Az IFA-n mutatja be hajlítható telefonját a HONOR

forrás: Prím Online, 2024. augusztus 21. 20:28

A HONOR Magic V3 az idei IFA-n mutatkozik majd be, hogy újradefiniálja a könnyű, hajlítható telefonok világát. SuperSaf tech YouTuberrel együttműködve a HONOR már most körbejárja azokat az úttörő technológiákat, amik hozzájárulnak a HONOR Magic V3 kiemelkedő vékonyságához és tartósságához.

 

A HONOR Magic V3 súlya mindössze 226 g, vastagsága összehajtva pedig csupán 9,2 mm, amivel a legvékonyabb befelé összehajtható telefon lesz a piacon.

 

További kulcsfontosságú innovációk a HONOR Magic V3-nál:

 

Fejlett akkumulátor technológia

 

A HONOR Magic V3 akár 10% szilíciumot is tartalmaz a szilícium-szén akkumulátor 3. generációjánál, és olyan robusztus elektrokémiai szerkezetet hoz létre, amely jelentősen csökkenti az akkumulátor méretét, miközben fenntartja a kiváló teljesítményt.

Szuperszálas anyag

 

A HONOR Magic V3  speciális, 5800MPa szilárdságú, a kevlárhoz és a szénszálakhoz hasonló anyagoknál jobban teljesítő szálszerkezetet alkalmaz a hátlapon. Ez garantálja egyszerre az erőt és a minimális súlyt.

 

Szuperacél zsanér

 

Az eszköz második generációs HONOR Super Steelt alkalmaz, amely 2100MPa szakítószilárdsággal rendelkezik. A zsanértest 2,84 mm vékonyságú lett, így több hely áll rendelkezésre a tartószerkezet szerkezetének megerősítéséhez.

 

Titán párologtató kamra

 

A titániumot VC szubsztrátként használva az iparág legvékonyabb, 0,22 mm-es szerkezete marad. A hőleadó felület 22%-kal nőtt, a súly 40%-kal csökkent, a teljesítmény pedig 53%-kal javult az előző generációhoz képest.

 

Guinness Világrekord-kihívás

 

A HONOR Bryan Berg Guinness Világrekordtartóval is együttműködik, aki megkísérli megépíteni 8 óra alatt a világ legmagasabb kártyavárát, ragasztó használata nélkül. A pehelykönnyű HONOR Magic V3 kerül majd a konstrukció tetejére.

 

A közvetítést augusztus 22-én 15:00-tól nézheted: https://youtube.com/live/ZE7KHulDfAc

 

Addig pedig itt egy ízelítő: 

 

 

Kulcsszavak: IFA 2024 okostelefon HONOR

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34