Pozitív üzenetek az egész városnak Samsung kijelzőn

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 8. 19:50

A Samsung legújabb kampányában a felhasználók pozitív gondolatai játsszák a főszerepet. A vállalat Budapest szívében, az Oktogonon található LED kijelzőjén közel három hétig a résztvevők által beküldött üzentek köszöntik az elhaladókat és dobják fel a járókelők napját. Az Üzenet a palackban kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet a támogató, pozitív gondolatok fontosságára, és megmutassa, milyen sokat adhat a napi ingázás közben néhány kedves szó. Az üzenetet beküldő felhasználók nyereményjátékban vehetnek részt, melynek fődíja a Samsung legújabb Galaxy Note20 5G okostelefonja.

Az emberek nagy része munkába vagy iskolába utazás közben kevésbé figyel a környezetére és inkább elzárkózik mások elől. Az elmúlt nehéz hónapok után különösen jól eshet minden apró kedvesség vagy személyes üzenet. A Samsung mobiltechnológiájával hozzájárul, hogy a felhasználók bármikor elérhessék egymást ezekkel a gondolatokkal. A vállalat az Üzenet a palackban kampányban lehetőséget ad a hazai felhasználóknak, hogy a technológia segítségével szerezzenek örömet szeretteiknek vagy nevettessék meg a főváros lakóit. Ahogy a Galaxy Note20 készülékeken kézzel írt üzenetek is azonnal szöveggé alakíthatók, ezek a motiváló és inspiráló üzenetek is könnyedén eljuthatnak egy szélesebb közönséghez.

 

A budapesti Oktogonon található Samsung kijelzőt a város egyik legforgalmasabb csomópontjában naponta több tízezer ember is láthatja. A vállalat kampányában újfajta módon használja fel a 12,6 négyzetméteres felületet, hogy a közelében elhaladó embereknek kellemes pillanatokat szerezhessen. A kijelzőn valódi, felhasználóktól érkező bátorító üzenetek, személyes megszólítások vagy humoros megjegyzések jelennek majd meg a kampány ideje alatt. 

 

 

A jelentkezők üzeneteit a www.samsunguzenet.hu weboldalra tölthetik fel, ahol előre kiválaszthatják, melyik nap és milyen idősávban jelenjen meg a beküldött szöveg Budapest horizontján, így akár előre értesíthetik a címzettet. A jelentkezéshez nem kell más, csak egy regisztráció és néhány kedves gondolat, amelyet szeretnének megosztani a várossal. Lehet ez szerelmi vallomás, praktikus tanács a közlekedőknek, egy-két lelkesítő szó a munkatársaknak vagy akár egy bevásárlólista is, amelyet otthon felejtett valaki. A kampány weboldalán a Samsung szeptember 7-től szeptember 27-ig várja a bejegyzéseket, amelyekből a kiválasztottak egy napon keresztül lesznek láthatóak a látványos üzenőfalon. 

 

A legjobb, legtöbb embert megszólító bejegyzések készítői között értékes nyereményeket sorsol ki a vállalat. A kampány lezárásakor tartott sorsoláson választott szerencsés pályázó egy Samsung Galaxy Note20 5G okostelefonnal küldheti majd pozitív üzeneteit a barátainak, de további három nyertes is olyan Galaxy termékekkel maradhat kapcsolatban a számára fontos emberekkel és dolgokkal, mint a Galaxy Watch3 okosóra, a Galaxy Buds Live vezeték nélküli fülhallgató vagy a Galaxy Tab S7 táblagép.

 

„A Samsungnál hiszünk abban, hogy a nyílt kommunikációnak és a pozitív megerősítéseknek fontos szerepe van a mindennapokban. Legújabb termékeinket úgy alkottuk meg, hogy azokkal a felhasználók folyamatosan kapcsolatban maradhassanak, és azonnal megoszthassák egymással a gondolataikat – mondta el Witsch Gerda, a Samsung Magyarország marketing vezetője. – Az Üzenet a palackban kampányban szeretnénk a rendelkezésünkre álló eszközökkel mosolyt csalni a fővárosiak arcára és lehetőséget biztosítani a hazai felhasználóknak, hogy megoszthassák másokkal az életük boldog pillanatait.”

Kulcsszavak: LED kijelző Samsung

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Indul a negyedik nagy digitális kaland

A Digitális Tudásért Alapítvány (DTA), amely szívügyének tekinti a digitális oktatást hazánkban, ismét büszkén rendezi meg 2024. május 23-án, immáron negyedik alkalommal az ország legnagyobb digitális csapatversenyét, a Nagy Digitális Kaland-ot.

2024. május 9. 20:55

Legendás magyar konstruktőrök nyitják meg a School-Computer kiállítást Budapesten

Új helyszínen, a Neumann Társaság Báthori utca 16. alatti székházában mutat be időszaki kiállítást az Informatika Történeti Múzeum Alapítvány – alapítója, a Neumann Társaság szakmai anyagaira építve – az iskolagépek történetéről. School-Computer – a digitális kultúra megjelenése a közoktatásban a címe a tárlatnak, amely a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával május második felétől október végéig látogatható. A május 17-én, 17 órakor zajló megnyitón a legendás Homelab számítógépek konstruktőrei, Lukács József és Lukács Endre mesélnek a személyi számítógépek hőskoráról. 

2024. május 9. 19:27

3 árulkodó jel, hogy a cég IT csapata már nem versenyképes

Szinte követhetetlen tempóban fejlődnek a vállalati szolgáltatásokat támogató IT-rendszerek, a cégek pedig komoly piaci hátrányba kerülhetnek, ha nem tartanak lépést a változással. Az ügyfelek és a munkatársak igényei egyre csak nőnek, a versenytársak szolgáltatásai pedig rövid idő alatt gyorsabbá, kényelmesebbé, átláthatóbbá válhatnak a miénknél. 

2024. május 9. 18:01

Rákapcsolt az Euronics: már aznap megérkezhet a grill vagy a hűtő

Egyre népszerűbb a vásárlók körében az aznapi kiszállítással vagy áruházi átvétellel történő rendelés az Euronicsnél. A megrendelés napjára házhoz szállítást ígérő szolgáltatás tavaly nyáron indult, idén pedig még szélesebb időablakkal lehet már rendelni Budapesten belül. Az online leadott rendeléseket pedig az áruházakban is át lehet venni akár még aznap, ez a szolgáltatás már országszerte elérhető ingyenesen. Az ilyen módon rendelt termékek toplistáján ott vannak a ventilátorok, a kávék, a mosószerek, és az állateledelek, de rendeltek már asztali grillt is így.

2024. május 9. 16:20

Elérhetővé válik az automatikus munkabérelőleg

Automatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER) néven biztosít új szolgáltatást a MagNet Faktor a Kulcs-Soft-tal partnerségben. Az új megoldás segítségével a bérszámfejtő szoftvert használó cégek alkalmazottai gyorsan és egyszerűen juthatnak a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz. A munkavállalók mellett a vállalkozásoknak is kedvező ez a lehetőség: az adminisztratív terheik csökkennek, a bérfizetés pedig rugalmassá válik.

2024. május 9. 14:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36