Hordozható lézerprojektor hihetetlen fényerővel

A 2017-es CES-en bemutatkozó kompakt LG ProBeam projektor 2000 lumen fényerőre képes

forrás: Prím Online, 2016. december 22. 09:36

Az LG Electronics (LG) a 2017-es CES-en, Las Vegasban mutatja be új lézerprojektorát, melyet azért fejlesztettek, hogy a mozi élményét hozza el az otthonokba. 

Az LG ProBeam azoknak készült, akiknek a nagy teljesítmény mellett az is fontos szempont, hogy kedvenc filmjeiket és tévéműsoraikat bármikor, bárhova magukkal vihessék. 

 

 

A LG ProBeam HF80J modell továbbfejlesztett lézermotorja 2000 lumen fényerő kibocsátására képes, aminek köszönhetően a videós tartalmak akár egy teljesen világos szobában is élvezhetők lesznek. A 2,1 kg-os, kompakt, álló formavilágú készülék a lézermotor innovatív „I” alakú kialakításának és a projektortest sima, lekerített felületének köszönhetően könnyen hordozható. Klasszikus formáival pedig bármilyen enteriőrbe harmonikusan beleillik. 

 

LG ProBeam a piacon kapható első Full HD készülék a 2000 lumenes kategóriában. Innovatív Sound Sync Adjustment rendszerének köszönhetően bármilyen Bluetooth audio-eszközzel összeköthető, így fülhallgatót vagy hangszórót is csatlakoztathatunk rá. A Miracastot támogató vezetékmentes tükröző funkciójával az okos eszközökön tárolt tartalmakat is képes nagy méretben kivetíteni. Egyedi manuális és automatikus vertikális finomhangolási technológiájával gyorsan és könnyen megtalálható rajta a legjobb vetítési beállítás.

 

 

A projektor Magic Remote Control funkciója nagyban leegyszerűsíti a navigációt az LG díjnyertes webOS Smart TV felületén, melyen egyre növekvő számú streamelési szolgáltatások és programok érhetők el. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően bátran mozizhatunk a nappaliban vagy nézhetünk meccset a kertben, de az LG ProBeamet akár kempingezésre is magunkkal vihetjük.     

 

„A LED projektorok területén piacvezető vállalatként biztosak vagyunk benne, hogy lézerprojektorunk hatalmas sikert arat majd a fogyasztók körében” — mondta Brian Kwon, az LG Home Entertainment Company elnöke. „A LG büszke rá, hogy új utakat nyit az otthoni moziélmény kiterjesztésében.”   

 

A CES látogatói maguk is megismerkedhetnek az LG új lézerprojektorával a Las Vegas Convention Center központi csarnokának (Central Hall) 11100-as standján. A 2017-es CES-en debütáló teljes LG-termékválasztékkal kapcsolat-ban kérjük, keresse fel a http://www.LGnewsroom.com/CES2017 weboldalt.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05