Simjeid ezúttal egy lakatlan szigeten próbálhatnak meg életben maradni és boldogulni

forrás Prim Online, 2007. november 3. 16:42

Az Electronic Arts bejelentette a The Sims Hajótöröttek Wii, Nintendo DS és PlayStation2 verziójának európai és észak-amerikai megjelenését. A PSP (PlayStation Portable) konzolra kifejlesztett verzió is a boltok polcaira került. A The Sims sorozat régi és új rajongói most elhagyhatják a város forgatagát, és szerencsét próbálhatnak egy lakatlan szigeten, amely fövenyes tengerparttal, kies lagúnákkal és kitörésre kész vulkánokkal várja az ide látogatókat. Képesek simjeid életben maradni egy trópusi szigeten, és megtervezni a menekülésüket vissza a civilizációba? A sorsuk a kezedben van a The Sims Hajótöröttekben!

A The Sims 2 Hajótöröttekben a játékosok létrehozhatják simekből álló legénységüket, amelynek minden tagja – a The Sims sorozattól megszokott módon – egyéni képességeivel, humorával és különcségeivel színesíti a csapatot, ezáltal garantálva a szórakoztató kalandokat a szigeten. Miután vitorlát bontanak, váratlanul viharba keverednek, és immár magányos simedet a hullámok egy csodálatos tengerparton vetik partra. Semmije sincs, csak a ruha, amit visel, és élete nagy kalandja várja: el kell döntenie, hogy megpróbál boldogulni ezen a gyönyörű szigeten vagy elmenekül. Vajon megkísérli majd megtalálni társait, és az okos majmok segítségét igénybe véve megpróbál virágzó közösséget létrehozni a Zenésszel, a Doktorral, az Erdőkerülővel és a többiekkel? Vagy a kincses térképet követve feltérképezik a szigeteket, a menekülés útját keresve? Te döntheted el, hogy simjeid a túlélés melyik módját választják.

Függetlenül attól, hogy milyen sorsot szánsz nekik, simjeid számos izgalmas, új helyszínt fedezhetnek fel a burjánzó zöld esőerdőktől a sötét, ijesztő barlangokon kereszül a tiltott fennsíkokig! A Nintendo DS játékosok emellett a tökéletességig csiszolhatják a túléléshez szükséges készségeiket: a hat szórakoztató minijátékban gyakorolhatják a szigonyos halászatot, tűzgyújtást és a bogárvadászatot. Simjeid különleges kagylóhéjakat gyűjtögethetnek a legénységük tagjainak, bútorokat készíthetnek pálmalevélből vagy száraz, meleg otthont építhetnek bambuszból – te döntheted el, hogy mit gyűjtögessenek vagy barkácsoljanak!

A The Sims 2 Hajótöröttek Wii, Nintendo DS és PlayStation2 konzolokra kifejlesztett változatai mától kaphatóak az észak-amerikai és európai boltokban.

The Sims 2 Hajótöröttek

Kulcsszavak: ElectronicArts játék

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Három hónapig díjmentesen használhatják az Apple Music alkalmazást az LG okostévék tulajdonosai

Izgalmas újdonságot mutat be okostévéin a zenestreaminget kedvelő felhasználók számára az LG Electronics (LG). A gyártó OLED modelljei és Dolby Atmos funkcióval*  ellátott QNED készülékei az első olyan okostelevíziók, amelyek támogatják az Apple Music Dolby Atmos-szal kiegészített térhatású hangzását (Spatial Audio with Dolby Atmos). A Magyarországon is e héttől elérhető, úttörő technológia lenyűgöző zenei élménnyel, a hangzásminőség új szintjével kecsegteti a hallgatókat.

2024. május 7. 19:26

A világ tíz legnagyobb e-jármű-gyártója a Continental gumiabroncsaira támaszkodott 2023-ban

A Continental a tavalyi évben először szállított gumiabroncsokat a világ tíz legnagyobb volumenű, teljesen elektromos járműveket gyártó vállalatának. Az előző évben ez a szám tízből kilenc volt. Az ázsiai-csendes-óceáni térségben (APAC) a prémium gumiabroncsgyártó első ízben látja el az első öt legnagyobb volumenű elektromos járműgyártót elsőszerelésű autógumikkal. Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (EMEA), valamint az amerikai kontinensen a vállalat emellett meg tudta tartani erős pozícióját: az öt legnagyobb volumenű gyártó továbbra is a Continental abroncsokban bízik.

2024. május 7. 11:55

A SteelSeries bemutatja a fehér színű Arctis Nova Pro sorozatot

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 14:33

Nagy hatótáv, nagy lehetőségek

A GreenGo, Budapest máig egyetlen teljesen elektromos autómegosztója olyan, nagy hatótávú autókkal bővítette flottáját, amik még egy lépéssel közelebb visznek ahhoz, hogy búcsút mondhassunk a saját autónak.

2024. május 1. 12:03

Stratégiai partnerséget kötött a Continental a DeepDrive-val

A Continental technológiai vállalat stratégiai partnerséget kötött a müncheni székhelyű DeepDrive-val az elektromos járművekhez szükséges alapvető technológiák továbbfejlesztése érdekében. 

2024. május 1. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36