Nemzeti színű kivilágítással szurkolnak a Bridgestone gyár kollégái a magyar válogatottnak

forrás: Prím Online, 2024. június 18. 20:19

Az abroncsgyár kollégái a szívükön viselik a magyar válogatott sikerét, ezért a csoportmeccsek idejére piros-fehér-zöld színekkel is üzenik: „Hajrá, magyarok!”. A gyárkivilágításon felül többféle aktivitásban is részt vehetnek a kollégák: például tesztelhetik tudásukat egy focistafrizura-kvízen és megmérkőzhetnek egy tippjátékon is. A bajnokság időszaka alatt az ínyenceknek is kedveskednek, hiszen a dolgozók minden héten német tematikus ételeket kóstolhatnak az üzem kantinjában.

A kollégák továbbá – a termelés zavartalan biztosítása mellett – a munkaidő alatt is követhetik élőben a válogatott csoportmérkőzéseinek alakulását. A Bridgestone nemcsak alkalmi, hanem állandó támogatója is a sportnak: a vállalat a 2024-es párizsi olimpiai- és paralimpiai játékok világszintű támogatója, ezenfelül rendszeresen szervez belső focibajnokságokat, futóprogramokat és közös kerékpározásokat; emellett részt vesz jótékonysági sporteseményeken is.

 

 

„Amikor a válogatott játszik, az a gyárunkban szinte nemzeti ünnep. Jó érzés látni, hogy mekkora közösségkovácsoló ereje van annak, ha pályára lép a magyar csapat. Én magam is lelkesen drukkolok minden meccsen, és csodálatos látni, hogy ez a szenvedély mennyire összehozza a közösséget. A Bridgestone-nál hiszünk abban, hogy a sport képes áthidalni a különbségeket és erősíteni a közösségi szellemet” – mondta el Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya ügyvezető igazgatója.

Kulcsszavak: Bridgestone

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagy teljesítményű tűzfal KKV-knak

Bár a digitális biztonság a gyakorlatlan szem számára szinte láthatatlan, a színfalak mögött rengeteg minden történik. Olyan készülékekre van tehát szükség, amelyek képesek megfelelni a mai több gigabites hálózatok nagy teljesítményének.

2024. július 2. 18:33

Az NMHH a lakossági mobiltelefon-díjcsomagok kínálatának változásait vizsgálta

Az idei év igen jelentős átrendeződést hozott a mobilszolgáltatások piacán. Az év eleji kisebb-nagyobb mértékű roamingadatkeret-emeléseket követően március elejétől mindegyik jelentős mobilszolgáltató inflációkövető díjkorrekciót vezetett be, majd alig egy-másfél hónapon belül sorra mindhárom szolgáltató teljesen megújította az előfizetéses mobiltelefon-díjcsomagjainak kínálatát, és többségében rövidesen lezárta vagy már bejelentette, hogy lezárja a korábban előfizethető, díjkorrekcióval megemelt havi díjú tarifacsomagjait.

2024. július 2. 15:29

Továbbfejlesztett AI-alapú szemantikus keresés és precíz képkeresés NAS-on

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora bejelentette a Qsirch 5.4.1 megjelenését. Az új funkciókkal, mint a mesterséges intelligencia által vezérelt képkeresés, a hasonló képek keresése és a dokumentumtartalom gyors előnézete, a NAS-felhasználóknak precízebb és felhasználóbarátabb fájlkeresési élményben lehet részük, jelentősen növelve produktivitásukat.

2024. július 2. 13:50

Középkategóriás áron kínál felsőkategóriás zajszűrést a Huawei legújabb fülhallgatója

Már Magyarországon is kapható a Huawei i-sorozatának legfrissebb tagja, a HUAWEI FreeBuds 6i vezeték nélküli fülhallgató. Az új modell az  eddig inkább flagship kategóriára jellemző intelligens és dinamikus zajszűrő technológiával, hosszú, akár 35 órányi üzemidővel a negyvenezer forint körüli árkategóra egyik legjobb választása lehet.

2024. július 2. 12:01

Az új Mercedes-AMG G63 gyári, első szereléssel kizárólagosan General Tire gumiabroncsaival érhető el

A General Tire biztosítja a gyári gumiabroncsokat az új Mercedes-AMG G63 modellhez, mely a Mercedes-Benz G-osztályának sportváltozata. Az AMG tuningműhelyéből származó ultranagy teljesítményű SUV-ot gyárilag kizárólag a 20 colos General Tire Grabber HTS60 nyári gumikkal látják el. Az abroncsot úgy tervezték, hogy maximális biztonságot nyújtson közúton és terepen egyaránt.

2024. július 2. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43