Sandberg mobilkiegészítők a nyaraláshoz

forrás: Prím Online, 2024. június 17. 18:54

Manapság egyre több okoskészüléket használunk, melyek töltéséhez külön adapterekre és kábelekre van szükségünk. Ez leginkább utazás során jelenthet problémát, hiszen a töltőadapterek meglepően sok helyet tudnak elfoglalni egy táskában, nem beszélve a laptoptöltők méretéről. A Sandberg ezekre a nehézségekre igyekszik két megoldást is kínálni nagy teljesítményű, kompakt töltőadapterével és 3 az 1-ben vezeték nélküli hordozható töltőjével.

 

65 W-os GaN III-as gyorstöltő két kimenettel

 

A GaN-technológiának köszönhetően a nagy teljesítményű töltők mérete jelentősen lecsökkent, így, egy alig 10 cm magasságú adapter is képes 65 W-os teljesítményt leadni a PD-támogatású laptopok, tabletek és telefonok töltéséhez.

 

A Sandberg AC Charger Dual USB-C PD65W EU ráadásul két USB-C porttal is rendelkezik, így egyszerre két készülék töltésére is alkalmas. Az elsődleges port teljesítménye maximum 65 W, míg a másodlagosé 20 W, azonban két eszköz töltésénél a 65 W-os teljesítmény oszlik szét 45+18 W-ra.

 

Biztonság tekintetében a töltőfej túlterhelés-védelemmel is rendelkezik, ráadásul az eszköz borítását is tűzálló anyagból készítették el.

 

 

Hordozható 3 az 1-ben töltő

 

A Sandberg 3 az 1-ben töltőállványával akár egyszerre töltheted fel MagSafe- és Qi-kompatibilis okostelefonjaidat, okosórádat és Apple Airpods vezeték nélküli fülhallgatóidat. A töltőállvány egy kihajtható tartóval is rendelkezik, ami alulról képes megtámasztani okostelefonodat, emellett pedig MagSafe-kompatibilis, így akár 15 W-os vezeték nélküli töltést is biztosíthat iPhone 12 vagy újabb készülékeidhez. Mágneses (MagSafe) kapcsolat nélkül a töltő 10 és 7,5 W-os teljesítménnyel tudja tölteni a Qi-kompatibilis telefonokat.

 

A kihajtható alumíniumtöltőn további két, vízszintes elhelyezésű töltőfelület is helyet kapott, melyek az Apple Watch okosórák és az Apple Airpods fülhallgatók töltésére alkalmasak. Ezek 5 és 2,5 W-os töltési teljesítmény leadására képesek. 

 

A töltőállomás maximum 9 V / 3 A-es, 27 W-os bemeneti áram felvételét támogatja, így az eszköz töltési teljesítményét az is befolyásolja, hogy egyszerre hány eszközt próbálunk róla tölteni, illetve milyen teljesítményű töltőadapterre csatlakoztatjuk.

 

A 65 W-os GaN töltőadapter és a 3 az 1-ben töltőállomás tökéletes párosításnak bizonyul, ami mind okoseszközeink, mind pedig laptopunk töltését is képes ellátni. A két eszköz hamarosan a magyar viszonteladók kínálatában is kapható lesz.

Kulcsszavak: Sandberg

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Indításrásegítő és a zseblámpába épített powerbankek a Sandbergtől

Hatalmas frusztrációt tud okozni egy nem induló autó. Ennek általában több oka is lehet, melyek között gyakori eset az autó akkumulátorának lemerülése. Ilyenkor ideiglenes megoldást jelenthet az autó bikázása. Ehhez viszont indító kábelre és külső erőforrásra is szükség van. A Sandberg Car Jumpstarter Powerbank 10000-et pontosan erre találták ki.

2024. október 21. 11:47

A Sony két új, kamerákhoz készült tápellátási megoldást vezet be

A Sony bejelentette két új, NP-FZ100 akkumulátort használó Alpha sorozatú és Cinema Line kamerákhoz készült tápellátási megoldás bevezetését, amelyek célja az alkotók növekvő igényeinek kielégítése: a BC-ZD1 akkumulátortöltőt, amely egyszerre két akkumulátort tölt, valamint a DC-C1 hálózati töltőt/adaptert, amely külső áramforrásból közvetlenül a kameravázat látja el árammal.

2024. október 19. 12:03

Telefonból és okosórából a lehető legújabb kell, laptopnál az ár-érték arány az első

Globálisan 12 százalékkal nőtt a second-hand készülékek piaca, de van olyan hazai szereplő, aki megduplázta éves forgalmát. A Rejoy harmadik negyedéves számai azt mutatják, hogy a hazai ügyfelek felújított okostelefonból és okosórából hajlandók a legújabb, drágább modellekre költeni, laptop és tablet esetében a jobb ár-érték arányú régebbi modellekkel is megelégszenek.

2024. október 18. 10:03

Az ABB bemutatja legújabb okosotthon-termékét

Az ABB bejelentette a OneTouch érintőképernyős kezelőpanel piacra dobását, amely zökkenőmentesen integrálja egyetlen eszközbe az okosotthon- és a kaputelefon felügyeleti rendszereket.

2024. október 14. 13:10

Zara Larsson „Rózsaszín élet” című minisorozata vezeti be a Sony új füstös rózsaszín prémium fejhallgatóját

Bármerre járjon is az ember, ha a kedvenc zenéit hallgatja, semmi más nem számít. A megfelelő fejhallgatóval öltözködés, tánc vagy munka közben egyaránt magával ragad minket a hangzás. A színválasztással és stílussal kombinálva a zene – akárcsak a ruhák és a kiegészítők – bármit képes megváltoztatni, mert az önkifejezés terepe, ami az érzéseinket kiegészítve fokozza és feldobja a hangulatunkat, hogy a megélt pillanat örök emlék legyen.

2024. október 4. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Egy év alatt 45 milliárd forintot loptak el tőlünk a digitális bűnözők

2024. október 15. 16:51

Idén már ezernél is több résztvevőt várnak a Service Design Day-re

2024. október 7. 09:59

Innovációs versenyen méretik meg magukat a világ egyetemistái

2024. október 2. 19:34

Országos kutatásból netezési körkép: a magyarok többségének élete elképzelhetetlen net nélkül

2024. szeptember 29. 15:24