CES 2016: játszóház felnőtteknek - ívelt monitorokkal

forrás: Prím Online, 2016. január 8. 14:41

A Samsung a Las Vegas-i Szórakoztató Elektronikai Kiállítás (CES) feszített programjában megfáradt látogatókra is gondolt, ezért több standját is játékszobává alakította. Az Ultimate Gaming Roomban a vendégek “élesben” is kipróbálhatják, hogy milyen értéket adnak a játékokhoz a Samsung legújabb, kifejezetten szórakozásra tervezett monitorjai nyújtanak.

Az Ultimate Gaming Room helyszínén a sportrajongók, a sebesség megszállottjai, de akár a harci taktikák mesterei is találhatnak kedvükre való kikapcsolódást, hiszen az NBA LIVE 16, a Battlefield 4™, de akár a Need for Speed™ világában is elmerülhetnek. A három játékállomás mindegyikében más-más Samsung monitor tulajdonság a hangsúlyos. Az érdeklődők az ívelt kialakítástól az UHD-n át, a vezeték nélküli telefontöltés funkcióig bármit kipróbálhatnak, így az EA játékokat kimagaslóan minőségi vizuális megjelenítés mellett élvezhetik.
 
A folyamatos fejlesztéseknek hála, a videojátékok egyre részletgazdagabb és valósághűbb grafikával kerülnek piacra. A játékosoknak kiváló minőségű monitorokra van szükségük, amelyek képesek zavartalanul és szemkímélő módon közvetíteni ezt a látványvilágot "– tudtuk meg Seog-gi Kim-től, a Samsung Electronics Visual Display üzletágának szenior alelnökétől. – "A CES 2016-on a Samsung az Ultimate Gaming Roomban olyan alternatívákat sorakoztat fel, amelyek kivétel nélkül a legkorszerűbb gaming élmény megteremtését szolgálják. Ezek a videojátékokhoz fejlesztett csúcstechnológiás kijelzők a képélesség és a kényelem új szintjét nyújtják a játék során, ugyanakkor fenntartják azt az igényes látványvilágot, amit a felhasználók elvárnak.
 
Az Ultimate Gaming Room megnyitásával párhuzamosan a Samsung bemutatta az első ívelt gamer monitorait (CF591, CF391, CF390 és CF398) is. Ezeket az 1800R íveltségű monitorokat az emberi szem természetes formájának figyelembevételével alakították ki. Az ergonomikus, nagy betekintési szögű képernyők még tartós használat mellett is csökkentik a játékosok szemének igénybevételét. A Samsung ívelt gamer monitorjai így a látáskímélő üzemmód és a Flicker Free technológia segítségével még inkább óvják a szemet, ezzel lehetővé téve a megszakítás nélküli használatot. Az AMD FreeSync technológiának köszönhetően a játékosok a  beállításokhoz alkalmazkodó képfrissítési idő minden előnyét is élvezhetik, HDMI-n keresztül.
 
 
 
A Samsung Ultimate Gaming Roomban számos másik felsőkategóriás gaming monitoron is kipróbálhatják a látogatók az EA játékait. Az UE850-es és UE590-es, kifejezetten a videójátékokhoz tervezett modellek a szemkímélő üzemmód, a beépített képminőség javító funkció és az 1 ms-os válaszidő előnyeit ötvözik. A játékosok további kényelmét szolgálja, hogy az SE370-as monitorral már játék közben is vezeték nélkül tölthetik mobiltelefonjaikat.
 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Energiatakarékosság az ASUSTOR-ral!

Az áramszámlák világszerte meredeken nőnek, ASUSTOR NAS viszont segít abban, hogy adataid elérhetők legyenek és pénzt takaríts meg.

2024. március 27. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05