Népszerű fényképrendszerező programok

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 17. 18:48

A karanténban töltött idő alatt csomó olyan dologra jut idejük az embereknek, amire eddig nem. Így új dolgokat próbálnak ki, tanulnak, sportolnak, de még gyakrabban is takarítanak, szortírozzák ruháikat és a telefonjaikon lévő képeket is, ami valljuk be, nem kis feladat. A következőkben olyan fotórendszerező programokat mutatunk be, amely mindenképp segítségedre válhat, ha fényképek válogatására adnád a fejed.

Fotók, fotók mindenhol...

 

Manapság telefonnal fekszünk és kelünk, mindig ott van mellettünk, egy pillanatra sem hagyjuk el. Így kéznél van minden olyan helyzetben, amikor valamit jó lenne megörökíteni. Persze előfordulhat, hogy egy-egy eseménynél nem mindig ugyanazt a telefont használjuk. Így mikor rendszerezni szeretnénk képeinket, nehézséget okozhat a különféle telefonokról, esetleg fényképezőgépről egy helyre varázsolni a meglévő fotókat.

 

Arról nem is beszélve, hogy nem csupán egy-két fényképről van szó, hiszen az évek során a megörökített képek felhalmozódnak, ami megnehezíti a válogatást. Emellett pedig, ha nincs egy-egy jó trükk a tarsolyunkban, rengeteg időt vehet el az életünkből, amit természetesen senki sem szeretne. Erre a problémára találták ki a fényképrendszerező applikációkat, amelyek egyszerűen és gyorsan megoldják ezt a gondot.

 

Fotórendszerező applikációk

 

  • Legegyszerűbb: Google fotók

 

Ennek segítségével a fényképek a felhőbe kerülnek fel, így bármely eszközről felteheted a képeket, továbbá bárkivel megoszthatod azokat. Valamint egymás eszközeiről is feltehetitek a képeket, amelyek megkönnyítik a későbbi szortírozást. Így nincs más hátra, mint kiválasztani a kedvenc képedet, és egy csodás vászonképet készíteni belőle. Ehhez látogass el a vaszonkep.hu oldalára!

 


 

  • Bármely eszközről, bárhonnan: Flickr

 

A Flickr applikációval bármilyen eszközről elérhetőek a képek, hiszen egy okoskeresővel és egy automatikus feltöltés funkcióval van ellátva. Hátránya azonban, hogy mindössze ezer fényképnyi tárhelyet biztosít, ami nem túl sok.

 

  • Egy izgalmas alkalmazás: Slidebox

 

A Slidebox nevű applikáció rengeteg segítséget képes nyújtani a szortírozáshoz. Egy egyszerű felfelé mozdulattal a fényképeket kedved szerint törölheted. Ami miatt viszont népszerű ez az app, hogy albumokat hozhatsz létre az applikáción belül, így egy megadott szempont szerint külön válogathatod azokat. Ugye, milyen jól jönne neked is?

 

  • Amire mindenkinek szüksége van: Ever

 

Biztos vagyok benne, hogy ha eddig kétségeid is támadtak az applikációk kapcsán, az Ever nevű alkalmazás eloszlatja mindezt. Ugyanis ez az app az összes létező platformról (Facebook, Instagram, stb.) képes az összes képet egybegyűjteni. Valamint felismeri a képeken szereplő személyeket, így csoportokba rendezi azokat a szereplők szerint. Ezenfelül itt is lehetőséged van albumokat létrehozni és mindezt megosztani azzal, akivel csak szeretnéd.


 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05