Xperia Z2 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Xperia Z2

Ingyenes zenei csemegét kínál a Sony a Xperia Z2 vásárlóknak

Az Epic Records kiadóval és a Michael Jackson Hagyatéki Alapítvánnyal történt közös megállapodásnak köszönhetően egy igazi zenei csemegével szolgál a Sony az Xperia Z2 okostelefon vásárlóinak. A mai naptól ugyanis ingyenesen elérhetővé válik a pop királyának, új eddig még nem hallott dalait tartalmazó XSCAPE című albuma.

2014. május 15. 10:36

Extrákkal jön hazánkba az Xperia Z2 és Z2 Tablet

Már a hazai rajongóknak sem kell sokat várnia a Sony új prémium modelljeire, hiszen az Xperia Z2 csúcsmobil és az Xperia Z2 Tablet is elérhető lesz májustól Magyarországon. Mindkét modellt feldobják Szegedi Kata egyedi tokjai, sőt az okostelefonhoz ajándék Michael Jackson albumot kapnak a vásárlók.

2014. április 16. 16:40

Sony Xperia Z2 – szembetűnő fejlődés

A japán gyártó az MWC 2014 első napján mutatta be új Xperia modelljeit, melyek között az Xperia Z1 csúcsmobil utódja, a Z2 is feltűnt. Az 5,2 hüvelykes, Full HD felbontású TRILUMINOS kijelzővel megáldott okostelefon ultramodern hardverrel és remek képalkotási képességekkel is büszkélkedhet, így biztosan megállja a helyét az idei nagyágyúk között.

Kulcsszavak: MWC 2014 Sony Xperia Z2
2014. február 25. 11:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15