Túl van az egymilliomodik eladott gamer fülesén a HyperX

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 19. 11:02

A HyperX a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy mindössze két évvel a kifejezetten játékosok számára tervezett HyperX Cloud headset berobbanása után, a cég teljesítette azon célkitűzését, miszerint egymillió darabot értékesít a termékekből. A HyperX Cloud Gaming mikrofonos fejhallgatók mára már hat kontinens, 80 országának több mint 10 000 üzletében kaphatók.

Az első Cloud piacra kerülése óta a HyperX több mint 10 termékkel bővítette a mikrofonos fejhallgatókból álló portfólióját, idén pedig várhatóan újabb tagokkal gyarapszik majd a termékcsalád. A HyperX díjnyertes fülesei számos újságírói elismerést szereztek, emellett világszerte kedvelt kiegészítők az e-sport-csapatok körében. 2016 júniusában a HyperX piacra dobta a CloudX-et, amely az Xbox One konzol hivatalos mikrofonos fejhallgatója.

 

„Nagyon örülünk, hogy ilyen rövid időn belül értük el az egymilliós mérföldkövet, és ez még csak a kezdet. Az a tény, hogy a játékok egyre népszerűbbek a számítógépeken, konzolokon, sőt még a mobilplatformokon is, arra ösztönöz minket, hogy füleseinket még komfortosabbá és még tisztább hangzásvilágúvá tegyük. Már az első fejhallgatónk 2014-es bevezetése óta folyamatosan korszerűsítjük a termék dizájnját és azon fáradozunk, hogy a játékosok körében ez a magas szintű minőség váljon etalonná”– mondta Edward Baily, a HyperX Kelet-Közép-Európa üzletfejlesztési menedzsere.

 

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR4 és DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és gamer kiegészítőket gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 30 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken. 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05