Star Trek mobiltelefonon

Kollár Csaba, 2001. április 25. 21:37
A Digital Bridges az Activision-nel közösen olyan játékokat fejleszt, amelyek – ígéretük szerint – az eddiginél sokkal nagyobb élményt nyújtanak a vezeték nélküli hálózat játékai iránt érdeklődőknek.
Két játékot mutattak be a Star Trek sorozatból, a First Duty-t és a Prime Directive-t. A First Duty a Star Trek első bemutatója, a Prime Directive pedig szakértők szerint e legnépszerűbb széria. Brian Baglow, a Digital Bridges kereskedelmi igazgatója elmondta, hogy “ezek a játékok nem olyan PC játékok, amik az alapján lettek mobilak, hogy csökkentettük a fájlok méreteit, vagy leegyszerűsítettünk bizonyos funkciókat. Ezeket kifejezetten mobil környezetre fejlesztettük”.

A cég ígérete szerint mindkét játék sokfelhasználós, így egyszerre akár 10.000 játékos is csatlakozhat egy szerverhez, amiből jelenleg hat van világszerte. Nagy valószínűség szerint mindig sikerül találni valakit, aki hajlandó velünk játszani. A Digital Bridges fenntart egy vezeték nélküli szórakoztató csatornát is Wirelessgames néven, ami jelenleg 20 mobil operátor hálózatán fut. Baglow azt is kihangsúlyozta a sajtótájékoztatón, hogy “a fogyasztók bármilyen kézikészüléken játszhatják játékainkat. Ennek alapját az UNITY nevű technológiai platform szolgáltatja. Egyaránt lehet I-mode és WAP-os környezetben, Vodafone, vagy BT Cellnet előfizetőnek.”

Kulcsszavak: mobiltelefon játék

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Éppen most robban a hazai előfizetéses e-kereskedelem

2024. szeptember 24. 15:10

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10