Az Epson bemutatja a hőmentes állófejes tintasugaras nyomtatás legújabb fejlesztését

forrás: Prím Online, 2024. április 10. 13:14

Az Epson folytatta azt a törekvését, hogy irodai nyomtatócsaládjában hő nélküli tintasugaras technológiát vezessen be, és bemutatta az AM-C400 és AM-C550 MFP-ket, hogy fejlett megoldásokat nyújtson az A4-es piac számára. Ezek az új termékek az Epson meglévő állófejes tintasugaras nyomtatóinak minden energiatakarékossági és termelékenységi előnyét kínálják, de kisebb, A4-es formátumban.

A bevezetéssel az Epson már meglévő A4-es tintasugaras nyomtatócsaládja bővül, és ideális megoldást kínál a nagyobb nyomtatási mennyiséget igénylő felhasználóknak. A partnerek számára könnyen karbantartható, nyereséges megoldást jelentenek, ezzel támogatva a fenntarthatósági törekvéseket.

 

Nagy nyomtatási és szkennelési sebességgel (nyomtatásnál akár 55 oldal/perc, beolvasásnál 100 oldal/perc), nagy papírkapacitással és akár 31 500 oldalas nagy kapacitású tintapatronokkal büszkélkedhet, így mindkét nyomtató fokozott termelékenységi előnyöket biztosít; a továbbfejlesztett színes érintőképernyős felhasználói felületnek köszönhetően pedig a kezelés gyors és egyszerű.

 

 

A kialakításukhoz használt "C" alakú papírútnak köszönhetően a nyomtatók helyigénye csökkent, így kategóriájukban a legkisebbek közé tartoznak, és ideálisak olyan környezetben, ahol nagy megbízhatóságú, termelékeny eszközre van szükség, de a hely korlátozott.

 

Tőrös Gáspár, az Epson Europe magyarországi képviselője szerint: "A termékcsalád bevezetésével megszüntetjük a termékkínálatunkban lévő űrt, és a teljes irodai tintasugaras termékcsalád előnyeit kínálhatjuk. Ezek az A4-es modellek kibővítik AM-C családunkat, és az AM-C A3-as modellekhez hasonló szintű lenyűgöző termelékenységet biztosítanak, zökkenőmentes felhasználói élményt nyújtva a megosztott felhasználói felületnek köszönhetően, de kisebb helyigénnyel."

 

A nagy nyomtatási sebesség, a megbízhatóság és a kis helyigény párosul az Epson hőmentes tintasugaras nyomtatóktól elvárt alacsony energiafogyasztással és hulladékmennyiséggel, amely tovább támogatja a fenntarthatósági törekvéseket, és meggyőző alternatívát kínál a hagyományos lézernyomtatókkal szemben.

Kulcsszavak: nyomtatás nyomtató Epson

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AOC GAMING G4 sorozat karcsú ívekkel és borotvaéles specifikációkkal bővül

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti, hogy négy olyan új modellel bővíti G4 sorozatát, amelyek a gaming preferenciák és a pénztárcák széles skáláját kiszolgálja. 

2024. szeptember 14. 13:39

Az Artec 3D bemutatja két legújabb 3D szkennerét

Az Artec 3D bemutatta első, markerekre támaszkodó kézi lézerszkennerét, az Artec Pointot, amellyel egyértelmű célja jobban betörni az ipari metrológia területére. Ezzel egyidőben a markerek nélkül dolgozó 3D szkenner portfóliója is frissült a Spider kézi szkennerek legújabb, ultramagas felbontású generációjával, az Artec Spider II-vel.

2024. szeptember 10. 17:08

Így segíti a BNPL az irodai működést

A vállalkozások folyamatosan keresik az olyan fizetési lehetőségeket, amelyek mellett tőkeerősek tudnak maradni. Az egyik legújabb fizetési modell a BNPL, amely már olyan termékcsoportokban is megoldást nyújt, mint az irodai nyomtatók. Akár már 50 ezer forint tőkével új eszközhöz juthatnak a legkisebb cégek is. A TechOffice konstrukciója abban is újdonságot jelent, hogy a részletfizetési lehetőséget a társaság önerőből biztosítja.

2024. szeptember 8. 16:55

Az új Samsung projektorok elhozzák a minőségi moziélményt

A Samsung bejelenti a The Premiere 9 és The Premiere 7 projektorokat, a vállalat legújabb otthoni szórakoztatóipari újításait. Az ultrarövid vetítési távolságú projektorok lenyűgöző 4K felbontásukkal, magával ragadó hangzásvilágukkal, valamint továbbfejlesztett funkcióikkal akár minden lakóteret prémium minőségű házimozivá alakíthatnak.

2024. szeptember 6. 15:13

Az Epson bemutatja új, kevesebb karbantartást és nagyobb termelékenységet biztosító nyomtatóit

Az Epson piacra dobta új Workforce Pro EM-C800RDWF többfunkciós termékét (MFP) és Workforce Pro EP-C800RDW egyfunkciós nyomtatóját. Mindkét típus A4-es méretű, és az Epson RIPS (Replaceable Ink Pack System) rendszernek köszönhetően kis helyigény mellett nagy kapacitású kellékanyagokkal dolgozik, amihez alacsony energiafogyasztás és  az első oldalak gyors kinyomtatása társul.

2024. szeptember 4. 18:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34

Indul az Azonnali Fizetési Rendszer 2.0

2024. augusztus 14. 10:27