A Samsung bemutatta a Samsung Pay Tömegközlekedést

forrás: Prím Online, 2015. december 15. 15:22

Új szolgáltatást jelentett be a Samsung. A Pay Tömegközlekedés révén minden egy mobilalkalmazásban könnyen használható.

A Samsung bemutatta a Samsung Pay Tömegközlekedést, amely még kényelmesebb utazást tesz lehetővé a koreai felhasználók számára. Az új szolgáltatás lényegében egyesíti a T-Money és Cashbee tömegközlekedési fizető eszközöket egy könnyen használható mobilapplikációban, amellyel minden utazással kapcsolatos kiadás egyszerűen rendezhető. A Samsung Pay az átfogó offline és online fizetési és tagsági szolgáltatások mellett az új funkcióval közelebb hozza a felhasználókat egy pénztárcák nélküli világhoz.

 

A szolgáltatás egy egyszeri regisztrációt követően bármilyen járművön használható, beleértve a metrót, buszt és taxit is, anélkül, hogy különböző alkalmazásokkal, vagy kártyákkal kellene bajlódni a fizetésnél. Miután a felhasználók aktiválták a szolgáltatást a Samsung Pay alkalmazáson keresztül, a közlekedési díjakat máris fizethetik azáltal, hogy hozzáérintik az okostelefonjukat a kártyaolvasóhoz. Az utazáshoz használható egyenleg a Samsung Pay applikáción keresztül, bank- és hitelkártyákkal tölthető fel. Két meghatározó koreai bankkártyakibocsátóval (KB Kookmin, Lotte) már kompatibilis a rendszer, és az elkövetkező hónapokban a Samsung tovább bővíti partnereinek listáját. 

 

Injong Rhee, a Samsung Pay globális igazgatója, a Samsung Electronics ügyvezető alelnöke elmondta, hogy terveik között szerepel, hogy tovább bővítsék partnereik körét, és folyamatosan egy lépéssel közelebb kerüljenek egy olyan világhoz, ahol könnyen és biztonságosan intézhetők a pénzügyek, pénztárca nélkül.


 


A T-Money és a Cashbee, a Samsung Pay Tömegközlekedéssel közösen különleges ajánlatokkal várja a felhasználókat, úgy, mint az egyedi pénzvisszafizetési és a díjmentes kártyafeltöltési lehetőségek. 

 

A Samsung Pay augusztusi koreai indulása óta, összesen eddig 250 milliárd KRW forgalmat bonyolított, több mint 10 millió tranzakció során.   

 

Fotó: koogle.tv

 

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50