A Samsung Pay Amerikát is meghódította

forrás: Prím Online, 2015. december 1. 13:17

A Samsung Electronics legelterjedtebb mobilfizetési megoldása a sikeres koreai bevezetés után a világ más területein is egyre több felhasználó számára teszi lehetővé a kényelmes és biztonságos fizetést. A Samsung Pay szolgáltatás a napokban számos amerikai pénzintézettel kötött együttműködési megállapodást, hogy a felhasználók a tengeren túlon is még kényelmesebben és biztonságosabban vásárolhassanak egyetlen mozdulattal, szinte bárhol és bármikor.

A Samsung Pay továbbra is támogatja az American Express-t, a Master Card-ot és a Visát éppúgy, mint az olyan, amerikai piacon meghatározó bankokat, mint a Bank of America, a Chase, a Citi, a Navy Federal Credit Union, a SunTrust, és a U.S. Bank. A partnerek listáján megtalálható továbbá a Blackhawk Network, a First Data, a Global Payments, a Synchrony Financial éppúgy, mint a TSYS, a Vantiv, és a Worldpay.

 

 

A Samsung Pay előnyei:

 

  •     Egyszerű: A fizetéshez csak egy mozdulatra vagy ujjlenyomat-leolvasásra van szükség
  •     Biztonságos: A Samsung Pay tokenrendszert, a Samsung KNOX biztonsági szolgáltatását, illetve ujjlenyomat-alapú azonosítást használ az illetéktelen felhasználás kiküszöbölésére. Miután egyre több terminál válik képessé a korszerű EMV szabvány szerinti leolvasásra a tranzakciók még hatékonyabban biztosíthatók.
  •     Szinte mindenütt: A Samsung Pay minden más mobilfizetési rendszernél szélesebb körben használható, hiszen csaknem minden régebbi típusú és új terminállal kompatibilis, legyen az hagyományos mágnescsík-leolvasást használó, vagy EMV illetve NFC technológiára alapuló egység.
     
Kulcsszavak: Samsung Pay

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05