Teljes körű védelem kisvállalatoknak kedvező áron

Kovács Attila, 2009. február 20. 10:30

UTM-1 Total Security berendezéscsaládját az UTM-1 130 termékkel bővíti a Check Point. Ennek köszönhetően a kisvállalatok, valamint a fiókirodák mindössze 3500 dollárért teljes körű biztonsági átjáró megoldáshoz juthatnak. Az UTM-1 130 egyetlen, központilag menedzselhető, kulcsrakész megoldásban a következő összetevőket tartalmazza: tűzfal, virtuális magánhálózat (VPN), behatolás-védelem, antivírus, anty-spyware, URL-szűrés, web biztonság és üzenetküldési védelem.

A lehetséges megoldások feltérképezésekor a kisvállalatok és a fiókirodák arra jutnak, hogy vagy a rendelkezésre álló költségvetésen túlnyúlva választanak egy olyan megoldást, amely nagyvállalati szintű biztonságot nyújt számukra, vagy pedig egy alacsonyabb árú megoldást alkalmaznak, és lejjebb viszik biztonsággal kapcsolatos igényeiket. Az UTM-1 130 berendezés ideális az általában 5-75 főt alkalmazó kisvállalati és fiókirodai környezetek számára, amelyeknek asztali kivitelezésű biztonsági berendezésre van szükségük.



A Check Point UTM-1 130 Total Security jellemzői:

- teljes körű megoldás: tűzfal, virtuális magánhálózat (VPN), behatolás-védelem, anti-vírus, anti-spyware, URL szűrés, web biztonság és üzenetküldési védelem;
- 400 Mbps teljesítmény;
- kedvező ár (3.500 USD);
- kényelmes desktop megjelenés;
- a beépített menedzsment lehetővé teszi a helyi adminisztrátori munkát, de központilag is menedzselhető a Check Points SmartCenter és a Provider-1 megoldások segítségével, ami egyszerűbbé teszi a telepítést és az iroda biztonság-menedzsmentjét;
- a biztonsági frissítések növelik a biztonság szintjét, míg a 3 éves támogatás megalapozza a berendezés hosszú élettartamát.

Kulcsszavak: security Check Point

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55