8X és 8S: Új HTC okostelefonok Windows Phone 8-cal

forrás Prim Online, 2012. szeptember 20. 09:15

A HTC és a Microsoft bejelentette a Windows® Phone 8X és 8S by HTC® készülékeket. Az okostelefonok az új Windows Phone 8 mobil operációs rendszert futtatják, egyedi külső kialakítással, a Beats Audio szoftveres támogatásnak köszönhetően stúdiószerű hangzással, valamint lenyűgöző kamerával.

“A HTC gyönyörű Windows Phone 8X és 8S készülékei a mi márkánkkal párosítva hatalmas mérföldkövet jelent a vállalatok életében.” – mondta Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója. “Egyértelmű választást és igazán egyedi felhasználói élményt nyújtunk a felhasználónknak. Rendkívüli izgatottsággal tölt el, hogy ezt a régmúltra visszatekintő együttműködést a következő szintre emeljük.”



“A Windows Phone 8 arra ösztönöz minket, hogy olyan okostelefonokat tervezzünk, amelyek a platformhoz méltó egyedi külsővel és személyiséggel ruházzák fel azt.” – tette hozzá Peter Chou, a HTC Corporation vezérigazgatója. “A Windows Phone egyértelműen az egyik legjobb mobil ökoszisztémává, rendszerré emelkedett és versenyképes bármely más mobil operációs rendszerrel szemben.”

Egyedi külső
A Windows Phone felülete egyedi, jól megkülönböztethető látvánnyal bír, biztosítva az innovatív és új felhasználói élményt. A HTC a Windows Phone 8X és 8S megalkotásakor igyekezett egyesíteni a virtuális és a fizikai élményt egy háromdimenziós, letisztult, unibody kialakítással, alapul véve a Windows Phone élő csempéit (Live Tiles).

A színek a Windows Phone élmény kapcsán hangsúlyos szerepet kapnak, így a HTC letisztult, merész befejezéssel látta el készülékeit. Windows Phone 8X esetében kék, fekete, piros és sárga (California Blue, Graphite Black, Flame Red and Limelight Yellow), míg a Windows Phone 8S by HTC fekete-fehér, piros, kék és szürke színekben lesz elérhető (Domino, Fiesta Red, Atlantic Blue and High-Rise Gray).



Fotózás, megosztás
A HTC – történetében először – a Windows Phone 8X-szel bemutatja a 2,1 megapixeles, f/2.0-s objektívvel, 88 fokos ultranagy látószögű előlapi kameráját, ami akár 4 ember együttes megörökítésére is alkalmas., mindemellett támogatja az 1080p videofelvételt. A hátoldali kamera 8 megapixeles CMOS és BSI érzékelővel és 28mm-es f/2.0-s objektívvel és dedikált fényképkészítő chippel rendelkezik. A fizikai gomb segítségével a fényképezés gyors és egyszerű, még lezárt képernyő esetén is.

Lenyűgöző hangzás Beats Audioval
A kizárólag a HTC okostelefonjain elérhető Beats Audio szoftveres támogatás élethű, stúdiószerű hangzást biztosít. A Windows Phone 8X by HTC Beats Audioval egy különleges erősítő gondoskodik arról, hogy a 3,5mm-es jack kábelen vagy hangszórón keresztül életre kelő hangok még jobbak legyenek, legyen szó zenéről, játékról vagy videóról.

Ragyogó kijelző
A Windows Phone 8X by HTC gyönyörű, 4,3 hüvelykes HD felbontású super LCD 2 kijelzője Gorilla® Glass 2-vel érkezik, valamint csökkenti a visszatükröződést és a becsillanást, így minden részlet jól láthatóvá válik. A Windows Phone 8S 4 hüvelykes képátlóval érkező, super LCD kijelzőjét pedig Gorilla® Glass védi.
   
Szórakozás
A Windows Phone Store és Xbox Live-nak köszönhetően minden eddiginél könnyebben élvezhetők a legújabb videók, zenék és játékok, akár útközben is.

Elérhetőség
A Windows Phone 8X és 8S 2012 novemberétől lesz elérhető, 50 ország több mint 150 mobilszolgáltatójának kínálatában. Magyarországon 2012. november közepétől lesz kapható.
 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38