Megjelent a Thermaltake teljes méretű új toronyházsorozata

forrás: Prím Online, 2023. július 22. 14:01

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a CTE T500 TG ARGB és a CTE T500 Air Full teljes méretű toronyházak megjelenését fekete és hófehér változatokban egyaránt. 

A CTE T500 egy E-ATX teljes méretű toronyház, amely a CTE-kialakítású sorozatot egészíti ki, és úgy tervezték, hogy magas szintű hűtési teljesítményt biztosítson a kritikus alkatrészeknek. Ez a ház három előtelepített CT140 ventilátorral érkezik és akár egy 420 mm-es AIO-radiátort is támogat elöl, ami teljeskörű hűtési támogatást jelent. Hogy megfeleljen a hűtési teljesítményre és a belső alkatrészek megjelenítésére vonatkozó igényeknek, a CTE T500 TG ARGB két edzett üveglappal rendelkezik elöl és bal oldalt; míg a CTE T500 Air egy edzett üvegből készült panelt kapott a bal oldalon, és a nagyobb légáramlásra helyezi a hangsúlyt. 

 

A CTE-kialakítás, amely a Centralized Thermal Efficiency (központosított hűtési hatékonyság) rövidítése, az alaplap 90 fokos elforgatását használja, hogy hatékonyabb légáramlási utakat hozzon létre a kritikus hőforrásokhoz. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a CPU és a grafikus kártya sokkal közelebb kerüljön az előlap, illetve a hátlap felől érkező hűvös levegőhöz, beleértve a független légáramlási útvonalakat is. Emellett a több irányból érkező hideglevegő-beömlők és a felső részen helyet kapó meleglevegő-elszívók optimális légáramlást biztosítanak az átfogó hűtés érdekében. Ezenkívül a CTE T500 TG ARGB-be előtelepített három CT140 ARGB-ventilátor és a CTE T500 Airbe előtelepített három CT140 ventilátor a Thermaltake PWM-ventilátorok új generációjának tagjai, 1500 RPM-es fordulatszámmal és speciálisan kialakított ventilátorlapátokkal, amelyek még távolabbra tudják tolni a levegőt. 

 

 

A CTE T500 sorozat maximális testreszabhatósággal érkezik az eltérő hűtési típusok támogatásához, beleértve a lég-, az AIO- és az egyedi folyadékhűtéseket. A CTE T500 összesen akár tizenegy 120mm/140mm-es ventilátornak biztosít elegendő helyet, valamint elöl akár 420mm-es AIO-radiátorok, hátul akár 360 mm-es AIO-radiátorok és felül 120 mm-es AIO-radiátorok támogatására alkalmas. Emellett a CTE T500 sorozat több ventilátortartó keretet (elöl és hátul) és egy pumpa- és tartálykeretet (alul) is tartalmaz az AIO- és a DIY szerelmeseinek, hogy a kapcsolódó komponenseket könnyedén tudják telepíteni. Ráadásul a CTE T500 bal oldalán található, 4 mm vastag edzett üveglap lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy teljes pompájukban mutassák meg gépük belsejét és a komponensek pompás RGB-világítását.

 

A kiváló hardveres bővíthetőségnek köszönhetően a CTE T500 akár egy E-ATX (12x13 hüvelykes) alaplapot, egy maximum 195 mm magas CPU-hűtőt, egy 385 mm hosszú grafikus kártyát, egy legfeljebb 180 mm hosszú tápegységet és akár hat 2,5 hüvelykes SSD-t vagy négy 3,5 hüvelykes HDD-t támogat. Az alaplaptálca körüli tépőzáras pántok és kábeltartók segíthetnek a jobb kábelmenedzsmentben, míg a kivehető porszűrők, melyek az összes szellőzőnyíláson megtalálhatók, megvédik a rendszert a por okozta hűtési problémáktól. Sőt, a CTE T500 kiterjedt I/O-val érkezik két USB 3.0 Type-A, egy USB 3.2 Gen 2 Type-C és egy HD audio csatlakozóval felszerelve, hogy megfeleljen a felhasználók funkcionális igényeinek.

 

Ha egy olyan PC-építő vagy, aki kiemelkedő hűtési teljesítménnyel és belső komponensmegjelenítéssel rendelkező E-ATX kialakítású, teljes méretű toronyházat keresel, akkor a CTE T500 – ami a Thermaltake innovatív Centralized Thermal Efficiency kialakítását használja a különböző hűtések maximális testreszabásának támogatásához, és bal oldalt kristálytiszta ablakos kialakítással rendelkezik – jelenti az elsőszámú választást, különösen DIY-folyadékhűtéses vagy a kettős AIO-konfigurációk esetén.

 

 

A CTE T500 teljes méretű toronyház jellemzői:

 

CTE-kialakítás

A Thermaltake által tervezett CTE-kialakítás a Centralized Thermal Efficiency (magyarul központosított hűtési hatékonyság) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. A kialakítás az alaplap 90 fokos elforgatását használja ki, hogy hatékonyabb légáramlási utakat biztosítson.

 

Mivel a CPU elhelyezése sokkal közelebb került az előlaphoz, a grafikus kártya pedig a hátsó panelhez, a CPU-hoz és a grafikus kártyához egymástól függetlenül biztosított a hőelvezetéshez szükséges hideg levegő áramlása. Ezzel az átfogó megközelítéssel a CTE jobb és hatékonyabb bemeneti légáramlást biztosít a fő alkatrészek és a hűtés elhelyezésével, miközben optimalizálja a rendszer hőelvezetését.

 

 

90 fokban elforgatott alaplap

A kialakítás az alaplap 90 fokos elforgatását használja ki, hogy hatékonyabb légáramlási utakat biztosítson.

 

Vidd közelebb a hideg levegőhöz a kritikus hőforrásokat (CPU és grafikus kártyák)!

Mivel a CTE T500-ban a CPU elhelyezése sokkal közelebb került az előlaphoz, a grafikus kártya pedig a hátsó panelhez, a CPU-hoz és a grafikus kártyához egymástól függetlenül biztosított a hőelvezetéshez szükséges hideg levegő áramlása.

 

Aktív hűtés a hatékonyabb bemeneti légáramlásért

Ez az átfogó megközelítés lehetővé teszi, hogy a CTE T500 jobb és hatékonyabb bemeneti légáramlást biztosítson a fő alkatrészek és a hűtés elhelyezése révén, miközben optimalizálja a rendszerről történő hőelvezetését.

 

Alkosd és mutasd meg álmaid PC-jét!

Úgy tervezték, hogy megfeleljen mind az all-in-one, mind az egyedi folyadékhűtési megoldások igényeinek, továbbá a CTE T500 ARGB sokoldalú belső kialakítása két 4 mm-es edzett üveglappal érkezik elöl és bal oldalt, míg a CTE T500 Air egy 4 mm-es edzett üveglapot kapott a bal oldalán, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy az összes alkatrészt teljes RGB-pompájukban láthassák és csodálhassák meg.

 

 

Két 360 mm-es radiátort támogat

A CTE T500 kiváló hűtési támogatást nyújt az egyedi folyadékhűtés szerelmeseinek, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy egyszerre akár két 360 mm-es radiátort szereljenek be előre és hátra. Az AIO-kompatibilitás érdekében a felhasználók maximum egy 420 mm-es AIO-radiátort szerelhetnek előre, és maximum két 360 mm-es AIO-radiátort előre és hátra.

 

Álmaid összes hűtőkomponense elfér

A CTE T500 teljes méretű toronyházak kimagasló ventilátor- és hűtésrögzítési kapacitással rendelkeznek: akár tizenegy 140 mm/120 mm-es ventilátor és 360 mm-es AIO-hűtő is felszerelhető különböző pozíciókban (egy 420 mm-es AIO-hűtő az előlapra). Ráadásul az elöl és hátul található ventilátortartó keretek, valamint a felső, a jobb oldali és a tápegységburkolati telepítési helyek biztosítják az összes kívánt hűtőelem egyszerű beszerelését.

 

Fújd el a világodat is a három előtelepített 140 mm-es CT140 ventilátorral!

A CTE T500 TG ARGB három 140 mm-es ARGB PWM-ventilátorral érkezik elöl, felül és hátul. A LED-es fényhatások szabályozhatók az alaplap által támogatott szoftverrel is. A felhasználók elképesztő RGB-fényshow-t hozhatnak létre, miközben a lehető legnagyobb hűtési teljesítményt élvezhetik. A CTE T500 Air három 140 mm-es PWM-ventilátorral rendelkezik elöl, felül és hátul. A CT140 ventilátorok a legjobb teljesítményű házventilátorok a Thermaltake eddigi kínálatában.

 

Egységesítsd ventilátoraidat a rendszereddel!

A Thermaltake bevezette a legújabb CT sorozatú ventilátorait, így a felhasználók választhatnak a fekete vagy fehér, RGB-s vagy RGB nélküli megoldások közül, hogy bármilyen színsémához passzoljanak.

 

 

Hatalmas légáramlás és hihetetlen teljesítmény

A hűtési tesztek során hőkamerás felvételek készültek. A CTE-kialakításnak és a három előtelepített CT140 ARGB Sync PC-ventilátornak köszönhetően a CTE T500 teljes méretű toronyházsorozat masszív légáramlást biztosít, garantálva a lenyűgöző hűtési teljesítményt, amely alacsonyan és stabilan tartja a belső hőmérsékletet a legmodernebb alkatrészek használata mellett is. 

 

Lehetőségek a csúcskategóriás bővítésre

A CTE T500 kiváló bővíthetőséggel rendelkezik, így annyi alkatrészt helyezhetsz el álmaid gépében, amennyit csak szeretnél. Akár egy E-ATX (12x13 hüvelykes) alaplapot, egy maximum 195 mm magas CPU-hűtőt, egy 385 mm hosszú grafikus kártyát, egy legfeljebb 180 mm hosszú tápegységet és akár hat 2,5 hüvelykes SSD-t vagy négy 3,5 hüvelykes HDD-t is támogat. A kiváló hűtési képességekre optimalizált CTE T500 elöl, hátul, alul, felül és jobb oldalt akár tizenegy 140 mm/120 mm-es ventilátor, valamint elöl és hátul akár 360 mm-es radiátorok elhelyezését (elöl egy 420 mm-es AIO-t) is támogatja, számtalan lehetőséget biztosítva a PC-k szerelmeseinek kívánt rendszerük felépítéséhez. 

 

Tökéletes porvédelem

A toronyház tetején, elején, alján, hátulján és jobb oldalán finom, eltávolítható szűrők találhatók, amelyek kiváló védelmet nyújtanak a por ellen, valamint könnyen kivehetők a tisztításhoz.

 

Praktikus I/O-portok

A felső panelen két USB 3.0, egy USB 3.2 Gen 2 Type-C, valamint HD audio port is található, hogy szükség esetén közvetlen hozzáférést biztosítsanak.

 

Szinkronizáld az alaplapi RGB-szoftverrel!

Arra tervezték, hogy szinkronizálni lehessen az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, az MSI Mystic Light Sync és az ASRock Polychrome szoftverekkel. Támogatja az 5 V-os ARGB-csatlakozóval rendelkező alaplapokat, így a fények közvetlenül a fent említett szoftverből vezérelhetők, anélkül, hogy extra fénykezelő szoftvert vagy vezérlőket kellene telepíteni. További részletekért, kérjük, látogass el az ASUS, GIGABYTE, MSI és ASRock hivatalos weboldalaira.

Kulcsszavak: toronyház Thermaltake

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36