Képszerkesztő funkciót kapott a Twitter Android alkalmazása

Czipperer Dia, 2014. január 28. 14:53

Hétfőn megújult a Twitter Android applikációja, amely új lehetőséggel is gyarapodott. A felhasználók ezentúl szerkeszthetik fotóikat, mielőtt azokat megosztanák másokkal.

 

A Twitter egy blogposztban jelentette be a frissítést, amelyben Matt Belland, a Twitter mérnöke azt írja, hogy ezentúl egyszerűbben oszthatják meg és szerkeszthetik fotóikat a felhasználók.

 

A készített képeket a kívánt méretre vághatják, valamint forgatni is lehet ezeket, mielőtt megosztanák másokkal. A felhasználókat az applikáció arra is emlékezteti, hogy megemlíthetik barátaikat a feltöltött képeken.

 

Egy ideje a Twitter számára is egyre hangsúlyosabbak a képek. Tavaly októberben jelentek meg először az idővonalon a feltöltött képek és a Vine videók, majd decemberben közvetlen üzenetben is megoszthatóvá váltak az egyes képek.

 

 

 

A mostani frossítéssel az idővonal is átalakul. Ha nincsenek új Tweetek, akkor újratöltés után az ajánlott, legnépszerűbb témákat, posztokat látják a felhasználók, valamint javaslatokat arra nézve, hogy kit kövessenek (lásd a fentebbi képen).

 

A frissítés már elérhető a Google Play Store-ban.

 

Forrás: Mashable.com

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50