Új Tau sorozat Magyarországon

, 2001. augusztus 30. 18:51
A Panasonic Magyarországon is bemutatta legújabb Tau sorozatú tv-it, amelyek - a Dolby Digital és Accoustic Feedback Dome hangrendszereken kívül - az iparágban elsőként beépített Digital Theater Surround technológiával is rendelkeznek a tökéletes házimozihangzás elérése érdekében.
A mozgásbecslés és -kompenzáció technológia kiküszöböli a képernyőn gyorsan mozgó tárgyak utánhúzását, az Advanced Progressive Scan pedig a villódzások kiszűrésével gondoskodik a tökéletes képminőségről.

A Panasonic Tau televíziói a tökéletesség jegyében születtek. Az új lifestyle széria képviselői a modern divat és formatervezés jegyeit viselik magukon mindamellett, hogy a legmodernebb digitális technológia megtestesítői. A típusjelzés nagy T(tau) betűje szimbolizálja a sorozat minden készülékére jellemző tökéletességet, amely az igényes tévézés élményét biztosítja mindenki számára.

"A felhasználók ízlése és elvárásai változtak az idők folyamán, és a vásárlók ma már nem egyszerű fekete dobozokat akarnak szobájuk sarkába, hanem azt szeretnék, hogy a tévékészülékek a lakberendezés részévé váljanak. A Tau modellek ennek a kritériumnak is teljes mértékben eleget tesznek" - nyilatkozta Mr. Makita, a Panasonic televíziógyártó részlegének marketingigazgatója.

A Tau készülékek set-top boxhoz (műholdvevő egység) és DVD-lejátszóhoz is csatlakoztathatóak a digitális koax kábel segítségével. A tévék még könnyebb és kényelmesebb használatát pedig a felhasználóbarát kialakítású távirányító, valamint olyan funkciók, mint a Picture in Picture (kép a képben), Picture and Text (kép és szöveg), Picture and Picture (kép és kép) és Picture out of Picture (kép a képből) segítik.

Az új modellek az alábbi méretekben kaphatók Magyarországon:

16:9 PB50: 36", 32" és 28"

PL30: 36", 32"

PL10: 32" és 28"

4:3 AB50: 29"

AL10: 29"

AL1: 29"

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55