WLAN-os Vertu luxusmobil

Genda Csongor Zoltán, 2008. szeptember 17. 18:56

A Vertu jövő hónapban újabb méregdrága maroktelefonnal jelentkezik, a mostani készülék azonban technikailag is felveszi a versenyt a felsőkategóriás modellekkel.

A Nokia leányvállalata még októberben piacra dobja a Signature S-t, amely legalább annyira figyelemfelkeltő látványt fog nyújtani, mint elődei, hiszen ezt is a legdrágább nemesfémekkel díszíti a gyártó. A gazdagság szimbólumának tekinthető arany ismét domináns szerephez jut, ám az olyan elengedhetetlen kiegészítő elemek sem maradhatnak el, mint a karcmentes kijelzővédő zafír üveg vagy a dekoratív funkciót betöltő aprócska ékkövek. A korábbi Vertu modellek nem nevezhetők technológiai csodának, a cég mindinkább a dizájnra és a felhasznált alapanyagok minőségére fektette a hangsúlyt, a Signature S azonban azonban ebből a szempontból kilóg a sorból, ugyanis felszerelték azt W-LAN modullal is, így a majdani felhasználók csatlakozhatnak a vezeték nélküli hálózatokra is. Annyit még lehet tudni, hogy a négysávos mobil támogatja az EDGE és HSDPA hálózatokat. Természetesen akár a korábbi modelleket, a Signature S-t is kézzel készítik. A várható árra vonatkozó információk nem láttak napvilágot, szakértők becslései szerint azonban ez lesz a legdrágább készülék a sorozatból, 2006-ban a Signature Cobra 234 ezer eurós áron jelent meg, tehát elképzelhető, hogy ennél is többe fog kerülni az új mobil. 

Kulcsszavak: Vertu mobiltelefon Nokia

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38