Szélesebb digitális AV kínálat az LG-től

forrás Prim Online, 2008. január 11. 14:09

Díjnyertes Super Blu (BH200) hibrid lejátszójával az élen 2008-tól az LG Electronics kiszélesíti digitális AV termékkínálatát, az elismert hangszakértő Mark Levinson által finomított audióközpontú házimozirendszerekkel, valamint új hordozható navigációs eszközökkel. A 2008-as digitális AV termékek jobb hangminőséggel, kecses designnal és olyan új tulajdonságokkal csábítanak majd, mint a HD rádió, valamint a felhasználóbarát érintésvezérelt irányító.

Az LG teljes digitális AV kínálata a 2008-as International Consumer Electronics Show (CES) alkalmával volt megtekinthető.

LG Super Blu lejátszó

LG Super Blu lejátszó (BH200) – A BH200 az LG második generációs HD lejátszója, amely Blu-ray és HD DVD lemezek teljeskörű lejátszását lehetővé teszi. Az LG Super Blu fejlett BD-Java és HD DVD interaktivitásának köszönhetően az iparág legszélesebb kínálatából választhatunk lejátszásra alkalmas HD tartalmat, függetlenül a lemez formátumától. A legújabb HD formátumú lemezek kezelése mellett az LG Super Blu lejátszó természetesen a standard DVD-k és CD-k lejátszására is képes.

A BH200 további funkciói:
 

  • QDEO fejlett videólejátszás
  • HD DVD internetes interaktív tartalom rengeteg HD DVD-n
  • DVD lemezek lejátszása 1080p HDTV minőségű felbontásig
  • USB Media Host
  • LG SimpLink csatlakozás
  • 7.1 csatornás surround hang



Házimozirendszerek


DVD házimozi rendszer (LHT888) – A Mark Levinson által hangolt LG LHT888 házimozirendszer külsejét a pezsgőspohár vékony és elegáns formája inspirálta. Az LHT888 többutas hangsugárzóval rendelkeznek parabolikus foglalatukban, a végük felé elkeskenyedő talapzaton. A rendszer egy 700W-os 5.1 csatornás DVD vevővel rendelkezik, amely full HD 1080p minőségű kép megjelenítésére képes.

A készülék további tulajdonságai:
 

  • USB Media Host
  • HDMI output
  • LG SIMPLINK több-készülékes vezérlő (HDMI-CEC) és többformátumú lejátszás – DivX, MP3, JPEG, MPEG



Kompakt házimozirendszer (LFD850)
– A készülék olyan erőteljes, hogy akár fő audiórendszerként is megállja a helyét, de apró méretének köszönhetően kisebb lakásokban is megfelelő teljesítményt nyújt 2.1 csatornás 160 wattos első osztályú hangminőségével, és vonzó, kompakt megjelenésével. Az Immersive Sound technológiával felvértezett, lakkfekete bevonatú LFD850 parabolikus formájú 3 inches hangszórói több mint 30 százalékkal hatékonyabb hangsugárzásra képesek egy adott területen belül, mint az átlagos hangszórók. A készülék előlapján található rejtett érintésvezérelt panelnek köszönhetően nincs szükség további gombokra és kapcsolókra.

A készülék további tulajdonságai:

  • Vákuum rendszerű CD lejátszás függőleges helyzetű betöltővel
  • AM/FM tuner
  • USB Media Plus port zenék, fotók és videók lejátszására
  • Rádiós óra ébresztő és alvó funkciókkal


Digitális audió: Óriási hangminőség apró csomagolásban

Asztali audiórendszer (PC12) – A 2008-as CES Innovations díjas PC12 egy kényelmesen kezelhető funkciókban gazdag, rugalmas készülék. A PC12 az LG első audiórendszere, amelyet HD rádió technológiával láttak el. A HD rádió felerősíti az AM és FM adások jeleit számos további csatorna beiktatásával és ezáltal jelentősen feljavítja a hangminőséget. Az AM és FM adások HD minőségű sugárzása mellett a készülékről leolvashatjuk a legfontosabb információkat is, mint például a rádióállomás neve, az előadó és a dal címe. Az LG innovatív parabola hangszórói kiszűrik a zavaró nagyfrekvenciás jeleket és megakadályozzák hangok torzulását. Az előkelően fényes fekete külső és a vörös színű háttérvilágítás varázsolja teljessé a PC12 egyedi, kompakt designját.

A készülék további tulajdonságai:
 

  • iPod kompatibilis dokkoló
  • Ébresztőóra alvó funkciókkal
  • Vákuum rendszerű CD lejátszás függőleges helyzetű betöltővel
  • USB Media Host MP3 és WMA fájlok lejátszására


Hordozható navigációs eszközök

Az LG Electronics három darab új hordozható navigációs rendszert mutat be a CES-en. Az új modelleken alapból megtalálhatjuk az Egyesült Államok, Kanada és Puerto Rico kétdimenziós és háromdimenziós térképeit, valamint beépített turn-by-turn (kanyarról kanyarra) hangnavigációt. A kijelző nappali és éjszakai módba is állítható. A készülékeket bluetoothos kihangosítással is lehet használni, valamint a Bluetooth kapcsolattal elősegíthetjük a telefonkönyv és a PND szinkronizációját, valamint streaming zenék lejátszását is a kompatibilis mobiltelefonokról.

LN835 – Az LN835-ös modell egy 3.5 inches LCD kijelzővel, milliónyi információt tartalmazó POI adatbázissal, zenelejátszóval, képnézegetővel és beépített hangszóróval rendelkezik. Az akkumulátor 4 óráig működik, ezért az LN835 tökéletes választás családi kirándulásokra vagy üzleti utakra.

A készülék további tulajdonságai:

 

  • Turn-by-turn hangnavigáció utcanevekkel
  • Bluetooth hanghívás, telefonkönyv szinkronizáció és streaming zene
  • Nagyteljesítményű hangszóró és fejhallgató csatlakozó
  • USB port és SD kártya bemenet
  • Zenelejátszás és képnézegetés


LN845 – A keskeny LN845 fényes, 4.3 inches szélesvásznú LCD kijelzőjén könnyedén átláthatjuk a készülék menüjét és a térképeket. Az egyszerűen felépített grafikus kezelőfelületen könnyedén elvégezhetjük a beállításokat.

A készülék fontosabb tulajdonságai:
 

  • Turn-by-turn hangnavigáció utcanevekkel
  • Bluetooth hanghívás, telefonkönyv szinkronizáció és streaming zene
  • Nagyteljesítményű hangszóró és fejhallgató csatlakozó
  • USB port és SD kártya bemenet
  • Milliónyi POI információ
  • Zenelejátszás és képnézegetés


LN855 – Az LN855 egy fényes, 4.3 inches, szélesvásznú LCD kijelzővel és vékony designnal rendelkezik. Az LN855 valós idejű hozzáférést biztosít 50 észak-amerikai város aktuális közlekedési információihoz az RDS-TMC antennán keresztül, ezenkívül fotók megjelenítésére és zenei fájlok lejátszására is képes.
 

  • Turn-by-turn hangnavigáció utcanevekkel
  • Bluetooth hanghívás, telefonkönyv szinkronizáció és streaming zene
  • Nagyteljesítményű hangszóró és fejhallgató csatlakozó
  • USB port és SD kártya bemenet
  • Milliónyi POI információ
  • Zenelejátszás és képnézegetés


AV készülékek


Hordozható DVD lejátszó / Digitális képkeret (DP899) – Az LG hordozható DVD lejátszója / digitális képkerete egy briliáns 8 inches LCD képernyővel rendelkezik, amely csúcsminőségű DVD lejátszást biztosít a hordozható készülékek piacán. A készülék digitális képkeretként is alkalmazható, memóriája 250 kép vetítésére alkalmas. Memóriáját 3 az 1-ben memóriakártya nyílásán keresztül bővíthetjük, USB csatlakozóján keresztül pedig adatokat továbbíthatunk. A DVD lejátszó akkumulátora 3,5 órás működést tesz lehetővé.

A készülék további tulajdonságai:
 

  • 3 az 1-ben memóriakártya nyílás
  • USB port


Digitális képkeret (PF880) – A nagyméretű, 8 inches LCD képernyővel rendelkező PF880-as beépített órával, naptárral és ébresztőórával is rendelkezik.

A készülék további tulajdonságai:
 

  • 3 az 1-ben memóriakártya nyílás
  • USB port
  • Belső memória, amely 250 fotó tárolására alkalmas
  • Ébresztőóra és naptárfunkciók
Kulcsszavak: házimozi CES GPS DVD LG

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mennyire vannak biztonságban a jelszóval védett adataink?

Manapság egyre több és egyre nagyobb volumenűek az adatlopások, ráadásul az adatszivárgások egyre többe is kerülnek a szervezetek számára. A technológiai újításoknak köszönhetően a kibertámadások napról napra kifinomultabbak, és a legerősebb jelszót is feltörik. Ennek ellenére továbbra is ez a vállalatok által leggyakrabban használt biztonsági módszer világszerte.

2024. május 3. 09:54

A tíz gigabites 5.5G-t használó innovatív eszközöket mutatott be Budapesten a Huawei

Már világszerte tesztelik az 5G sebességének tízszeresére képes 5.5G mobilhálózatokat, az ezeket használó eszközök várhatóan még az idén megjelennek a kereskedelmi forgalomban. 

2024. április 29. 19:48

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

A Zyxel Networks fokozza a kiberbiztonságot, hogy megfeleljen a NIS2 irányelvnek

Tekintettel a kiberfenyegetések növekvő gyakoriságára és összetettségére, az EU 2016 óta hatályos NIS-irányelve ma már nem felel meg mindezeknek. Az új iteráció, amely 2024. október 18-án lép életbe, lehetőséget kínál a kiberbiztonsági erőfeszítések fokozására. A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szolgáltatója olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek az NIS2 irányelv követelményeinek, és hatékony védelmet nyújtanak a fejlett támadásokkal szemben.

2024. április 27. 12:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55