Új fülhallgatókkal frissült a LAMAX kínálata

forrás: Prím Online, 2023. október 28. 15:40

A LAMAX nyolc új teljesen vezeték nélküli fülhallgatót jelentett be, amelyek közt található aktív zajszűrést támogató modell, félig a fülkagylóba helyezhető, és teljesen a fülkagylóba simuló eszköz is.

A LAMAX Dots3 ANC az aktív zajszűrésnek köszönhetően hatékonyan nyomja el a háttérzajt, így a felhasználó a zenére vagy éppen a hívott fél hangjára koncentrálhat. Három speciális mikrofonja folyamatosan figyeli a környezetet, és akár 40 decibellel is képes csökkenteni a külső zajokat. A külső mikrofon és a transparency mód segítségével pedig a fülhallgató kivétele nélkül is hallhatóak a környezeti zajok. A gaming módot választva pedig fülhallgató minimális késleltetést és kivételes hangzást biztosít.

 

 

A Dots3 ANC akár 10 órán keresztül is használható egy töltéssel, a töltőtok pedig további 32 órányi zenehallgatást vagy beszélgetést biztosít. A LAMAX Dots3 ANC támogatja a Bluetooth 5.3 technológiát, így akár 15 méteres hatótávolsággal bír. A Dots család további tagja még a Dots3, amely 9 órás használatot biztosít, valamint a Dots2 Play és a Dots3 Play. Valamennyi eszköz támogatja a LAMAX BeatBass technológiát az élethű basszusért.

 

 

A Clips termékcsaládot alkotó négy termék, a Dots fülhallgatókkal ellentétben, szárral bír. A LAMAX Clips1 ANC a befelé és kifelé néző mikrofonok keverékének köszönhetően a hagyományos ANC-nél szélesebb zajszűrési tartományt kínál, tiszta, torzításmentes hangot biztosít. Támogatja az AAC audiokodeket, valamint a Bluetooth 5.3-at. A három mikrofonnak köszönhetően kiváló hangminőséget biztosít telefonbeszélgetés során. Az eszköz a töltőtokkal együtt 44 órányi lejátszási időre képes. A Clips1 ANC mellett a LAMAX bejelentette a Clips1 Play és a Clips1 Plus modelleket is, utóbbi az aktív zajszűrés mellett az AAC és SBC audiokodekeket is támogatja.

 

 

A LAMAX azokra is gondolt, akik a félig in-ear kialakítású fülhallgatót kedvelik, a Tones1 modell ugyanis gumiharang nélkül, félig a fülkagylóba helyezve biztosít egy feltöltéssel akár 8 órányi zökkenőmentes zenehallgatásra.

 

 

A legkedvezőbb árú fülhallgató a Dots3 Play 13.990 Ft-os, míg a Dots3 ANC 24.990 Ft-os bruttó fogyasztói áron vásárolható meg. A Clips termékcsaládon belül a Clips1 Play 8.490 Ft-os, a Clips1 ANC pedig 24.990 Ft-os bruttó fogyasztói áron érhető el.

A termékek megtalálhatóak a legnagyobb kereskedelmi partnerek kínálatában, úgy, mint Euronics, eMAG, BestByte, emaki és egyéb e-kereskedők.

Kulcsszavak: LAMAX fülhallgató

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Zara Larsson „Rózsaszín élet” című minisorozata vezeti be a Sony új füstös rózsaszín prémium fejhallgatóját

Bármerre járjon is az ember, ha a kedvenc zenéit hallgatja, semmi más nem számít. A megfelelő fejhallgatóval öltözködés, tánc vagy munka közben egyaránt magával ragad minket a hangzás. A színválasztással és stílussal kombinálva a zene – akárcsak a ruhák és a kiegészítők – bármit képes megváltoztatni, mert az önkifejezés terepe, ami az érzéseinket kiegészítve fokozza és feldobja a hangulatunkat, hogy a megélt pillanat örök emlék legyen.

2024. október 4. 11:50

Az okosórák mellett jönnek az okoscipők és okoszoknik

A technológiai fejlődés és a testre szabhatóság alakítják a jövő fitnesztrendjeit: az edzések az elkövetkező években egyre inkább adatvezérelt, személyre szabott élménnyé válnak. A virtuális és kiterjesztett valóság alapú edzések, a játékos elemekkel gazdagított edzésprogramok, és az egyre népszerűbb viselhető okoseszközök – például okosórák és okoskarkötők – segíthetnek abban, hogy a testmozgás hatékonyabb és élvezetesebb legyen.

2024. október 3. 20:23

A Sony kibővíti LinkBuds termékcsaládját

A Sony két vezeték nélküli fülhallgatóval (LinkBuds Fit és LinkBuds Open), valamint a LinkBuds Speakerrel bővítette LinkBuds termékcsaládját.

2024. október 2. 16:11

Bemutatkozott az Eaton új elektromosautó-töltője

Új, többfelhasználós töltésre alkalmas AC elektromosjármű-töltővel lép piacra az Eaton. Az intelligens energiagazdálkodási vállalat Green Motion Building nevű, 3,7 kW és 22 kW közötti teljesítményű töltője már Magyarországon is elérhető.

2024. október 1. 14:43

Az új Samsung SSD 4TB tárhellyel energiahatékonyabb, megnövelt teljesítményt biztosít

A Samsung a memóriatechnológia élvonalbeli gyártójaként bejelenti a 990 EVO Plus megjelenését, amellyel tovább bővíti SSD-eszközeinek választékát. A PCIe 4.0 támogatással és a legújabb NAND technológiával ellátott 990 EVO Plus ideális megoldás lehet mindazoknak, akik fokozni szeretnék számítógépük teljesítményét, és energiahatékonyabb megoldást keresnek. Az eszközt játékra, üzleti, valamint kreatív tevékenységekre optimalizálták.

2024. október 1. 11:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Innovációs versenyen méretik meg magukat a világ egyetemistái

2024. október 2. 19:34

Országos kutatásból netezési körkép: a magyarok többségének élete elképzelhetetlen net nélkül

2024. szeptember 29. 15:24

Éppen most robban a hazai előfizetéses e-kereskedelem

2024. szeptember 24. 15:10

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37