Sony Ericsson telefon James Bond kezében

Kollár Csaba, 2002. október 28. 21:43
A Sony Ericsson az MGM és az EON cégekkel együttműködési megállapodást kötött, melynek témája az új James Bond-film, a Die Another Dayben való szerepvállalás.
James Bond szerepét játszó Pierce Brosnan a Sony Ericsson készülékeit használja majd. A film készítői ugyanis a közösvállalat modelljét választották ki, hogy a titkos ügynök egyik hasznos eszköze legyen. Emellett egy speciális promóciós kampány keretében a filmmel egy időben egy limitált szériás csomag is a boltokba kerül, speciális tartalommal.

Elemzők rámutatnak arra, hogy a James Bond-filmek egyik sajátossága az, hogy a főszereplő a legújabb - gyakran futurisztikusnak tűnő - eszközöket használja. Az új filmben, a Die Another Dayben találkozhatunk a T68i-vel. A T68i a film gyártók szerint a legmodernebb technológiát képviseli; MMS- és Bluetooth-kompatibilis, és már több olyan díjat nyert, melyben elismerték a fejlesztő vállalatok elhivatottságát az új technológiák iránt.

A filmmel egy időben zajló promociós kampányban a Sony Ericsson elsősorban a T68i és a T300-as modellekre fókuszál. A T300 a Sony Ericsson legújabb színes kijelzős készüléke, mely a SonyEricsson CommuniCam digitális kamera kiegészítésével a mobil képvilág élményét adja vonzó áron.

Dee Dutta, a Sony Ericsson marketingkommunikációért felelős elnökhelyettese szerint "a Sony Ericsson a Die Another Day filmet arra használja fel, hogy bemutassa telefonjainak színes képességét, illetve azt a temérdek funkciót, melyekkel valóban egy mindentudó készülékhez jutunk, ha megvásároljuk. A James Bond körül kialakult high-tech image nagymértékben hasonlít az általunk képviselt értékrendhez."

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38