USB porttal rendelkező eszközök: menedzselés interneten keresztül a világ bármely pontjáról

forrás Prim Online, 2005. július 19. 16:07
A Lantronix újdonságával, az UBoxszal akár otthoni számítógépünkről is kinyomtathatjuk iratainkat az irodában lévő, USB porttal rendelkező nyomtatóra.
Napjainkban egyre több olyan eszköz jelenik meg, amelyek USB porttal rendelkeznek. Leggyakrabban egy USB portra csupán egyetlen USB-s eszközt lehet csatlakoztatni, amelyet csak egy felhasználó használhat egy időben.

Az UBox megszünteti az USB-s eszközök korlátozott használatát, lehetővé teszi, hogy USB-s eszközeinket a hálózaton keresztül érjük el. Ezen eszközök használatával egyszerre akár több személy is hozzáférhet az USB-s eszközökhöz, ezáltal maximálisan kihasználhatják az USB-s eszközökben rejlő lehetőségeket.

A Lantronix legújabb terméke, az UBox, egy olyan kompakt device server, amelyet interneten keresztül is elérhetünk, kihasználhatjuk a mobilitás és a távoli menedzselhetőség lehetőségeit, hiszen USB porttal rendelkező eszközeinket elérhetjük a helyi hálózaton vagy akár az interneten keresztül is. Az Ubox használatával a felhasználók akár több hálózati eszközt tudnak egyidejűleg alkalmazásba venni, mint például adathordozókat, kódleolvasókat, multifunkciós nyomtatótak, szkennereket.

Az Ubox egy rendkívül praktikus eszköz, hiszen a helyi hálózat minden tagja használhatja a Uboxra csatlakoztatott eszközöket.

Az Ubox telepítése és használata rendkívül egyszerű, az USB portokra csatlakoztatott eszközök pedig a Plug-and-Play segítségével szinte másodpercek alatt rendelkezésére állnak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55