Thermaltake bemutatja magával ragadó és elegáns fehér versenyszimulátorát

forrás: Prím Online, 2024. július 12. 09:59

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája izgalommal telve lép be a márkán belül már régóta létező gaming terület új korszakába egy magával ragadó ökoszisztémával. 

A Thermaltake COMPUTEX-es szlogenjével összhangban, „Merülj el a TT világában!”, a vállalat célja, hogy túllépjen a hagyományos asztali PC-setupokon, és egy teljesen magával ragadó gaming környezetet kínáljon az újonnan piacra dobott fehér színű GR500 Racing versenyszimulátor-pilótafülkével és a fehér Triple Racing monitorállvánnyal. Ezzel a jellegzetes fehér versenyjáték-ökoszisztémával a gyors és heves izgalmak átélése stílusos beltéri felszereléseken keresztül már nem csak álom.

 

„Egy utazásra viszünk a Thermaltake birodalmába, „Merülj el a TT világában!” témakörben. Teljesen magával ragadó játékélményt nyújtunk, miközben áthidaljuk az átjárót a fizikai és a virtuális valóság között. Kihasználjuk az új esztétikát, mint például 25. évfordulónk jellegzetes színét, a hortenziakéket, és olyan élvonalbeli technológiákat integrálunk, mint az AI PC és a magával ragadó gaming” – mondta Kenny Lin, a Thermaltake alapítója és vezérigazgatója.

 

 

Fehér színű GR500 versenyszimulátor-pilótafülke

 

A Thermaltake magával ragadó ökoszisztémája nemcsak a kiváló szórakoztatási élményért született meg, hanem a játékkörnyezetek esztétikájáért is. A GR500 versenyszimulátor-pilótafülke mostantól fekete és a legújabb fehér változatban is elérhető, így a setup tökéletesen illeszkedhet a különböző stílusú belterekbe. A valósághű versenyzési élmény eléréséért a fehér GR500 egy versenyszerű, üvegszállal készült kagylókialakítással rendelkezik. Ezenkívül az ülést könnyedén beállíthatod dönthető és előre-hátra csúsztatható mozgással, így biztosítva az optimális vezetési kényelmet a hosszú játékmenetek során. 

 

A Thermaltake a biztonságodat is figyelembe veszi, így a fehér GR500-at egy erőteljes alumíniumprofillal, acélszerkezettel és billenésgátló tartóval tervezték meg a nagyobb stabilitás biztosításáért. Hogy testre szabhasd a versenyzési élményt, a GR500 aljában található RGB-fénysáv 20 fényhatása közül választhatsz. Ha Rhythm Pickup módra váltasz, a világítás akár dinamikusan is változhat a zenével összhangban. Sőt, a GR500 univerzális kompatibilitással rendelkezik, ami támogatja az olyan népszerű versenyszimulátor-hardvermárkákat, mint a Logitech, a Fanatec és a Thrustmaster. Ez egy ideális pilótafülke, ami egyesíti a funkcionalitást és az esztétikát.

 

 

Fehér színű Triple Racing monitorállvány

 

A Triple Racing monitorállvány úgy lett kialakítva, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen a GR500 versenyszimulátor-pilótafülkéhez, emellett fekete és új fehér színű változatban is elérhető. Hárommonitoros telepítési megoldást kínál, hogy még jobban elmerülhess az élményben a játéktér kiszélesítésével. A fehér Triple Racing monitorállvány akár három 32 hüvelykes monitor telepítésére is alkalmas, beleértve a TGM-V32CQ hajlított gaming monitorokat. Maximális kompatibilitással támogatja a VESA-szabványos méreteket 75x75 mm-es, 100x100 mm-es, 200x100 mm-es és 200x200 mm-es kialakításban. Ezenkívül az állvány 920/970 mm-es magasságbeállításokkal és 60°-os képernyőforgatással, valamint egy hátrafelé hajtható kialakítással rendelkezik a hatékony helykihasználásért. A fehér Triple Racing monitorállvány teljes mértékben támogatja a széles látószöget egy magával ragadó szimulált versenykörnyezet érdekében a legrugalmasabb telepítéssel. 

 

A Thermaltake elkötelezett amellett, hogy folyamatosan további termékeket vezessen be a magával ragadó gaming ökoszisztéma továbbfejlesztéséhez, teljesen friss élményt kínálva a játékrajongóknak, mindenkit elmélyítve a TT izgalmas világában!

 

 

A GR500 versenyszimulátor-pilótafülke jellemzői:

 

Profi versenyzési élmény

A Thermaltake GR500 a szenvedélyes versenyzés szerelmeseinek készült, akik élvezik a pálya izgalmát. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy újraalkossuk a versenyzés autentikus érzését, és a továbbiakban újradefiniáljuk gaming környezetedet. A szimulátoros versenyzés példátlan dimenzióját fogod látni, teljesen felforgatva eddigi tapasztalataidat.

 

Tapasztald meg a magával ragadó versenyzést Meta Quest 3-mal!

A GR500 versenyszimulátor-pilótafülke átalakíthatja a szobádat a világ bármely versenypályájává. Meta Quest 3-mal párosítva áttöri a játék és a valóság közötti határt, lehetővé téve, hogy átadd magad egy e világtól elszakadt versenyzési élménynek.

 

A legjobb ülés a verseny megkezdéséhez

A valósághűbb versenyzési élmény eléréséért az ülések üvegszállal készültek, és versenyszerű kagylókialakítást alkalmaznak. Csúsztatást biztosítanak az előre és hátra mozgatáshoz, valamint dőlésszög-beállításokat az ideális vezetési pozícióért hosszantartó játék során.

 

Kemény és strapabíró

A GR500 erős alumíniumprofillal és acélszerkezettel érkezik, kivételes merevséget és stabilitást kínálva egy hosszantartó gaming környezet létrehozásához.

 

Tedd menővé, tartsd elegánsan!

A GR500 versenyszimulátor-pilótafülke egy RGB-fénysávval érkezik. Menj még tovább és válassz 2 mód (Normál mód / Rhythm Pickup mód) és 20 különböző fényeffekt közül!

 

Szabd személyre pilótafülkédet!

Kompatibilis a legtöbb kormánnyal, sebességváltóval és pedállal, beleértve a Logitechet, a Fanatecet, a Thrustmastert és még sok mást. A kormány és a pedál rögzítése többféle szögbeállítást tesz lehetővé, hogy illeszkedjen a legmegfelelőbb vezetési testhelyzetedhez. Ezenkívül a személyes preferenciák alapján a sebességváltó tartója a bal és a jobb oldalra is felszerelhető.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hatalmas a kereslet a HONOR befelé hajlítható telefonjára

Kiválóan teljesített első napjaiban a már Európa több országában is kapható HONOR Magic V3. A Magyarországra október 1-jén érkező eszköz megjelenése első napján 56%-kal több eladást produkált, mint elődje, a HONOR Magic V2. A készletek kifejezetten korlátozottá váltak, de újabb, nagyobb szállítmány várható a napokban.

2024. szeptember 16. 20:28

Az ARUBA Hackathon visszatért – 24 órás verseny a legjobb fejlesztők számára

A vezető európai felhőszolgáltató ArubaCloud a ComputerTrendsszel együttműködésben a Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) szakmai támogatásával programozói hackathont rendezett idén szeptember 14-15-én, hogy ezzel is hozzájáruljon a magyarországi IT-tehetségek felfedezéséhez.

2024. szeptember 16. 18:49

Megvannak a Marketer of The Year hazai jelöltjei

A legnagyobb hatású, legeredményesebb marketingesek elismerése céljából új díjat alapított a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ). A szakmai zsűri ajánlása alapján, az idén először szervezett díj jelöltjei: Balogh Barbara (Velux), Bánhegyi Zsófia (Szerencsejáték Zrt.), Beke Zsuzsa (Richter), Mérő Ádám (The Coca-Cola Company), valamint Pantl Péter (MOL Group). A “Marketer of The Year” exkluzív díjat szeptember 19-én a Marketing Summiton adják majd át. Az elismerés valódi különlegessége az, hogy annak első helyezettje képviseli Magyarországot a European Marketing Confederation által szervezett, 2025-ös “European Marketer of The Year Award”-on.

2024. szeptember 16. 16:57

A Rubik-kocka 50. évfordulóját ünnepelték a Széchenyi-egyetem Innovációs Parkjában

A Rubik-kocka feltalálásának 50. évfordulója alkalmából Rubik Ernő világhírű feltaláló volt a Széchenyi István Egyetem és a győri önkormányzat vendége szeptember 12-én. A Győri Innovációs Park aulájában, a Kocka néven ismert épületben Rubik-kocka-kirakó versennyel és pódiumbeszélgetéssel ünnepelték meg a jubileumot.

2024. szeptember 16. 15:14

Szenzációs eredmény a Nemzetközi Mesterséges Intelligencia Diákolimpián

A négy magyar versenyző négy medált szerzett az első olyan mesterséges intelligenciára fókuszáló diákolimpián, amelyen nem csapatban, hanem egyéni versenyzésben mérték össze tudásukat. Az IAIO-t  (International  Artificial  Intelligence  Olympiad) az első alkalommal szeptember 8-12. között rendezték meg Rijádban.

2024. szeptember 16. 13:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34

Indul az Azonnali Fizetési Rendszer 2.0

2024. augusztus 14. 10:27