Megújult ESET szervervédelmi termékek

forrás Prim Online, 2008. május 5. 13:45

Az ESET bejelentette fájl- és levelezőszerver, valamint átjáró védelmének új verzióit. A megújult termékek a Linux és a BSD mellett támogatják a Solaris platformot, valamint a 64 bites operációs rendszereket.

Az új platformok támogatása mellett az ESET a védelmi termékeiben alkalmazott heurisztikus ThreatSense technológia legújabb, 3.0-ás verzióját is beépítette az ESET Mail Security, ESET File Security, valamint ESET Gateway Security most megjelent verzióiba.


Az ESET Mail Security for Linux/BSD/Solaris a levelezőszerverek smtp és imap protokolljainak forgalmát szűri a vírusok és kémprogramok ellen. A megoldás alacsony erőforrásigényével és magas fokú stabilitásával kiemelkedik versenytársai közül. A szoftver tartalmaz levélszemétszűrő funkciót is, amely az üzenetek tárgyának, fejlécének, illetve láblécének módosításával megjelöli a kéretlen leveleket.


Az ESET File Security for Linux/BSD/Solaris több szempontból egyedülálló védelmet kínál. Antivírus motorja a legmagasabb találati arányt biztosítja kiemelkedően gyors keresési sebesség mellett. A szoftver fejlett heurisztikai algoritmusok segítségével még az ismeretlen Win32 férgek és trójai programok többségét is felismeri, beépített tömörítő modulja pedig külső alkalmazás használata nélkül képes kicsomagolni az archivált állományokat.


Az ESET Gateway Security for Linux/BSD/Solaris igazi átjáróvédelmet jelent a vállalatok számára, mivel egyaránt védelmezi a http és ftp protokollokat az ismert és az ismeretlen károkozók ellen is. A hálózati rendszergazdák egyszerűen konfigurálhatják a http/ftp proxy beállításokat, valamint a védelem paramétereit.


A szoftverek új verziói teljes körűen menedzselhetőek az ESET Remote Administrator távadminisztrációs alkalmazás 2-es verziójával, és rendelkeznek saját web-alapú adminisztrációs felülettel is. Mindhárom megoldás képes különböző konfigurációkat rendelni az egyes felhasználókhoz, kliensekhez és szerverekhez, és egyaránt fut egyprocesszoros és multiprocesszoros rendszereken. A rendszeraktivitásokra és a biztonsági eseményekre vonatkozó információk tárolására 6 különböző loggolási szint határozható meg, és a programok képesek automatikus riasztások küldésére is.


Kapcsolódó webcím:
Az ESET magyar oldala: http://www.eset.hu

Kulcsszavak: Eset security szerver

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55