7 hüvelykes, hordozható BOOX e-olvasók útközbeni olvasáshoz

forrás: Prím Online, 2024. augusztus 13. 10:08

A BOOX Page és a Go Color 7 a legjobb választások hordozható eReader termékcsaládunkban, mindkettő 7 hüvelykes ePaper-kijelzővel és kompakt kialakítással, menet közbeni olvasásra tervezve. Felmerülhet a kérdés, hogy mik a főbb különbségek és hogy melyik eszköz felel meg a te olvasási preferenciádnak. Ebben a cikkben mindkét modell sajátosságaiban elmélyülünk, és utat mutatunk az olvasási szokásaidnak megfelelő eReader megtalálásához.

 

Különböző képernyők: Monokróm vs színes kijelző

 

A fő különbség a BOOX Page és a Go Color 7 között a kijelzőikben rejlik. A Page egy E Ink Carta 1200 monokróm kijelzővel rendelkezik, hagyományos fekete-fehér olvasási élményt kínálva, ami nagyon hasonlít a papíron lévő tintához. A nagy, 300 PPI felbontású BOOX Page éles feliratokat és nagyobb kontrasztot biztosít, így minden szó rendkívül éles és tiszta.

 

Ezzel szemben a Go Color 7 a Kaleido 3 színes ePaper-kijelzővel van szerelve, amely életre kelti történeteidet, és vizuálisan magával ragadóbb élményt nyújt. A lágy, gyengéd színek a BOOX exkluzív képfrissítő technológiájával kombinálva kiváló minőségű megjelenítést biztosítanak, és minimálisra csökkentik a szellemképet.

 

Mindkét modell tükröződésmentes, papírszerű kijelzőt és állítható háttérvilágítási lehetőségeket kínál, lehetővé téve, hogy bármilyen fényviszony között kényelmesen olvashass a szemek megerőltetése nélkül, a ragyogó napfénytől kezdve a csendes szoba félhomályáig.

 

 

Nyílt rendszer, korlátlan lehetőség

 

A BOOX Go Color 7 és a Page egyaránt a nyílt Android operációs rendszeren futnak, így páratlan szabadságot biztosítanak testreszabásban és a Google Play Áruház alkalmazások széles skálájának élvezetében. Kezdve az e-könyvek olvasásától egészen a hangoskönyvek hallgatásáig és a webhelyek böngészéséig, navigálj az igényeidnek leginkább megfelelő, harmadik féltől származó alkalmazásokban!

 

A Go Color 7 Android 12 operációs rendszerrel és fejlett, 2,4 GHz-es nyolcmagos CPU-val érkezik, ami rendkívül gördülékeny teljesítményt nyújt a különféle feladatok egyszerű kezeléséhez. Nagyvonalú, 4 GB+64 GB-os, microSD-kártyával bővíthető tárhelye azt a kényelmet nyújtja, hogy számtalan digitális olvasmányt hordozhass egyetlen kompakt eszközön.

 

A BOOX Page ugyan Android 11 rendszert használ, azonban nem köt kompromisszumot a rugalmasság és a teljesítmény terén. Az erős nyolcmagos CPU, a 3 GB+32 GB tárhely és a microSD-kártyaolvasó révén a legtöbbet hozhatod ki egy vékony eBookolvasóból is.

 

Mindkét eszköz ingyenes szövegfelolvasó funkciót kínál. Könnyedén átkonvertálhatod e-könyveidet hangoskönyvekké. Akár ingázol, edzel, vagy egyszerűen csak kihangosítva szeretnéd élvezni tartalmaidat, ez a képesség lehetővé teszi kedvenc könyveid hallgatását bármikor és bárhol.

 

 

Kompakt kialakítás, olvasás útközben

 

Dizájn tekintetében a BOOX Page és a Go Color 7 több hasonlóságot mutat, mint különbséget. Mindkét modell kompakt, 7 hüvelykes méretű és könnyű, 195 g-os tömegű, így könnyedén becsúsztathatók egy táskába, és bárhová magaddal viheted őket. Mindkettő rendelkezik a népszerű formatervezésű fizikai lapozógombokkal és egy széles kerettel a kényelmes fogásért és a könnyű egykezes használatért. Ezenkívül az automatikus elforgatás funkció biztosítja, hogy a képernyő tájolását mindig a kívánt fogásodnak megfelelően állítsd be.

 

Míg mindkét e-olvasó előnyben részesíti a letisztult és egyszerű kialakítást, a Go Color 7 egy jellegzetes texturált hátlappal érkezik, ami papírszerű érzetet kelt egy csipetnyi kifinomultsággal és biztonságosabb fogással. Emellett a Go Color 7 vízlepergető kialakítással rendelkezik, extra védelmet biztosítva a kiömlő folyadékkal és a fröccsenésekkel szemben, tökéletessé téve azoknak, akik szeretnek a szabadban olvasni.

 

Page vs Go Color 7: Hozd meg a helyes döntést!

 

Összefoglalva, a BOOX Page és a Go Color 7 tökéletes e-olvasók útközbeni olvasáshoz. Bár mindkettő egy 7 hüvelykes kompakt és könnyű kialakítást használ kényelmes E Ink olvasási funkcióval, különböző olvasási igényeknek felelnek meg, elsősorban a kijelző-technológiájuk miatt.

 

A monokróm kijelzővel rendelkező BOOX Page ideális azoknak, akik értékelik a fekete-fehér szöveg éles tisztaságát és hagyományos hangulatát a nyugodt, zavartalan olvasási élményért. Azonban azoknak, akik szeretik a képregényeket, illusztrált könyveket, képregényalbumokat vagy bármilyen színes tartalmat, a színes kijelzővel ellátott Go Color 7 jobb választást jelent a kellemesebb olvasáshoz.

 

Mindkét e-olvasó egy nyitott Android rendszert használ, ami szabad kezet biztosít, hogy kedvenc olvasóalkalmazásaid közül bármelyiket választhasd. De a Go Color 7 teljesítménye egy hajszálnyival jobb a frissített Android operációs rendszer és a nagyobb tárolókapacitás miatt. A Go Color 7 szintén kitűnik a biztos fogás érdekében használt papírszerű textúrájú hátlapjával és vízlepergető kialakításával a kültéri tartósságért.

 

Végső soron a BOOX Page és a Go Color 7 közötti döntés a személyes olvasási szokásaidtól függ. Mindkettő nagyszerű hordozható e-olvasó a kényelmes és magával ragadó útközbeni olvasáshoz.

Kulcsszavak: BOOX e-olvasó

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az autósportok szerelmeseit szólítják meg a legújabb Edifice karórák

A japán óramárka együttműködése már messzire nyúlik a TOM versenycsapattal. A Casio különleges módon, egy limitált szériás változattal kíván tisztelegni a TOM félévszázados fennállása előtt. „Ez a különleges kiadású karóra ötvözi a nagy teljesítményt, az elegáns dizájnt és a motorsport iránti szenvedélyt” – emelte ki Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2024. szeptember 18. 20:16

A Michigani Egyetem szerint pontosak a Galaxy Watch okosórák mérési adatai

A Michigani Egyetem Emberi Teljesítmény és Sporttudományi Központjának (HPSSC – Human Performance & Sport Science Center) – amely híres az integrált és átfogó sport-, edzés- és emberi teljesítményhez kapcsolódó kutatásairól és magas szintű oktatásáról – vizsgálata igazolta a Samsung Galaxy Watch okosórák egészségügyi, mérési adatainak pontosságát.

2024. szeptember 18. 16:44

Okoseszközöket jelent be a Huawei

A Huawei világszerte uralja a viselhető okoseszközök piacát a leszállított mennyiség alapján az IDC független piackutató cég legfrissebb jelentése* szerint. A vezető pozíciót tovább erősítheti a gyártó közelgő, szeptemberi nagyszabású nemzetközi termékbemutatója, ahol számos innovatív okoseszközzel jelentkezik. A Huawei ráadásul már előrendelést is hirdetett a magyar piacon az újonnan érkező okosórájára, kedvezményt és ráadás fülhallgatót is ad az új készülék mellé szeptember 19. és szeptember 30. között.

2024. szeptember 14. 15:27

Kiváló hangteljesítménnyel rendelkezik az új Sony csíptetős mikrofon

A Sony bejelentette az ECM-L1 Lavalier mikrofont, amely 3,5 mm-es csatlakozón át felvett árammal is működik, és a Sony jól bevált hangtechnikai fejlesztésein alapul. A mikrofon a sok éven át komoly szakmai megbecsülésnek örvendő, rádiós stúdiók és produkciós cégek által is előszeretettel használt ECM-77-es sorozatból lett továbbfejlesztve.

2024. szeptember 14. 11:55

Az európai közönség számára is debütált az LG legkisebb 4K projektora

Az LG Electronics (LG) a berlini IFA kiállításon mutatta be CineBeam Q (HU710PB) projektorát az európai közönségnek. A CineBeam Q egyedülálló, minimalista kialakításával, kiemelkedő képminőségével és izgalmas funkcióival valódi moziteremmé változtatja a nappalit – vagy éppen azt a helyiséget, amiben elhelyezzük.

2024. szeptember 13. 20:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34