Májusban újra CeBIT

Legfrissebb híreink a kiállításról

Vértes János, 2002. március 24. 19:57
Vége a CeBIT-nek, kezdődik a CeBIT. Legalábbis a következők előkészülete. És itt most nem csak a jövő évire kell gondolni, hanem már az ideiekre is...
Egy tavalyi ausztráliai ICT-rendezvény után az idén már magát a CeBIT-et exportálja a Deutsche Messe AG Sydneybe. Ausztrália a térség második legnagyobb piaca Japán után, a földrésznyi ország mintegy 15 milliárd dollár értékben importál évente ICT-termékeket. Az ausztrál CeBIT május 28-án kezdődik, és 30-áig tart.

Csaknem ugyanekkor, május 29. és június 1. között rendezik meg Sanghajban az első CeBIT Consumer Electronics show-t a Shanghai New International Expo Centre területén. Bár Kína és a CeBIT hagyományos mérteihez képest az első bemutatkozó szerény lesz - 250 külföldi kiállítót várnak, akik 11 ezer négyzetméteren mutatják be áruikat - a kezdetet mégis biztatónak érzik Hannoverben és Sanghajban egyaránt.

A CeBIT égisze alatt fut az augusztus 27. és 29. között Amerikában megrendezett ISCe-Börse is (International Satellite & Communications exchange), ahol a világ vezető gyártói találkozhatnak a műholdas kommunikáció végfelhasználóival.

A műholdas kommunikáció lesz a fő témája a Törökországba tervezett CeBIT Broadcast, Cable & Satellite 2002 rendezvénynek is, amely október 17-én kezdődik és 20-áig tart, ám előtte szeptemberben ugyancsak Isztambulban lesz a CeBIT-Bilisim Ázsia, amely Törökország hagyományos Compfair-szerű kiállítása. Korábban helyi erők rendezték meg, tavaly óta azonban ez is CeBIT-rendezvény.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36