Különleges kedvezményekkel indítja a nyarat a Samsung

forrás: Prím Online, 2024. május 27. 20:27

A nyár beköszöntével több sportesemény is elrajtol, itt az ideje a közös szurkolásnak. Ezzel párhuzamosan, 2024. június 3-án 10 órakor indul a Samsung fesztivál, a vállalat háromhetes promóciója, amely során a felhasználók 2024. június 24-én 9 óráig kedvezményekkel válogathatnak a Samsung legújabb zászlóshajó mobilkészülékei, tévéi és csatlakoztatható háztartási gépei közül*, hogy az új eszközökkel még magával ragadóbb szurkolói élményt élhessenek át a nyári meccsnézések alkalmával.

 

Add át a stafétabotot a befutó Galaxy S24 Ultrának!

 

A Samsung nyári promóciója keretében a felhasználók meglévő készülékük beküldése esetén készülékbeszámítási kedvezménnyel vásárolhatják meg a vállalat Galaxy Z, S, valamint A szériás okostelefonjait. 

 

Korlátozott ideig így akár 80 ezer forint kedvezménnyel juthatnak hozzá a Galaxy S24 Ultra okostelefonhoz, ha úgy döntenek, lecserélik jelenlegi eszközüket. A vállalat idei szenzációjához ráadásként ajándék tokot, valamint három hónapig térítésmentes YouTube Premium előfizetést kapnak, hogy kedvenc tartalmaikat reklámmentesen vagy akár a készülékükre letöltve nézhessék meg. 

 

A viselhető eszközök kedvelői pedig a Galaxy Watch6 és Watch5 szériás okosóra megvásárlásakor óraszíjat választhatnak készülékük mellé.

 

 

Nem lőhetsz mellé a Samsung tévés ajánlataival!

 

2024 nyara bővelkedik az izgalmas sporteseményekben, ezért az exkluzív akciók a Samsung legújabb tévéire is kiterjednek, hogy a felhasználók minél jobb minőségben szurkolhassák végig a szezon mérkőzéseit. Ha új Neo QLED 8K, Neo QLED 4K, OLED, QLED, Lifestyle vagy Crystal UHD tévét választanak, akkor 200 ezer forint feletti vásárlás esetén 10%, 400 ezer forint felett pedig 15% kedvezményben részesülhetnek. 

 

98 colos tévé vásárlása esetén a felhasználók a vállalat TV elégedettségi programjában is részt vehetnek, amellyel lehetőséget kaphatnak arra, hogy az eszköz átvételét követő 50 napban eldöntsék, valóban ez a megfelelő készülék számukra.**  A Samsung 98 colos TV ajánlata az élethű látvány szerelmeseinek szól. A felhasználók 98 colos tévét vásárlásakor ráadás The Freestyle projektort kaphatnak ajándékba. Régebbi tévéjük beküldése esetén pedig azonnal felhasználható, akár 98 000 forint készülékváltási kedvezményt kaphatnak a tévé árából, vagyis olcsóbban juthatnak hozzá az új készülékhez. 

 

A vállalat egyes gaming, ViewFinity és Smart monitorjai pedig akár 10%, 15% és 20% kedvezménnyel érhetők el a Samsung fesztivál ideje alatt.

 

 

A háztartási készülékek sem maradnak ki a körből 

 

A Samsung háztartási készülékeire is kiterjednek a vállalat izgalmas ajánlatai. A Samsung fesztivál lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy a legújabb technológiával ne csak a sportmérkőzések nézését, hanem életminőségük színvonalát is minőségibbé tegyék. A felhasználók két új háztartási készülék megvásárlása esetén 15% árengedményt kaphatnak. 

 

_______________________

*A tájékoztatás nem teljes körű. A promóció időtartama: 2024. június 3.(10:00) – 2024. június 24. (9:00), vagy a készlet erejéig, visszavonásig. 

**A tájékoztatás nem teljes körű. A TV elégedettségi program időtartama: 2024. április 15. 10:00 – június 30. 23:59, vagy visszavonásig. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28