Az FC Barcelona a HMD-t választotta a stratégiai partnerének

forrás: Prím Online, 2024. augusztus 25. 12:06

Flick, Olmo, Romeu, Victor, Roebuck... Az FC Barcelonánál az elmúlt pár hónapban számos kiemelkedő újoncot köszönthettek, és az átigazolási időszak vége felé egy új támogató is befutott: mától a Human Mobile Devices-ra (HMD) is számíthatunk a csapatban. 

 

• A világ egyik legnagyobb sportklubja, az FC Barcelona és a Human Mobile Devices (HMD) közös logóbemutató videóval jelenti be hároméves együttműködését. 

• A hároméves globális megállapodás keretében a Human Mobile Devices az FC Barcelona hivatalos mobiltelefon-partnere lesz. 

• A videóban exkluzív első pillantást vethetünk a HMD Skyline vadonatúj, Blue Topaz színben érkező változatára is. 

 

A Human Mobile Devices (HMD) és az FC Barcelona közösségi felületein megjelent, közösen forgatott videóban Lamine Yamal fodrásza, Saul Peregrina a világszerte jól ismert Barca címert borotválja a Human Mobile Devices (HMD) logója mellé – és a hároméves partnerségi megállapodást bejelentő videóban exkluzív első pillantást vethetünk a HMD Skyline vadonatúj, Blue Topaz színben érkező kiadására is. 

 

 

Saul Peregrina, a Barca sztárfodrásza nemrég Lamine Yamal haját is vágta, a La Masia növendékének erről szóló videója pedig több mint 7,5 millió megtekintést gyűjtött be a TikTokon. A Human Mobile Devices (HMD) ezúttal a csapat rajongóját, Iñigót ültette Saul borbélyszékébe, hogy újraalkossák rajta a két márka logóját. 

 

 

Az együttműködés a csapat stadionjában, majd a Spotify Camp Nou-ban is tetten érhető lesz, de a Human Mobile Devices a stadionokon kívül is jelentős szerepet fog játszani az FC Barcelona digitális platformjain (amelyek a legutóbbi mérések szerint 468 millió felhasználót számlálnak), és az elkövetkező hónapok (és évek) során a két márka számos izgalmas, első sorban digitális tartalmat fog közösen létrehozni. 

 

A két márka közötti partnerség túlmutat a futballon, hiszen az FC Barcelona kosárlabda, futsal, kézilabda és görhoki csapatait is lefedi. 

 

 

HMD Skyline Blue Topaz – az otthon javítható okostelefonok új korszaka 

 

A kisfilmben először tűnik fel a HMD Skyline új, Blue Topaz változata is. A digitális detoxot, a javíthatóságot és különleges kamerát ötvöző prémium okostelefont azoknak tervezték, akik minden pillanatban ráéreznek a lehetőségekre: a 108MP-es tripla főkamera Capture Fusion, 4X Zoom és különleges portré módjai gondoskodnak róla, hogy ne legyen olyan vibe, amit ne őrizhess meg örökre. 

 

A HMD Skyline még idén egy új Detox módot is kap, hogy még véletlenül se maradhassunk le a leggyönyörűbb gólokról. A funkció testreszabott alkalmazás- és kontaktblokkolást tesz lehetővé, amivel úgy szűrheted ki a digitális ingereket, ahogyan te szeretnéd. 

 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34