Lila szőnyeges Lángoló világ premier

forrás: Prím Online, 2019. október 16. 10:30

Sztárokat felvonultató, exkluzív premiert tartott az Epic Drama csatorna nemzetközileg is elismert II. világháborús sorozatának, a Lángoló világnak (World on Fire). A szereplők, többek között a brit JULIA BROWN és JONAH HAUER-KING, a lengyel ZOFIA WICHLACZ, TOMASZ KOT és BORYS SZYC, valamint a vezető producerek az ikonikus kulturális központban, a Koneserben jelentették be érkező sorozatuk premierjének dátumát: 2019. november 10-ét.

Az eseményre a lengyel sajtó és a kábelszolgáltatók mellett Közép- és Kelet-Európából is érkeztek médiumok, hogy részt vegyenek a többszörös díjnyertes Peter Bowker által írt epikus történelmi dráma zártkörű bemutatóján. A vendégek a tévécsatorna színvilágához illeszkedve lila szőnyegen vonultak be, ahol a hírességek megálltak egy-egy fotóra, és nyilatkoztak arról is, melyik volt a kedvenc részük a forgatásból. Az érdeklődők mindezt élőben nézhették végig az Epic Drama lengyel Facebook oldalán (az oldal életében ez volt az első élő streamelés, s mindezt 160.000-ren követték végig!).

 


Jonah Hauer-King, aki hatalmasat alakít a sorozat kulcsszereplőjeként, az idill pillanatait megörökítő jeleneteket emelte ki: „Örömet, boldogságot és Varsó vibrálását kellett visszatükröznünk – egy fiatal és gondtalan szerelmet egy olyan történelmi időszakban, amikor minden nagyon sötét és bonyolult volt” – nyilatkozta a színész.

 



Úgy tapasztaljuk, hogy a többnyelvű és több helyről szóló történetek népszerűek a régióban, a nézők belemerülnek a karakterekbe, átérzik az érzelmeket és az adrenalint. Varsó központi szerepet játszik a Lángoló világban, így ezt a várost találtuk tökéletesnek a következő hónapokra szánt kiemelt sorozatunk bemutatására – mondta Karin Heijink, a Viasat World médiavállalat (amelyhez többek között az Epic Drama csatorna tartozik) tartalmakért és termékekért felelős alelnöke.  Igyekszünk a legjobb drámákkal feltölteni a műsorfolyamot, és már magunk is izgatottan várjuk, hogy a Lángoló világ Közép- és Kelet-Európa képernyőire kerüljön. Igen magas befektetést követelt ez tőlünk, de elkötelezetten vállaljuk a csatorna színvonalának fenntartását. 

 



A Lángoló világ a konfliktus minden oldalát bemutatva, Európa országaiban – Lengyelország, Franciaország, Németország és Nagy-Britannia – járva meséli el a II. világháború történetét hétköznapi emberek életén keresztül. A szívszorító, több szálon futó dráma során nyomon követhetjük az egyes országok karaktereinek egymásba fonódó sorsát. A sorozat az említett neveken túl olyan színésznagyságokat vonultat még fel, mint az Oscar-díjas HELEN HUNT, az Emmy- és BAFTA-díjas SEAN BEAN és az Oscar-jelölt és Laurence Olivier-díjas LESLEY MANVILLE.



A hét epizódból álló első évad 2019. november 10-én 21 órakor rajtol hazánkban, dupla résszel, és egészen december közepéig biztosítja az izgalmakat a vasárnap estékre. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05