A hazai LG televíziókra is megérkezett a Disney+

forrás: Prím Online, 2022. június 15. 11:16

Mostantól több mint 40 újabb országban érhető el a Disney+ alkalmazás a kompatibilis LG TV-ken, köztük Magyarországon is. A Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic és a Star legjobb filmjeit és műsorait forgalmazó streaming platform a 2017-es vagy újabb webOS operációs rendszert futtató készülékekre érkezik. 

A szolgáltatás a Disney+ applikáció letöltése után közvetlenül elindítható az LG Home Launcherben vagy egyes modelleken a Magic Remote távirányítón található dedikált Disney+ gomb megnyomásával*, ahol az előfizetés típusának kiválasztása után máris megtekinthetők a videótartalmak**. Legyen bármilyen ízlésünk vagy érdeklődési körünk, a webOS platformba integrált Disney+ alkalmazás az LG tévékészülékein gondtalan filmélményt és rengeteg elsőrangú videót kínál. 

 

A platformon több száz Disney+ Originals és több ezer epizód The Walt Disney Company tartalom tekinthető meg, de exkluzív szórakoztató műsorokkal is folyamatosan bővül. A játékfilmek, tévéműsorok, rövidfilmes tartalmak és dokumentumfilmek mind kategorizálhatók, kereshetők és azonnal streamelhetők az otthoni nagy képernyőn.

 

 

Az előfizetők a Disney tulajdonában lévő számos tartalom közül választhatnak, beleértve a Marvel-moziuniverzum alkotásait, vagy a Star Wars-t, de a szolgáltatónál elérhetők például az Obi-Wan Kenobi, a Ms. Marvel és a the The Kardashians sorozatok is.

 

A webOS platformot futtató LG televíziók segítségével a nézők könnyedén elmerülhetnek az élményben kedvenc tartalmaik nézése közben. Ehhez az LG OLED az iparág egyik legjobb képminőségét nyújtja: a végtelen kontrasztaránynak és a tökéletes feketének köszönhetően – amelyet a háttérvilágítást nem igénylő forradalmi önállóan világító pixeltechnológia tesz lehetővé – ugyanis minden egyes jelenet a lehető legrészletesebben látható. A Dolby Vision és Dolby Atmos funkcióval is kompatibilis LG tévék kiemelkedő élményt nyújtanak az otthoni televíziózásban. Ráadásul az LG kényelmes okostévé funkciói, köztük a ThinQ AI és az egész platformra kiterjedő kereső zökkenőmentesen működik együtt a Disney+ szolgáltatással.

 

A Disney+ alkalmazás már világszerte több mint kilencven országban elérhető a kompatibilis LG televíziókon. 

 

____________________

* Disney+ gomb csak a 2021-es és 2022-es tévémodellekhez tartozó Magic Remote távirányítókon található.

** A tartalmak eléréséhez Disney+ előfizetés szükséges.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Még „Sam Sung” sem tud ellenállni a világ legvékonyabb befelé hajlítható okostelefonjának

A HONOR az épp zajló IFA 2024-en mutatta be a HONOR Magic V3-at, és mindenkitől elismerő visszajelzéseket kapott – többek között Sam Sungtól is.

2024. szeptember 7. 15:50

A Lenovo úttörő AI-vezérelt készülékeket mutatott be az Innovation World 2024-en

A Lenovo Innovation World 2024 rendezvényen jelentette be legújabb fejlesztéseit, bemutatva számos mesterséges intelligencia által vezérelt AI PC eszközt, köztük a ThinkPad, ThinkBook, Yoga és IdeaPad laptopokat, amelyek átalakítják mind a vállalati, mind a fogyasztói felhasználói élményt. 

2024. szeptember 7. 13:46

Érkezik a HMD eddigi legbátrabb újítása

A Human Mobile Devices bemutatta az eddigi legforradalmibb készülékét: megérkezett a HMD Fusion. Az egyedi okostokokkal** kiegészíthető okostelefont teljesen a saját stílusodra szabhatod, és minden eddiginél könnyebben alakíthatod át vele a kedvenc, gyakran használt funkcióidat.

2024. szeptember 7. 11:59

Az IFA 2024-en a HONOR, a Qualcomm és a Microsoft újradefiniálta a mobilos AI-t

A HONOR az IFA 2024-en három úttörő mobil AI-megoldást mutatott be: Snapdragon X Elite platformokkal működő AI PC-t, az AI Agentet és az AI Deepfake felismerőt. A bemutatót egy gondolatébresztő panelbeszélgetés kísérte, amelyen részt vett George Zhao, a HONOR vezérigazgatója, Alex Katouzian, a Qualcomm Technologies, Inc. MCX részlegének csoport GM-je és Mark Linton, a Microsoft partnerkészülék-értékesítési alelnöke. Együtt vizsgálták az AI és a Snapdragon technológia összefonódását, és megvitatták, hogy ezek az innovációk hogyan alakítják a mobil AI jövőjét.

2024. szeptember 7. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34

Indul az Azonnali Fizetési Rendszer 2.0

2024. augusztus 14. 10:27

Már több, mint 1,2 milliót lopnak el egy-egy család számlájáról a csalók

2024. augusztus 13. 12:03

Hogyan védhetjük ki a gyakori Booking.com átveréseket?

2024. augusztus 7. 10:33