Exkluzív egérpadokkal gazdagodik a Genesis kínálata

forrás: Prím Online, 2021. december 24. 14:31

A Genesis WOWS Armada és WOWS Błyskawica tematikájú egérpadokkal bővíti Carbon 500 sorozatát. Két méretben - M és Maxi - kaphatók, és a World of Warships egyedi grafikái díszítik őket. A készlet bónusz kódokat is tartalmaz a WOWS rajongók számára.

Azok a World of Warships rajongók, akik egérpad vásárlását fontolgatják, most feltölthetik készleteiket a Genesis márka egyik újdonságával. A Genesis portfólióhoz ugyanis csatlakoznak a Carbon 500 WOWS Armada és a Carbon 500 WOWS Błyskawica modellek. A sima, vízálló, gördülést elősegítő szövet mindkét esetben egyedi, a játékból származó grafikával rendelkezik. 

 

A tervezők kivételesen jó együttműködést ígérnek mindenfajta egérrel, valamint sima és egyenletes siklást, ami biztosítja az azonnali reakciót. Az egérpadok  széleit levarrták, hogy megakadályozzák az anyag rojtosodását. Az alsó része csúszásmentes gumiréteggel van ellátva, amely stabilan tartja az egérpadot. 

 

 

A Genesis Carbon 500 WOWS Armada és Carbon 500 WOWS Błyskawica egérpadok két méretben elérhetőek - az M területe 300 x 250 mm, a Maxi mérete pedig 900 x 450 mm. A vásárlók minden WOWS egérpaddal speciális kódokat is kapnak ajándékba, amelyeket a World of Warships játék közben tudnak beváltani különféle vonzó játékbeli bónuszokra. 

 

A Genesis Carbon 500 M WOWS Armada és Genesis Carbon 500 M WOWS Błyskawica egérpadok ára PLN 19,9. A Genesis Carbon 500 Maxi WOWS Armada és Genesis Carbon 500 Maxi WOWS Błyskawica modellek ára pedig körülbelül PLN 69,9. December 10-én kezdődik értékesítésük.

 

 

A World of Warships az egyik legnépszerűbb PC-n elérhető játék, a kezdetektől fogva több mint 50 000 000 játékost gyűjtött a világ minden tájáról. A játékmenet történelmileg pontosan rekonstruált hajók tengeri csatáiról szól, ahol a taktika és a stratégia kulcsfontosságú a győzelemhez. Olyan legendás hajók várnak a gamerekre, mint a Yamato, a Iowa vagy Błyskawica romboló. A legújabb frissítésben sok technikai szempont javult (pl. víz és hullámok valósághű kinézete), így a játék most átélhetőbb, mint valaha.

Kulcsszavak: Genesis egérpad

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Samsung új okosórája mélyreható betekintést kínál egészségügyi állapotunkról

A Samsung bejelentette okosóra termékcsaládja új tagjának bevezetését.  A júniustól Magyarországon is kapható Galaxy Watch FE készülékkel még több felhasználó férhet hozzá a vállalat fejlett és átfogó, jóllétet szolgáló élményéhez. A Galaxy Watch FE a Galaxy Watch úttörő hardverteljesítményét és fejlett egészség- és fitneszmegőrző funkcióit stílusos és tartós kialakítással ötvözi. Az új okosóra ideális lehet mindazoknak, akik széleskörű ismeretekkel javítanának általános egészségi állapotukon és jóllétükön.

 

2024. június 16. 13:55

A Thermaltake új versenyszimulátor-pilótafülkét és monitorállványt mutat be

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bemutatta a GR500 versenyszimulátor-pilótafülkét és a Triple Racing monitorállványt, melyek már megvásárolhatóak. A hagyományos PC gaming setupokon túlmutatva a versenyszimulátorok újradefiniálják a gaming környezetet, így könnyen úgy érezheted, mintha egy igazi versenyautót vezetnél egy igazi versenypályán, miközben egy zárt, szórakozásra alkalmas helyen vagy. Hozd létre szimulátoraidat a Thermaltake verseny-ökoszisztémával vagy menj még messzebbre, és párosítsd őket egy VR-headsettel, mint a Meta Quest 3, teljesen elmerülve a gyors és ádáz versenyzés izgalmában!

2024. június 13. 13:45

Az LG fejlett autós platformjával érkezik a Kia legújabb elektromos járműve

A Kia Corporation (Kia) legújabb, teljesen elektromos SUV-jába is beépítik az LG Electronics (LG) webOS által támogatott, csúcstechnológiát képviselő autós tartalomplatformját (Automotive Content Platform, ACP). Ezzel a nemrégiben bemutatott Kia EV3 az első olyan elektromos jármű, ami megkapta az LG ACP-jét. Az LG autós szórakoztató platformja először tavaly, a Hyundai Motor Group (Hyundai) Genesis GV80 és GV80 Coupe modelljeiben debütált.

2024. június 8. 12:53

Az állkapocs mozgását és a környezeti zajszintet is elemzi az LG új fülhallgatója

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb TONE Free fülhallgatóját, amelyet a lenyűgöző hangzás jegyében terveztek. Az új T90S modellt grafén, azaz egyetlen atom vastagságú grafitréteg felhasználásával alkották meg, amellyel az eszköz a korábbinál kényelmesebb illeszkedést kínál. 

2024. június 2. 13:46

Rengeteg okoseszközzel bővült a Huawei hazai kínálata

A FIT 3 okosóra májusi bemutatója után számos újabb eszközt hozott a gyártó hazánkba. Ezek között több okosóra modell is szerepel, amely a FIT 3-mal kiegészülve szinte minden árponton kínál iOS és Android kompatibilis eszközöket a vásárlók számára. Megérkezett az e-SIM képes WATCH 4 Pro Space Edition, valamint a Watch GT 4 új, sportosan elegáns zöld színváltozata is. Az okoskarkötők kategóriájába jött az új Band 9, de a nyitott kialakítású, ékszer-szerű FreeClip fülhallgató is kapható már nálunk. 

2024. június 1. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30