Az új Philips modellek növelik a munkafolyamatok hatékonyságát és termelékenységét

forrás: Prím Online, 2024. augusztus 13. 19:17

A Philips Monitors két új irodai monitort mutat be, amelyek csúcstechnológiás csatlakozási funkciókkal emelik a munkaélményt: a Philips 34B2U6603CH modellt a Philips 6000 terméksorozatból és a Philips 34B2U5600C modellt a Philips 5000 terméksorozatból.

A gyönyörű és fényes képeket biztosító 34 hüvelykes ívelt (1500R) VA-panelekkel, 21:9 képaránnyal és 3440 x 1440 WQHD felbontással ez a két modell arra szolgál, hogy a professzionális felhasználók számára biztosítsa a termelékenység új szintjeinek eléréséhez szükséges minőséget és specifikációkat. Mindkét monitor a zökkenőmentes vizuális megjelenítés érdekében 120 Hz képfrissítési sebességgel rendelkezik, és az erőteljes, élénk vizuális megjelenítéshez 4000:1 statikus kontrasztarányt kínál.

 

Kiemelkedő jellemzőik továbbá a gyors és biztonságos csatlakozási lehetőségek, a Thunderbolt 4 (34B2U6603CH) vagy az USB-C (34B2U5600C), amelyek megkönnyítik a több forrással történő munkavégzést, és ezáltal javítják a munkafolyamatokat, a termelékenységet és a hatékonyságot.

Üzleti és csatlakoztathatósági szempontok figyelembevételével készült

 

A Philips 34B2U6603CH modell a nagy sebességű adatátvitelhez valamint a külső eszközök akár 100 W teljesítményleadással történő töltéséhez és táplálásához Thunderbolt 4 csatlakozóval rendelkezik. Támogatja a nagy felbontású videót, multi-stream videoközvetítést kínál több monitor láncba kapcsolásához, valamint 2,5 gigabites RJ-45 bemenetével biztonságos és gyors kapcsolatot nyújt. Az eredmény az általános termelékenység gyors ütemű növelése.

 

A Philips 34B2U5600C modell 1 gigabites RJ-45 csatlakozót kínál, amely gyors és biztonságos hálózati kapcsolatot biztosít, egy nagy sávszélességű (USB 3.2 Gen 2 10G) USB-C upstream portot (videó, adat, táp, 100W), négy USB-A (két oldalsó port a könnyű hozzáférés érdekében) és egy USB-C (csak adat, 15W) downstream portot biztosít. Az USB-C csatlakoztathatósága lehetővé teszi az egykábeles dokkolást a PC-ről vagy notebookról a monitorra történő nagyfelbontású videokimenethez, valamint a notebook számítógépek tápellátását és töltését közvetlenül a monitorról, további kábelek nélkül, maximum 100 W teljesítményleadással.

 

A Philips 34B2U6603CH és a Philips 34B2U5600C modellek emellett a mindennapi munkafolyamatok megkönnyítését célozzák meg: a Smart KVM funkció (a hagyományos integrált KVM-kapcsoló továbbfejlesztése) egyetlen kattintással lehetővé teszi a források közötti átváltást.

 

 

Nagy teljesítményű webkamera, amely támogatja az együttműködést

 

A Philips 34B2U6603CH másik erős funkciója az állítható, előugró 5MP webkamera, amely nemcsak kristálytiszta képminőséget kínál, hanem Busylight funkcióval is rendelkezik, amely szinkronizálható a Microsoft Teams állapotokkal, így értesíti a kollégákat az elérhetőségéről.

 

A zajszűrő funkciókkal, a webkamera automatikus keretezési funkciójával (autoframing), valamint a dőlési funkcióval, amely automatikusan beállítja a keretet, így a megbeszélés során minden csapattag megfelelően elfér a webkamera nézetében, a videohívások még élvezetesebbé válnak. A beépített 2x5 W hangszórók a kényelmesebb távoli csapatmunka érdekében teljessé teszik a felszereltséget.

 

A Philips 34B2U6603CH és 34B2U5600C további jellemzői

 

Mindkét modell állítható magasságú dönthető, forgatható és a felhasználó preferenciáihoz igazítható lábazattal rendelkzik, így a lehető legszélesebb körűen testreszabható és a legkényelmesebb lehetőségeket kínálja.

 

A környezetvédelem szem előtt tartásával megtervezett monitorok számos zöld funkcióval is büszkélkedhetnek, köztük a LightSensor és PowerSensor, amelyek akár 80%-os energiaköltség-csökkentést is eredményezhetnek. A Philips 34B2U6603CH továbbá rendelkezik PowerSensor 2 funkcióval is, amely egy TOF (time-of-flight) érzékelő segítségével érzékeli, ha a felhasználó közelebb vagy távolabb helyezkednek a képernyőtől. A megfelelő OSD-beállítások elvégzésekor a monitor és a csatlakoztatott PC/laptop felébred az alvó üzemmódból, amikor valaki közeledik hozzá, és alvó üzemmódba kapcsol, amikor valaki eltávolodik, így hatékonyan csökkenti az ébren töltött időt*.

 

Emellett mindkét modell monitorváza 85%-ban már használt, újrahasznosított műanyagból és 5%-ban OBP (ocean-bound plastic vagy óceánoz kötődő műanyag) felhasználásával készül, ezáltal tovább erősíti a fenntarthatóság iránti elkötelezettséget.

 

A Philips 34B2U6603CH és 34B2U5600C monitorok augusztus közepétől megvásárolhatók € 649 és € 549 ajánlott fogyasztói áron.

 

__________________________ 

* E funkció használatához szükség van a Windows 11 telepítésére.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AOC GAMING G4 sorozat karcsú ívekkel és borotvaéles specifikációkkal bővül

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti, hogy négy olyan új modellel bővíti G4 sorozatát, amelyek a gaming preferenciák és a pénztárcák széles skáláját kiszolgálja. 

2024. szeptember 14. 13:39

Az Artec 3D bemutatja két legújabb 3D szkennerét

Az Artec 3D bemutatta első, markerekre támaszkodó kézi lézerszkennerét, az Artec Pointot, amellyel egyértelmű célja jobban betörni az ipari metrológia területére. Ezzel egyidőben a markerek nélkül dolgozó 3D szkenner portfóliója is frissült a Spider kézi szkennerek legújabb, ultramagas felbontású generációjával, az Artec Spider II-vel.

2024. szeptember 10. 17:08

Így segíti a BNPL az irodai működést

A vállalkozások folyamatosan keresik az olyan fizetési lehetőségeket, amelyek mellett tőkeerősek tudnak maradni. Az egyik legújabb fizetési modell a BNPL, amely már olyan termékcsoportokban is megoldást nyújt, mint az irodai nyomtatók. Akár már 50 ezer forint tőkével új eszközhöz juthatnak a legkisebb cégek is. A TechOffice konstrukciója abban is újdonságot jelent, hogy a részletfizetési lehetőséget a társaság önerőből biztosítja.

2024. szeptember 8. 16:55

Az új Samsung projektorok elhozzák a minőségi moziélményt

A Samsung bejelenti a The Premiere 9 és The Premiere 7 projektorokat, a vállalat legújabb otthoni szórakoztatóipari újításait. Az ultrarövid vetítési távolságú projektorok lenyűgöző 4K felbontásukkal, magával ragadó hangzásvilágukkal, valamint továbbfejlesztett funkcióikkal akár minden lakóteret prémium minőségű házimozivá alakíthatnak.

2024. szeptember 6. 15:13

Az Epson bemutatja új, kevesebb karbantartást és nagyobb termelékenységet biztosító nyomtatóit

Az Epson piacra dobta új Workforce Pro EM-C800RDWF többfunkciós termékét (MFP) és Workforce Pro EP-C800RDW egyfunkciós nyomtatóját. Mindkét típus A4-es méretű, és az Epson RIPS (Replaceable Ink Pack System) rendszernek köszönhetően kis helyigény mellett nagy kapacitású kellékanyagokkal dolgozik, amihez alacsony energiafogyasztás és  az első oldalak gyors kinyomtatása társul.

2024. szeptember 4. 18:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34