi oktatóknak és középiskolai tanárcsapatoknak

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Kar adjunktusa, dr. Tornai Kálmán kapta Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) által kiírt Év Informatikai Oktatója pályázatának ösztöndíját. 

2016. december 10. 09:14

Kiosztották az Év Informatikai Oktatója pályázat ösztöndíjait

Tizennegyedik alkalommal írták ki az Év Informatikai Oktatója pályázatot. Négy oktató osztozik az összesen egymillió forinttal járó ösztöndíjon.

Kulcsszavak: oktatás VISZ
2015. december 3. 11:18

Ismét nyitva a VISZ Programozó Tábor

A VISZ táborában olyan tananyagot és módszereket alkalmaznak, amivel a gyerekek játszva tanulnak, megismerhetik a kódírás alapjait, ráadásul azonnal gyakorlatba is átültethetik a tanultakat, például egyszerű robotok programozásával.

Kulcsszavak: VISZ programozás oktatás
2015. október 27. 13:31

Bányai Ervin az ÉV CIO-ja 2014-ben

A Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) 2014-ben is kiírta az Év CIO-ja pályázatát. A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet az informatikai vezetők tevékenységének fontosságára, valamint a díjjal elismerje az évek során kiemelkedő teljesítményt nyújtó CIO (Chief Information Officer) munkáját.

Kulcsszavak: CIO VISZ
2014. augusztus 29. 10:09

Ki lesz az ÉV CIO-ja idén?

2014-ben is meghirdeti a Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) az Év CIO-ja pályázatot, melynek célja, hogy felhívják a figyelmet az informatikai vezetők tevékenységének fontosságára.

Kulcsszavak: CIO pályázat VISZ díj
2014. június 18. 16:18

Az Év CIO-ja 2013-ban Kerper Gábor

A Vezető Informatikusok Szövetsége Teljes gőz – tájoló nehéz időkben címmel rendezte meg idei nyár végi konferenciáját, az INFO Hajót, ahol az is kiderült, hogy a Ringier informatikai vezetője nyerte el a VISZ díját 2013-ban.

Kulcsszavak: CIO Ringier média VISZ
2013. szeptember 2. 10:05

Dr. Hajdu András kapta a 2012-es „Év informatikai oktatója” díjat

A Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) december 4-én a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen ünnepélyes keretek között adta át a 2012-es „Év informatikai oktatója” díjat. A 2002 óta rendszeresen kiosztott elismerést Dr. Hajdu András, a Debreceni Egyetem Komputergrafika és Képfeldolgozás Tanszékének vezetője kapta.

Kulcsszavak: VISZ díj oktatás
2012. december 10. 13:14

A 2010-es év informatikai oktatója: Dr. Bertók Botond

A Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége minden év végén kiválasztja az év informatikai oktatóját. Az idén ezt a címet Dr. Bertók Botond docens, a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kar Rendszer- és Számítástudományi Tanszékének oktatója érdemelte ki.

Kulcsszavak: VISZ
2010. december 26. 12:21

Év CIO-ja 2004-ben: dr. Tóth Zsolt és Kertészné Gérecz Eszter

Dr. Tóth Zsolt az Év Főinformatikusa 2004-ben, Kertészné Gérecz Eszter pedig "Életmű különdíjat" kapott.

Kulcsszavak: VISZ CIO
2004. szeptember 2. 11:38

Civil Kezdeményezés a tudásgazdaság fejlesztése érdekében

Az IVSZ céljául tűzte ki, hogy az iparágban meglevő potenciállal hozzájáruljon a nemzetgazdaság növekedéséhez, és európai versenyképesebbé tételéhez az NFT II. programjaihoz kapcsolódva. A célok megvalósításának érdekében az IVSZ kezdeményezésére konzorcium alakult.

2004. június 23. 14:33

Fórumot tartanak az informatikai outsourcingról

\"Outsourcing az informatikában\" címmel október 13-án Budapesten rendez konferenciát a Vezető Informatikus Szövetsége.

Kulcsszavak: konferencia VISZ +fontos
1999. szeptember 28. 12:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

E-kereskedelmi Körkép 2017

Az eNET hagyományos év végi infografikája a 2017. évi e-kereskedelmi kutatásainak adatait mutatja be.

2017. december 28. 09:48

Fogyasztóvédelmi díjat kapott a UPC

A UPC Magyarország a Budapesti Békéltető Testület fogyasztóvédelmi pályázatán elnyerte a „Kiemelkedő fogyasztóvédelmi gyakorlat – 2017” díjat. A magyarországi vállalkozások számára meghirdetett, „Jó gyakorlatok a fogyasztóvédelemben” elnevezésű megmérettetésen a telekommunikációs vállalat fogyasztói élményt emelő törekvéseit ismerték el. A UPC nevezési anyagának gerincét a vállalat működését átható, hatékony ügyfélkezelési rendszer bemutatása alkotta.

2017. december 20. 09:27
cloudappsportal.com