A Samsung és a Google Bekarikázás funkciója zökkenőmentes keresést biztosít

forrás: Prím Online, 2024. augusztus 15. 13:36

A Galaxy ökoszisztéma további készülékein válik elérhetővé a Bekarikázással keresés a Google-lel funkció, köztük meghatározott Galaxy A szériás okostelefonokon* is, még szélesebb körre kiterjesztve ezzel a mobil AI-t. Ez a fejlesztés hangsúlyozza a Samsung és a Google azon elkötelezettségét, hogy kiemelkedő mobiltechnológiát biztosítsanak minél több felhasználónak. Az A szériás készülékeket követően, az innovatív keresési élmény a Galaxy Tab S9 FE és Tab S9 FE+ készülékekre is megérkezik, amelyeken a nagyméretű kijelzők és a Galaxy S Pen új dimenziót adhatnak a felfedezésnek.

A Bekarikázással keresés a Google-lel a Galaxy S24 széria és a Galaxy AI bevezetésével hamar közkedvelt funkció lett, hiszen a hagyományos keresési módszereken túlmutató, formabontó felfedezési lehetőséget kínál. Ahogy egyre több Galaxy készüléken, köztük a legújabb Galaxy Z Flip6 és Z Fold6 okostelefonokon is elérhető lett, a Bekarikázással keresés folyamatosan fejlődött, hogy minél könnyebben kezelhető és minél inkább felhasználóbarát lehessen. Többek között teljes oldalak lefordítását, QR- és vonalkódok beolvasását bízhatják rá a felhasználók az új keresési funkcióra, emellett segítséget nyújthat a házi feladatok elkészítésében is. Mostantól, az egyes Galaxy A modelleken és a Galaxy Tab S9 FE szérián is elérhető Bekarikázással keresés segítségével még több Samsung készülékkel tehetünk fel összetettebb kérdéseket a minket körülvevő világról.

 

 

„Ezek a frissítések új lehetőségeket nyitnak meg a Galaxy A és a Galaxy Tab S9 FE szériának, és megerősítik azon elkötelezettségünket, hogy még több Galaxy-felhasználónak biztosíthassunk kiemelkedő technológiát – mondta TM Roh, a Samsung Electronics Mobile eXperience üzletágának vezetője és elnöke. – Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a forradalmi AI technológiát minél szélesebb közönséghez juttassuk el annak érdekében, hogy a felhasználóink hatékonyabban dolgozhassanak, szabadabban alkothassanak és gazdagabb, személyre szabottabb interakciókban lehessen részük a készülékeikkel.”

 

 

A Bekarikázással keresés a Google-lel egy új mód arra, hogy egy egyszerű mozdulattal szinte bármire rákereshessünk – alkalmazások váltogatása nélkül. A funkció engedélyezésével a felhasználók egyszerűen bekarikázhatják, kiemelhetik vagy megérinthetik a képernyő bármely pontját, hogy kiválasszák a keresni kívánt szöveget, képet vagy videót**.  Ez a funkció, amely a Google-lel való szoros együttműködés eredménye, a vállalat nyitottság és összefogás iránti tartós elkötelezettségét testesíti meg. Az AI-alapú Bekarikázással keresés, az általa kínált sokrétű információval és kontextussal új szintre emeli a keresési élményt: könnyebbé és izgalmasabbá teszi azt.

 

________________________

*E hónaptól kezdve a következő modellek esetében vezetik be: Galaxy A55, A54, A35 és A34. A Bekarikázással keresés frissítések elérhetősége készülékmodellenként és piactól függően változhat

**Az eredmények a vizuális egyezések függvényében változhatnak. Internetkapcsolat szükséges. Előfordulhat, hogy a felhasználóknak frissíteniük kell az Androidot a legújabb verzióra. A termék működése függhet az alkalmazás és a készülék beállításaitól. Előfordulhat, hogy egyes funkciók nem kompatibilisek bizonyos alkalmazásokkal. A szolgáltatás elérhetősége országonként és nyelvenként változik. Az eredmények pontossága nem garantált.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már általános iskolában bevezetnék a drónképzést

Az FPV (azaz First Person View, vagyis első személyű, azaz belső nézetű) drónok csak néhány éve kezdtek el szélesebb körben ismertté válni és történelmük sem nyúlik hosszú évtizedekig vissza. Egy friss kutatás azonban azt mutatja, hogy egyre népszerűbbek a lakosság körében és egyre többen tervezik, hogy vásárolnak ilyet. Nem csoda hát, hogy a meghatározó hazai gyártó és forgalmazó cégben felmerült a széles körű oktatás gondolata is.

2024. szeptember 19. 16:57

A Jövő IT-tehetségei versenyeztek az Aruba Cloud Hackathonon

Az Aruba Cloud, Európa vezető felhőszolgáltatója idén is sikeresen megrendezte innovatív programozói versenyét, az Aruba Cloud Hackathont. A 24 órás megmérettetésen felsőoktatásban tanuló hallgatók mérhették össze tudásukat és kreativitásukat, miközben izgalmas feladatok megoldásán dolgoztak.

2024. szeptember 19. 15:18

A teljesítmény művészete: a nagy precizitás ultraszéles panorámája

A Porsche Design és az AGON by AOC, a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája bejelentik legújabb együttműködésüket: ez a Porsche Design AOC AGON PRO PD34 gaming monitor. 

2024. szeptember 19. 13:25

Így válhatnak tökéletessé az adatközpontok!

A „Power of Six” hat alapelvet takar, amely az Eaton intelligens energiagazdálkodási vállalat adatközpontok tervezése során alkalmazott szisztematikus megközelítése. Holisztikus szemlélete úgy teremt hozzáadott értéket, hogy összehangolja a vállalat megoldásait a felhasználók energiainfrastruktúra-igényeivel, miközben támogatja őket a tökéletes, öntudatos és önmagát optimalizáló adatközpont megvalósítása felé vezető úton. Az Eaton szakértői azt a kérdést járták körül, hogy miként csökkenthető a tervezési kockázat és a rendszer komplexitása, illetve hogyan optimalizálható az adatközpont teljesítménye az alábbi rendszertechnikai elvek alkalmazásával.

2024. szeptember 19. 11:41

Már több mint 150 helyen kellett kikapcsolnia az áramot az E.ON-nak

Csütörtök reggelig több mint 150, a Duna áradása miatt veszélyeztetett helyen kapcsolta ki biztonsági okokból az áramot az E.ON Hungária Csoport. Az óvintézkedéseket az ügyfelek élet- és vagyonbiztonságának megóvása indokolja.

2024. szeptember 19. 11:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34