Idén is a Huawei telefonjáé a legjobb mobilba épített kamera

forrás: Prím Online, 2020. augusztus 19. 15:27

A Huawei csúcstelefonja, a P40 Pro nyerte el idén az EISA (Expert Imaging and Sound Association) legjobb okostelefon-kamerájának járó díját (“EISA Smartphone Camera 2020-2021”). 

A világ 55 elismert fogyasztói elektronikai magazinját tömörítő szövetség elsősorban az idén márciusban bemutatott készülék fotózási képességeit és kamerarendszerét méltatta. A Huawei Watch GT 2 okosóra szintén kategóriagyőztes lett: a legjobb okosórának járó díjjal („Best Smartwatch 2020-2021”) jutalmazta a szervezet. Az EISA a nyolcadik egymást követő évben díjazott Huawei-készüléket.

 

Az EISA fogyasztói elektronikai szakmédiumokat képviselő tagjai minden évben hat kategóriában - fotózás, mobileszközök, Hi-Fi, házimozi-hangtechnika, házimozi-kijelző és videotechnika, valamint autóelektronika – választják ki azokat a termékeket, amelyeket a több mint 29 ország szakértői egységesen kiemelkedőnek tartanak. A jelölteket az EISA éves közgyűlésén mutatják be, ahol a tagok kiválasztják az egyes kategóriák győzteseit.

 

Az EISA nyolcadik alkalommal ismerte el a Huawei okostelefonjait. A díj kapcsán a zsűri kiemelte: a készülék kategóriájában verhetetlen mind kimagasló kamerarendszere, mind kijelzője, mind felsőkategóriás dizájnja tekintetében. 

 

eisa.eu

„A P40 Pro tökéletes társ azoknak, akik naponta szeretnének fantasztikus fényképeket készíteni. Az 50MP-es Ultra Vision kamera optikai képstabilizációt, a 12MP-es periszkópos telefotó lencse ötszörös optikai zoomot, a 40MP-es ultraszéles Cine kamera pedig fejlett videózást tesz lehetővé. A készülék ToF 3D mélységérzékelő kamerája és az AI Photography olyan prémium technológiai élményt biztosít a felhasználóknak, amely egészen páratlan” – olvasható a zsűri értékelésében.

 

A zsűri a Watch GT 2 okosórát is méltatta. Véleményük szerint az óra stílusos kialakításával, számos sportmódjával, valamint kiemelkedő kéthetes üzemidejével ideális minden aktív életmódot folytató felhasználó számára. A szakértők a TruSleep alvásfigyelő funkciót, valamint a szívverés és stresszszint nyomon követését is kiemelték azon vonások közül, melyek a Watch GT 2-t „modern klasszikussá” teszik.

 

eisa.eu

 

Kevin Ho, a Huawei Fogyasztói Üzletág Okoseszköz Üzleti Részlegének elnöke kiemelte: “Megtiszteltetés, hogy újból a Huawei készülékeit ismerte el az EISA. Minden készülékünkkel arra törekszünk, hogy a technológiák határait feszegetve egyre újabb és izgalmasabb élményeket biztosíthassunk fogyasztóink számára, kezdve az edzés új élményét kínáló Watch GT 2-vel, vagy az okostelefonos fényképezésben rejlő lehetőségeket újradefiniáló P40 Pro-val.”

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38