A Raben Group is jelen lesz az idei Transport Logistic kiállításon

forrás: Prím Online, 2023. március 25. 12:40

2023. május 9-12. – ezt a néhány napot az egész logisztikai szektor jó előre bejegyezte már a naptárába. Ekkor rendezik meg ugyanis Münchenben a Transport Logistic 2023 kiállítást, a világ egyik legjelentősebb ilyen tematikájú szakmai eseményét. „We Connect Europe“ szlogenje jegyében a Raben Group legújabb piaci ajánlatai mellett „zöld“ üzleti szemléletének bemutatására is nagy hangsúlyt fektet a standján.

A világjárvány által kikényszerített hosszú szünet után – 2021-ben nem a hagyományos formában rendezték meg a Transport Logistic kiállítást – a cégek és ügyfeleik végre újra személyesen találkozhatnak a müncheni vásárterületen, hogy új kapcsolatokat építsenek, megosszák egymással a tapasztalataikat és megvitassák az iparág helyzetét. A felfokozott várakozás nem véletlen: ebben az ágazatban négy esztendő egy egész évszázadnak tűnik, különösen a mai gyorsan változó politikai, társadalmi és gazdasági körülmények között.

 

A Raben Group ezúttal is szeretettel invitálja vendégeit az A5 csarnok 402-es kiállítóhelyére, ahol négy napon át több mint 60 szakértő áll a látogatók rendelkezésére. Az érdeklődők a We Connect elnevezésű részlegen megismerkedhetnek a holland logisztikai szolgáltató kiterjedt nemzetközi összeköttetéseivel. A Raben tevékenységének szintén fontos része a szerződéses logisztika, amely átfogó megoldásokat kínál nemcsak az áruk tárolására, hanem egész sor úgynevezett értéknövelő szolgáltatásra is, többek között áruk összecsomagolására, együttes gyártására vagy az e-kereskedelmi szegmensre szabott munkafolyamatokra. A kiállítótér ezen része a We Innovate nevet viseli majd. A kihelyezett érintőképernyőkön elérhetővé válnak a Raben Group szolgáltatásai a weboldalon keresztül. Ezenfelül a látogatók a cég munkatársai segítségével kipróbálhatják a myRaben nevű ügyfélplatformot is. Ami kiemeli a vállalatot a mezőnyből: „People with Drive“, azaz egy csapat, amely gyorsan és rugalmasan reagál az ügyfelek igényeire, a kényelmes és felhasználóbarát szolgáltatást lehetővé tévő IT-eszközök, valamint a fenntartható üzleti szemléletben megnyilvánuló felelősség a környezet iránt – ezt járja körül a stand We Care nevű részlege.

 

 

„Nagy várakozásokkal tekintünk a vállalkozóinkkal, a partnereinkkel és más vállalatok képviselőivel való találkozás elé. Sok minden változott a legutóbbi kiállítás óta. Az Európában és világszerte tapasztalható nehéz helyzet ellenére a cégcsoportunk dinamikusan növekedett, akvizíciókat és beruházásokat hajtottunk végre, valamint új nemzetközi összeköttetéseket teremtettünk Európában“ – mondta Ewald Raben, a Raben Group vezérigazgatója. – „A piacon egyértelműen megkülönböztet bennünket a zöld üzleti szemlélet, és az a csapat, amelynek köszönhetően valódi emberarcú logisztikát és egyedi igényekre szabott szolgáltatásokat kínálunk. Szeretettel várunk mindenkit a standunkon, hogy a közös jövőbeli terveinkről beszélgessünk.“

 

A stand koncepciója tükrözi a Raben Group filozófiáját – egy holland gyökerű vállalatét, amelynek történelme több mint 90 éve íródik, ugyanakkor fejlesztés-orientáltan működik, emberközpontú logisztikai szolgáltatást kínál, nem utolsósorban elkötelezett a fenntarthatóság iránt. Ennek a leképezése a minimalista, nyugodt dizájn, amelyben az uralkodó fehér színt természetes mohából készült zöld dekoráció egészíti ki. A nagy gondossággal és ergonómiai ismeretekkel megtervezett tér üzleti találkozók és elmélyült beszélgetések méltó helyszíne lesz.

 

A Raben Group idén hatodik alkalommal vesz rész a Transport Logistic kiállításon. Az idei év egyben a rendezvény 45. évfordulója is. A szállítmányozás, a logisztika, az informatika és az ellátási lánc iparág számára szervezett müncheni seregszemle mindig is rendkívül népszerű volt – a legutóbbi alkalommal, 2019-ben a kiállítók száma 10 százalékkal haladta meg az előzőt, a standok első alkalommal tíz teljes csarnokot töltöttek meg.

Kulcsszavak: Raben Group logisztika

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Ezekkel a gumikkal télen is biztosan célba ér a fuvar!

A Bridgestone, a prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások globális vezetője bejelentette új prémium téli gumiabroncsát kisteherautók számára. A Bridgestone a Duravis Van Winter ENLITEN-nel a kisteherautó-flották tulajdonosait támogatja a mindennapi téli felhasználás közben, amellett, hogy segít csökkenteni a teljes tulajdonosi költségüket (azt, hogy a termék a teljes élettartama alatt mennyibe kerül a vállalkozásnak).

2024. május 16. 16:22

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Így működnek majd a távfelügyelt boltok

A közelmúltban jelentették be, hogy rövidesen Magyarországon is elindulnak az első úgynevezett „hibrid” boltok, melyek nappal a ma ismert formában, a megszokott nyitvatartási időn kívül pedig személyzet nélküli üzemmódban várják a vásárlókat. A lehetőség technikai feltételeiről, illetve a használatának módjáról a megoldást fejlesztő Laurel Kft. május 15-i retailkonferenciáján közöltek részleteket.

2024. május 16. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38