Postai képeslap küldés az internetről

forrás Prim Online, 2003. november 24. 12:41
Képeslap küldése az interneten nem újdonság. Minden jelentősebb portálon található, többségük ingyenes szolgáltatás. Az új Voxcard képeslap-küldő nem ilyen. Itt az interneten feladott lap, az offline világban ér célba; hagyományos papír képeslap formájában, a Posta kézbesítésével. A lapon látható képet a küldő egy igényes művészeti albumból választhatja ki, vagy akár saját képét is elküldheti képeslapként.
Néhány nap telt el azóta, hogy a Vodafone K.K. elindította Sha-mail Card (http://hirek.prim.hu/cikk/36004/ nov. 4.) mobil képeslap-küldő szolgáltatását, amikor megkezdte működést a Voxcard, egy új hazai, valódi képeslap-küldő. Kifejlesztője ugyanaz a cég, amelyik az első hazai mikro-fizetési rendszer, a Voxpay szolgáltatója is. A Voxcard középpontjában egy igényes művészeti album áll. Ebben nézelődhet, keresgélhet a látogató és bármely képről egy hagyományos postai képeslapot is küldhet. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy beírja a címet, üzenetet és online módon kifizeti a képeslap-küldés díját. A lapzártáig feladott lapokat egyedi nyomtatást követően a Posta belföldön másnap kézbesíti. A díj fizethető emeltdíjas telefonhívással, SMS küldéssel, vagy a Voxbill virtuális feltöltő kártyával. Az összeg a díjfizetési módtól függően 350 és 700 Ft között változik.

Az album gyűjteménye, amelyből a képek kiválaszthatók, azáltal is állandóan gyarapodik, hogy az alkotó művészek, mintegy promócióként, elhelyezhetik benne saját műveiket. A Voxcard egy figyelemre méltó további lehetősége az, hogy nemcsak a művészeti albumból választható kép, hanem a látogató saját képét is postai képeslapként elküldheti. Az alapszolgáltatás mellett a Voxcard egyéb alkalmazások megvalósítását is tervezi a közeljövőben: így például expressz DM levelek, meghívok küldése, mobil képeslap, puzzle küldése.
Kulcsszavak: posta onlineszolg

Június 11-én ismét megérkezik Magyarországra a Startup Safari Budapest

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 21:39

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Bővíti a napenergia-kapacitást üllői gyártóüzemében a Lenovo

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 16:57

Ezekkel a gumikkal télen is biztosan célba ér a fuvar!

A Bridgestone, a prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások globális vezetője bejelentette új prémium téli gumiabroncsát kisteherautók számára. A Bridgestone a Duravis Van Winter ENLITEN-nel a kisteherautó-flották tulajdonosait támogatja a mindennapi téli felhasználás közben, amellett, hogy segít csökkenteni a teljes tulajdonosi költségüket (azt, hogy a termék a teljes élettartama alatt mennyibe kerül a vállalkozásnak).

2024. május 16. 16:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38