A Philips termékek új Red Dot díjakat nyertek

forrás: Prím Online, 2024. július 6. 14:38

A TP Vision következetesen a kivételes európai dizájnt minden Philips márkájú TV és audiotermék központi elemeként pozícionálja, és ez a politika ismét elnyerte a legmagasabb szintű szakmai elismerést, öt Red Dot 2024 díjat nyert termékdizajnért.

 

A TP Vision hosszú távú elkötelezettsége az európai dizájn legjavának beépítése iránt termékeibe magában foglalja a vállalat közvetlen befektetését az amszterdami székhelyű, dedikált tervezőcsapat fenntartásába.

 

Ez az összpontosítás folyamatos pozitív elismerést eredményezett a professzionális tervezői közösség, a kiskereskedők és a Philips TV és Hang vásárlók részéről, amely immár öt új Red Dot-díjat is tartalmaz, amelyet a vállalatok TV és audiotermék portfóliójának kulcsfontosságú modelljei kapnak.  

 

 

A 70 országból származó több mint 18 000 tervvel a Red Dot Awards a világ egyik legnagyobb és legrangosabb tervezési versenye. A Red Dot Awards közel 70 éve azokat a vállalatokat emeli ki, amelyek termékeiket és üzleteiket a kiváló dizájnnal kívánják megkülönböztetni. 

 

Néhány nap leforgása alatt egy 50 független nemzetközi formatervezőből álló zsűri hozzáférhet a termékekhez, és a díj részeként a dizájn abszolút legjobb termékeit különbözteti meg, több tényező alapján mérve, többek között: funkcionalitás, minőség, ergonómia, innováció, tartósság és ökológiai kompatibilitás.

 

A TP Vision vezető tervezője, Rod White, a legutóbbi Red Dot Awards kapcsán a következőket mondta: Termékeink és elkötelezett tervezőcsapatunk víziója, kreativitása és elkötelezettsége páratlan a fogyasztói elektronikai iparban, és továbbra is olyan termékeket és termékterveket gyártanak, amelyek valóban kivételes. Örülök, hogy megközelítésünket továbbra is elfogadják fogyasztóink, iparágunk és a professzionális tervezői közösség, többek között a rangos Red Dot Awards díjátadón is.

 

A következő Philips TV & Sound termékek a 2024-es Red Dot-díjasok közé tartoznak:

 

OLED TV Philips 959

 

Ez az egyedülálló, minimalista prémium TV az ATMOS kivételes kép és hangteljesítményét közvetíti a négyirányú Bowers & Wilkins hangsávnak, oldalsó mélyhanggal és irányított hangszóró technológiával.

 

A Red Dot Awards bírái véleményeztek: A kiváló képminőséget, a Bowers & Wilkins csúcsminőségű hangját és a kifinomult Ambilight technológiát ötvöző Philips OLED 959 TV magával ragadó vizuális élményt nyújt... A Philips TV OLED 959 magabiztosan a gyártó zászlóshajójaként pozicionálja magát. Ez mind a technológia, mind a dizájn tekintetében igaz

 

Philips OLED 909 TV

 

A 2024-es Philips OLED 909 TV úgy tervezve van, hogy kommunikáljon, és kiváló képminőséget és hangvisszaadást biztosítson, ami az integrált Bowers & Wilkins hangburkolaton keresztül látható. A TV-nek és a hangzásnak ez az egyedülálló megközelítése alátámasztja a Philips innovációs ígéretét az európai tervezési minőség megjelenítésével.

 

A Red Dot Awards bírái megjegyezték: Philips OLED 909 TV, kiváló minőségű anyagokból készült, hatékonyan kommunikálja kiváló kép és hangminőségét... Az audiokomponensek átgondolt elrendezésének és a vékony állványnak köszönhetően a Philips OLED 909 TV könnyed, nagyon elegáns benyomást kelt.

 

Philips A5608 csontvezető fejhallgató

 

Az A6508 és a CMF egyedi, kiemelkedő kialakítása folytatja a Philips kiváló minőségű audiotermékeinek örökségét, és úgy tervezték, hogy kényelmes illeszkedést biztosítson a hosszabb használat során is, a texturált felületek pedig jobb kézügyességet és fogást biztosítanak.

 

A Red Dot bírái elmondták véleményüket: „Minimalizmus és dinamizmus jellemzi a Philips A5608 megjelenését. A fejhallgató magas és biztonságos viselési kényelmével is lenyűgöz majd sporttevékenység közben”. 

 

Hordozható napelemes fejhallgató Philips GO A6219

 

A Philips A2619 GO jellegzetes, kör alakú fülkagylóival és a zökkenőmentesen integrált Powerfoyle fejpánttal rendelkezik. A kialakítás kényelmes illeszkedést biztosít a hosszabb használathoz, valamint a texturált felületek jobb kézügyességet és fogást biztosítanak.

 

A Red Dot Awards bírái véleményeztek: „A Philips A6219 GO napelemes fejhallgató olyan sportfejhallgatóként hat, amely a feltűnő megjelenést kiváló minőségű hangvisszaadással és fenntarthatósági szempontokkal ötvözi”.

 

Philips hangszóró B6309

 

A B6309 tervezésének egyik fő kihívása az volt, hogy valóban magával ragadó hangélményt teremtsünk kompakt formában. Tervezési megközelítésünk az volt, hogy egy felismerhető Philips vizuális nyelvet hozzunk létre, amely támogatja a Philips innovációs ígéretét az európai design minőségének megjelenítésével. 

 

A B6309-es válogatást kommentálva a Red Dot Awards bírái hozzátették: „Kifinomult kialakításának és kompakt méreteinek köszönhetően a Philips B6309 hangszóró a mélynyomóval együtt tökéletesen illeszkedik a modern belső terekbe”.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34