Éld át a nyár felejthetetlen sportpillanatait a Direct Now appal!

forrás: Prím Online, 2024. július 9. 18:50

Kövesd a nyár felejthetetlen sportpillanatait, szurkolj a magyar csapatnak az olimpián, nézd élőben a Forma-1 Magyar Nagydíj futamát vagy készülj az NB1 rajtjára a Direct One-nal. Kedvenc sporteseményeidet bárhol streamelheted a Direct Now appban, és a legfontosabb gólokat akár még vissza is nézheted, ráadásul a videótár is minden korosztály számára tartogat izgalmas műsorokat. Böngéssz a magyar klasszikusok, természetfilmek és a CANAL+ saját gyártású sorozatai között, vagy fedezd fel a tartalomszolgáltató gyerekeknek szóló varázslatos történeteit. Legyen szó pihentető strandolásról vagy egy hosszú utazásról, a Direct Now appal a vakáció alatt sem fogsz unatkozni!

 

Szurkolj a magyaroknak a Direct One-nal

 

Fokozódnak az izgalmak a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokságon, hiszen már csak négy csapat maradt versenyben a trófeáért. A kontinensviadal elődöntőit július 9-én Münchenben, illetve július 10-én Dortmundban tartják, míg a döntőre július 14-én kerül sor a berlini Olympiastadionban, ahol kiderül, melyik nemzeti csapat ülhet fel Európa futballtrónjára. 

 

A nyári versenyek és tornák sora a foci-Eb-vel nem ér véget. A sportszeretők legnagyobb örömére hamarosan, július 26-án kezdetét veszik a párizsi nyári olimpiai játékok, ahol egészen augusztus 11-ig szurkolhatunk a sportolóknak, és remélhetőleg a magyar csapatnak! Olimpikonjaink az eddigi versenyeken vívásban, úszásban és kajak-kenuban szerezték a legtöbb érmet. Ezekben a sportágakban ezúttal is reménykedhetünk győzelmekben, ahogy szoríthatunk a Varga Dénes vezette férfi vízilabda-válogatott és egyéni sportolóink sikeréért is. A paralimpiát ezúttal augusztus 28. és szeptember 8. között rendezik meg Franciaországban.

 

Amíg a futballrajongók az Európa-bajnokságra figyelnek, addig a kerékpározás kedvelőinek szeme a Tour de France-ra vetül. A június 29-én kezdődött országúti kerékpáros körverseny legnagyobb esélyese a Giro d’Italiát az első részvétele alkalmával egyből megnyerő Tadej Pogačar. A 21 szakaszból álló verseny utolsó etapját július 21-én tartják, a viadal ezúttal rendhagyó módon az olimpia miatt nem Párizsban, hanem Nizzában zárul. Zajlik a világ legjelentősebb füves pályás teniszeseménye, a Wimbledoni teniszbajnokság is. Az év harmadik Grand Slam-tornáját 2024. július 1−14. között Londonban rendezik meg.

 

Már csak néhány nap választ el bennünket a Forma–1 Magyar Nagydíjától. A száguldó cirkusz július harmadik hetén költözik néhány napra Mogyoródra, a július 21-i futamot követően pedig a csapatok egy hosszabb szünet előtt Belgiumba látogatnak, hogy aztán augusztus 25-én, a Holland Nagydíjon újra a rajtrácsra álljanak. Ha pedig mindez nem lenne elég, július 27-én kezdetét veszi az OTP Bank Liga, vagyis az NB1 2024–25-ös idénye, így a magyar futball kedvelői a nyár legforróbb napjaiban sem maradnak izgalmak nélkül.

 

Szurkolj kedvenceidnek, streameld a sporteseményeket a Direct Now appban, állíts be értesítőt a következő meccsről vagy nézd vissza 7 napig a nyári tornák és versenyek legjobb pillanatait. A legfontosabb információkat a Forma-1-es futamokról keresd a Direct One sporthubjában, ahol a magyar bajnokság összecsapásaira is felkészülhetsz.

 

 

Mesés szünidei kalandok az appban

 

A Direct One a vakáció ideje alatt is varázslatos világokba kalauzolja el a legkisebbeket, az appban ugyanis számtalan szórakoztató és tanulságos történet között válogathattok. Ráadásul a tartalomszolgáltató és az AMC Networks International CNE együttműködésének keretében, a JimJam csatornán és videótárban nézhető tartalmakhoz kapcsolódó izgalmas aktivitások, játékok és színezők várják a gyerekeket a csatorna oldalán

 

Derüljetek jó kedvre az apró művésszel, Doodleboo-val, ismerjétek meg a szeretnivaló Bing rajzfilmsorozat főhősét, miközben megbirkózik az ovisok kihívásaival, vagy tanuljatok együtt a mindig kíváncsi Simon nyuszival a JimJam videótárban vagy a csatornát követve.

 

A Minimax videótár újdonságai között találjátok a Talking Tom és barátai című animációs sorozatot, amelynek négylábú főszereplői világmegváltó találmányokat szeretnének megalkotni, és bár gyakran nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy ők tervezték, a kis hősök sosem adják fel! Az Állati küldetés részeiben pedig meglepő helyzetek, mókás kalandok és hatalmas felfedezések révén kapcsolódik össze a tudomány és a szórakozás. A nyári programok miatt nem maradt idő a kedvenc epizódokra? Semmi gond, számos gyerekcsatorna műsora mellett ugyanis a Minimax tartalmait is visszanézhetitek az appban!

 

A Direct Now alkalmazással bárhová magatokkal vihetitek a meséket, miközben a felnőttek is nézhetik kedvenceiket, hiszen egyszerre több eszközön, különböző tartalmak is követhetők.

 

 

Nyaralj a legjobb műsorokkal

 

A Direct Now app folyamatosan bővülő, sokszínű kínálatában minden hangulathoz és alkalomra megtalálod a legjobb műsorokat, legyen szó ismeretterjesztő tartalmakról, magyar klasszikusokról, lebilincselő filmekről vagy a CANAL+ saját gyártású sorozatairól. 

 

A Spektrum videótárban elérhető Várfoglalók második évadában Vadon Jani stábjával nem csak magyarországi, hanem erdélyi várakat is útba ejt. Fedezd fel, mi teszi az öreg kontinenst a világ egyik legizgalmasabb helyévé az Európa című sorozatban, amelynek epizódjait a National Geographic videótárában találod, de ugyanitt közelről megismerheted a világ egyik leginkább félreértett, rendkívül figyelemre méltó állatát a Cápafesztivál részein keresztül. Repülj a legnagyobb hőségben fogcsikorgatóan hideg tájakra a Fagyaszd le a félelmet Wim Hoffal című műsorral a BBC Earth jóvoltából vagy keresd a Love Nature videótárban a brazíliai Pantanal vizes élőhelyre elkalauzoló a Szelidítetlen Brazília epizódjait. 

 

Nosztalgiázz régi magyar klasszikusokkal, és nézd meg a legforróbb nyári napokban a hatalom elnyomásában is az erkölcsöt választó kisemberek döbbenetes erejű példázatát az Az ötödik pecsétben. A Direct Now app folyamatosan frissülő videótárában július során a nagyívű, romantikus Az aranyember is elérhető, főszerepben Tímár Mihály hajóskapitánnyal és az ő keserédes boldogságkeresésével. Az Isten hozta, őrnagy úr című film pedig abszurd humorával a háború értelmetlenségét és az emberek kiszolgáltatottságát ábrázolja.

 

Inkább valami hátborzongató sztorira vagy akcióra vágysz? A CANAL+ saját gyártású sorozataiban nem fogsz csalódni! A Direct Now appban bárhol, bármikor megtekintheted az európai történelem egyik legnagyobb, a szén-dioxid-kvótapiacot érintő gazdasági bűncselekményét bemutató Az évszázad csalása című krimiszériát. Kövesd nyomon a B.R.I francia különleges egység mindennapjait A brigád című sorozatban egy olyan időszakban, amikor a bandák háborúja bármelyik pillanatban lángba boríthatja Párizst vagy repülj vissza a XIX. század végére a Django epizódjaival, és nyomozz te is a főhőssel a western világában.

 

Kerülj romantikus hangulatba a nyári estéken a Félix és Rose főhőseivel, és engedd, hogy elvarázsoljon Jean Reno és Juliette Binoche színészi játéka egy véletlen repülőtéri találkozásról, amely alapjaiban változtatja meg a szereplők életét. Szintén egy gyönyörű francia színésznő, Marion Cotillard alakítja A Hold földjéről című romantikus film főszereplőjét, a boldogtalan házasságban élő Gabrielle-t, aki a szomorúság elől menekülve úgy dönt, hogy megszökik frissen megismert szerelmével.

 

Szeretnéd feldobni a strandolást egy kis tévézéssel? A Direct Now appal korlátok nélkül nézheted a legjobb tartalmakat, ha pedig újra átélnéd a legizgalmasabb pillanatokat, a műsorokat megállíthatod, újraindíthatod és 7 napig vissza is nézheted!

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az autósportok szerelmeseit szólítják meg a legújabb Edifice karórák

A japán óramárka együttműködése már messzire nyúlik a TOM versenycsapattal. A Casio különleges módon, egy limitált szériás változattal kíván tisztelegni a TOM félévszázados fennállása előtt. „Ez a különleges kiadású karóra ötvözi a nagy teljesítményt, az elegáns dizájnt és a motorsport iránti szenvedélyt” – emelte ki Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2024. szeptember 18. 20:16

Mától Magyarországon is Ayvens néven működik a legnagyobb hazai flottakezelő

Ayvens márkanév alatt folytatja tevékenységét hazánk legnagyobb flottakezelője és mobilitási szolgáltatója, az ALD Automotive | LeasePlan. Az új márka létrejöttének előzménye, hogy 2023 májusában a Societe Generale csoporthoz tartozó ALD Automotive felvásárolta a LeasePlant, az integráció egyik fontos lépéseként pedig immáron Magyarországon is Ayvens néven folytatja működését a vállalat. Az Ayvens világszerte 42 országban 3,4 milliós flottát üzemeltet, melyből több mint 550 000 elektromos meghajtású. Magyarországon az Ayvens közel 3000 ügyfele részére nyújt mobilitási megoldásokat, és összesen mintegy 33000 járműből álló flottát kezel.

2024. szeptember 18. 18:30

A Michigani Egyetem szerint pontosak a Galaxy Watch okosórák mérési adatai

A Michigani Egyetem Emberi Teljesítmény és Sporttudományi Központjának (HPSSC – Human Performance & Sport Science Center) – amely híres az integrált és átfogó sport-, edzés- és emberi teljesítményhez kapcsolódó kutatásairól és magas szintű oktatásáról – vizsgálata igazolta a Samsung Galaxy Watch okosórák egészségügyi, mérési adatainak pontosságát.

2024. szeptember 18. 16:44

Internethasználat: az első tíz között Magyarország az Európai Unióban

Az elmúlt évtizedben gyorsabban nőtt az internethasználók aránya Magyarországon, mint más uniós országokban, így hazánk a webhasználat terén nagyot lépett előre – egyebek között ez derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss tanulmányából, amely huszonöt uniós ország 2023-as internethasználati statisztikáit elemezte.

2024. szeptember 18. 14:59

K&H: az óvatosság már kevés a csalókkal szemben, többre van szükség

A mesterséges intelligencia megjelenése a pénzügyi csalók eszköztárában odavezetett, hogy a laikusok már nem bízhatnak abban, amit látnak vagy hallanak, mert hamis lehet. A K&H Bank segít, hogy egyszerű módszerekkel felismerhesd a támadásokat.

2024. szeptember 18. 13:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34