Képalkotásban is remekelt a Xerox

forrás: Prím Online, 2016. február 2. 13:18

Idén a Xerox dokumentum képalkotó szoftveres megoldása kapta a világhírű független tesztlabor, a Buyers Laboratory LLC (BLI) „Line of the Year” díját, amely elismerést immár sorozatban harmadik alkalommal nyerte el a vállalat. Az évente egyszer kiosztott kitüntetést az a gyártó kapja meg, amely a legkomplexebb-és erősebb képalkotó szoftver portfóliót biztosítja a piacon.

A BLI elemzői egész évben vizsgálják a vezető gyártók értékelésre, elemzésekre átadott szoftveres termékeit. Ebben a mezőnyben végzett az élen, immár egymás után harmadik alkalommal a Xerox portfoliója, amelynek részei a házon belül fejlesztett szoftver és a külső beszállítók által biztosított applikációk. Emellett a BLI-nál a Xerox érte el a legjobb eredményeket más szoftveres kategóriákban, így a nyomtatási menedzsment, illetve a mobil nyomtatási alkalmazások esetében is.

 

A „Line of the Year” díj győztesének kiválasztásához a BLI tapasztalt elemzői szigorú szempontok alapján osztályozták és rangsorolták a vezető nyomtató-és multifunkciós berendezéseket gyártó vállalatok által kínált képalkotó szoftvereket. A terméket kulcsfontosságú szempontok szerint vizsgálták és a funkcionalitás, a használhatóság, az érték, valamint a szoftver portfólió teljessége alapján hozták meg az értékítéletüket.

 

A Xerox számos pontot kapott a maga kategóriájában vezetőnek számító képalkotó megoldásáért, amelynek része a Xerox AppStudio is. Ez az alkalmazás lehetőséget nyújt arra, hogy az ügyfelek egyedi munkafolyamataira szabott alkalmazásokat használjanak multifunkciós berendezéseiken, ezáltal téve hatékonyabbá és kényelmesebbé a dokumentumok beolvasását, küldését, és a bennük tárolt információk megtalálását. A Xerox szoftveres megoldásai lehetővé teszik a napi munka során a mobil eszközök használatát az egész szervezet számára a Mobile Print Cloud révén, illetve a nyomdai nyomtatást a Xerox FreeFlow termékcsaláddal, továbbá a Xerox DocuShare dokumentumkezelési funkcióinak használatát.

 

„Ügyfeleink munkafolyamatai folyamatosan változnak, és egyre komplexebbé válnak. Emiatt mindig szükségük van a termelékenységüket fokozó és a folyamataikat egyszerűsítő, magas szintű megoldásokra. A Xerox erre a kihívásra válaszul alkotta meg a ConnectKey technológiáját, amely rugalmasan reagál a változó igényekre hardveres és szoftveres oldalról is. A Xerox arra helyezi a hangsúlyt a jövőben is, hogy a lehető legegyszerűbb, leghatékonyabb irodai megoldásokat biztosítsa vevőinek és egyúttal elősegítse a mobil, illetve felhő-alapú munkafolyamat megoldások használatát. A BLI elismerése megerősíti azt, hogy a Xerox elkötelezett abban, hogy a legmagasabb termelékenységet nyújtó megoldást biztosítsa a vásárlóinak és a partnereinek.”  - fejtette ki Vékony Tibor, a Xerox Magyarország termékmenedzsere.

 

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyarországon is kapható a Huawei első asztali monitorja

A Huawei Technologies Magyarországra is elhozza nemrég bemutatott, első asztali monitorját. A Display 23,8” névre keresztelt megjelenítő FullView kijelzője keskeny, mindössze 5,72 mm-es kávát kapott, Full HD felbontású, valamint 1000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik, és szemvédő funkcióval is ellátták. A monitor nem csak számítógépekkel, hanem mobiltelefonokkal is könnyedén összekapcsolható. A Display 23,8” április 23-tól elérhető a Huawei kereskedelmi partnereinél bruttó 63.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

2021. április 23. 12:50

Az Alienware és a Dell ismét AMD-alapú laptoppal jelentkezik

A Dell Technologies két AMD-alapú gamer laptopot mutatott be, a Dell G15 Ryzen Editiont és az Alienware m15 Ryzen Edition R5-öt. Az Alienware 14 év után először jelentkezett olyan modellel, amelyben AMD processzor dolgozik. Mindkét laptop NVIDIA GeForce RTX 30-as sorozatú videokártyával rendelkezik, és a velük egyidejűleg bemutatott Dell monitorokkal kiegészülve tökéletes gamer állomást alkotnak.

2021. április 19. 19:49

A Samsung nagyfelbontású monitorokkal készül 2021-re

A Samsung bemutatja 2021-es monitorkínálatát. Az ergonomikus kialakítású, nagyfelbontású készülékek kényelmesen használhatók és élethű megjelenítésre képesek. A legújabb Samsung monitorok kiemelkedő teljesítményükkel ideálisak lehetnek munkahelyi vagy otthoni használatra is.

2021. március 30. 11:13

A Philips bejelenti két új érintőképernyős monitorsorozatát

Az otthonunktól kezdve az irodai környezeteken át a nyilvános terekig a képernyők körbevesznek minket és különböző alkalmazások futtatásával számos igényt elégítenek ki. Az érintőképernyők a speciális elvárások irányába haladnak. 

2021. március 17. 16:31

Kiváló vizuális élmény kívül-belül

A monitorok szakértőjeként ismert AOC bemutatja új monitorcsaládját, a V4 sorozatot, amely QHD és UHD felbontást kínál 23,8”/60,5 cm, 27”/68,6 cm és 31,5”/80 cm panelméretekben. Az egyszerű, de mégis vonzó, háromoldalon keret nélküli kialakításuknak köszönhetően ezek a modellek tökéletes választásnak bizonyulnak azon költségtudatos otthoni felhasználók számára, akiknek fontos a külalak is. 

2021. március 2. 14:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15