Teljesen automatizált mobilparkolásra állt át a Westend

forrás: Prím Online, 2022. május 16. 13:52

A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként a Westend tette lehetővé a teljesen automatizált, okos mobilitási megoldásokkal bővített parkolás lehetőségét. Mostantól nincs szükség sem papíralapú parkolójegyre, sem aprópénzre, csupán indulás előtt egy egyszeri, gyors applikációs regisztrációt kell teljesíteni. 

A Westend a digitális transzformáció részeként a papír- és készpénzmentes parkolási folyamatot a már meglévő applikációjába integrálta. Ennek köszönhetően mostanra megvalósult a teljesen automatizált “áthajtásos rendszer”, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy a parkolás ügyintézésével és fizetésével egyáltalán ne kelljen foglalkozniuk. Az egyszeri rendszám- és bankkártya regisztráció véglegesen kiváltja a papíralapú parkolójegyeet. A látogatóknak tehát nincs szükségük sorban állásra, pénztárcára, de még a virtuális parkolást sem kell az appon belül lezárniuk, a teljes folyamat érintésmentesen történik.

 

 

A Westend applikációban regisztrálás után meg kell adni a rendszámot – akár többet is lehet – és a bankkártya adatokat. A rendszer behajtáskor felismeri a rögzített rendszámot, a sorompó automatikusan nyílik, elindul a parkolás. Kihajtáskor is ugyanígy magától történik minden, a virtuális parkolás árát az app levonja a bankkártyáról.

 

„Régóta megvolt a szándék a bevásárlóközpont részéről, hogy csökkentse a papír-felhasználást és elősegítse a digitális transzformációt. Tudtuk, hogy milyen magas elvárásaink vannak az érintésmentes parkolási rendszerrel szemben. A hazai mobilitási fejlesztők közül a feladatra egyedül a területtel régóta foglalkozó magyar startup, a Rollet kínált teljes körű megoldást” – mondta Taál János, a Westend projektmenedzsere. 

 

 

A bevásárlóközpont május 16. és június 30. között 50% parkolási kedvezményt ad azoknak, akik a Westend applikációján keresztül indítják el mobilparkolásukat.

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50