Külön kiállítási zónában mutatja be kísérleti termékeit az LG a 2024-es CES-en

forrás: Prím Online, 2024. január 3. 15:09

Az LG Electronics (LG) idén egy innovatív és úttörő termékcsaládot készül bemutatni a világ legnagyobb szórakoztatóelektronikai és informatikai kiállításának számító CES-en.

A társaság kísérleti fázisban lévő innovatív termékeinek és szolgáltatásainak fejlesztésével foglalkozó marketingplatformja, az LG Labs külön kiállítóteret kap. Ezúttal az LG Labs zóna a tavalyihoz mérve kétszer akkora területen várja a különböző életstílusokhoz igazodó kreatív ötletek és vásárlói élmények iránt érdeklődőket.

 

A kiállítás egyik fénypontja az LG Labs által készített DukeBox bemutatója lesz. Ez egy olyan audiotermék, amely kiválóan ötvözi a csöves erősítő által nyújtott egyedi hangzást a legmodernebb átlátszó OLED panel technológiával. Az eszköz azzal a céllal készült, hogy a múltból ismert audiomegoldás és a legmodernebb technológia ötvözése révén új audiovizuális élményt nyújtson egy modernizált zenegép formájában. Az eszköz alján található előlapi hangszórók és a felül elhelyezett 360 fokos hangszóró segítségével a hangzás körbeveszi a hallgatót. Az OLED-kijelző átlátszósága állítható, így egy üvegdobozba zárt vákuumcsöves hangrendszerre emlékeztető, magával ragadó vizuális hatást hoz létre. A DukeBox ráadásul sokoldalúan használható, így alkalmas például kiváló minőségű filmek lejátszására, vagy akár egy kandalló hangulatának megteremtésére is.

 

 

Az LG bemutatja a Bon Voyage továbbfejlesztett változatát is. Ez egy testre szabott élettér, amelyet úgy terveztek, hogy az otthoni életminőséget kiterjessze a természetbe. A vásárlói visszajelzések alapján a Bon Voyage-t egy kemping utánfutó méretére tervezték át, optimalizálva a helykihasználást és a mobilitást. A 2 méter széles, 3,8 méter hosszú és 2,2 méter magas lakókocsi különböző bútorokkal és készülékekkel – többek között ággyal, hűtőszekrénnyel, elektromos tűzhellyel, víztisztítóval, Stylerrel és cipőápolási termékekkel – rendezhető be. Sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy a felhasználók bárhol kényelmesen használhassák, ugyanis beltérben is könnyen leparkolható, és az autóhoz is egyszerűen csatlakoztatható.

 

 

A kiállítótérben egy kapszulás kávéfőző, a DUOBO is bemutatkozik, amely egyszerre két különböző kávékapszulából képes lefőzni a feketét. A terméket az űrkutatás ihlette, és először egy crowdfunding kampány keretében mutatták be az Egyesült Államokban. A helyszínen a DUOBO nagyméretű modellje a CUBO űrállatfigurával együtt lesz látható.

 

Ezeken kívül az LG olyan termékeket is kiállít, mint az LG CineBeam Qube, az LG Gram Fold, az LG XBOOM, az LG StanbyMe Go, az LG Tiiun Mini és a brid.zzz by LG Labs, amelyek mind a vállalat bátor és innovatív szemléletét tükrözik. 

 

Hyo-eun Kim, az LG márkamenedzsment részlegének alelnöke és vezetője kifejezte a vállalat elkötelezettségét az iránt, hogy a vásárlók világszerte első kézből tapasztalhassák meg az LG úttörő gondolkodását megtestesítő innovatív termékeket és szolgáltatásokat.

Kulcsszavak: LG LG Electronics CES 2024

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR az IFA 2024-en mutatta be legújabb AI innovációit

A HONOR az IFA 2024-en bemutatta úttörő AI-képes hardveres kínálatát, valamint a kollaboratív AI adatvédelmi architektúráját, ezzel is hangsúlyozva, hogy mennyire elkötelezett az AI-vezérelt jövő iránt. Az eseményen debütáltak a HONOR legújabb AI-képes zászlóshajó készülékei is, köztük a HONOR Magic V3, a világ legvékonyabb, befelé hajlítható okostelefonja, valamint az elegáns és művészi HONOR MagicBook Art 14 laptop, illetve az innovatív HONOR MagicPad 2 tablet. Az IFA 2024-en a HONOR Watch 5 is bemutatkozott.

2024. szeptember 6. 18:47

Megérkezett a Garmin FENIX 8

Hivatalosan is bemutatták a Garmin csúcsmodelljét, az új FENIX 8 okosóra-családot, ami az AMOLED kijelzős és SOLAR-verziók mellett magában foglalja a kedvező árú Fenix E modellt, valamint az ultrasportok szerelmeseinek készült Enduro 3-at.

2024. augusztus 30. 13:14

Hackerbiztos tanúsítványt kapott az LG Volkswagen számára kifejlesztett adó-vevő modulja

Az LG Electronics (LG) által a Volkswagen számára kifejlesztett, a járművek és a környezetük közötti kommunikációt lehetővé tevő V2X (vehicle-to-everything) megoldás megkapta az IT biztonság területén nemzetközileg elismert szabványnak számító Common Criteria (CC) tanúsítványt, a V2X kategóriában a világon elsőként. Ez az eredmény tovább erősíti az LG globális járműalkatrész-piacon betöltött vezető pozícióját, és rávilágít a vállalat fejlett képességeire a járművek kiberbiztonsága terén, amely terület egyre fontosabbá válik a hálózatba kapcsolt autók korában.

2024. augusztus 29. 16:51

A Rejoy 2 éve Magyarországon

A felújított okostelefonok és táblagépek mellé két új kategóriát – okosórákat és noteszgépeket – vezetett be második magyarországi évében a Rejoy.hu. Az első értékesítési adatok alapján egy tipikus ügyfél Apple Watchból és MacBookból is 2020-as modellt (Apple Watch SE-t és MacBook Air M1-et) keres, telefonból pedig a 2019 végi iPhone 11 a legnépszerűbb. A Rejoy sajtóeseményén az is elhangzott, hogy mivel a cég oldalán elérhető készülékek uniós országokbból származnak, a december végén hatályba lévő új uniós szabályok betartása mellett a cég továbbra is stabil készletet tud majd kínálni azokból az utóbbi években megjelent, különösen népszerű iPhone-okból, amelyeket még nem USB-C csatlakozóval szereltek fel.

2024. augusztus 29. 13:20

Tarolt a Hisense az idei EISA-díjátadón

Az Expert Imaging and Sound Association (EISA) összesen öt kategóriában találta a legjobbnak a Hisense készülékeit, ezek közül 3 TV-t és 2 projektort díjazott a zsűri. A cég képviselői kiemelték, hogy az idei teljesítmény tovább erősíti elkötelezettségüket a kivételes vizuális és audio élmények biztosítása iránt.

2024. augusztus 29. 11:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34

Indul az Azonnali Fizetési Rendszer 2.0

2024. augusztus 14. 10:27

Már több, mint 1,2 milliót lopnak el egy-egy család számlájáról a csalók

2024. augusztus 13. 12:03

Hogyan védhetjük ki a gyakori Booking.com átveréseket?

2024. augusztus 7. 10:33