A Dreame legmodernebb robotporszívója érkezik a magyar piacra

forrás: Prím Online, 2024. augusztus 24. 13:41

Nem hagyja ki a sarkokat és munka után saját magát is kitisztítja a világ első bionikus robotkaros technológiával ellátott robotporszívója. A Dreame Technology, az intelligens takarítási iparág globális vezetőjének legújabb, X40 Ultra típusú porszívója augusztus 21-től már a magyar vásárlók számára is elérhető.

A Dreame kutatásai szerint a felhasználók olyan robotporszívót szeretnének, amely alaposan megtisztítja a sarkokat és a széleket, minimális utótisztítást igényel és intelligens technológiát használ otthonaik pontos feltérképezésére. A Dreame X40 Ultra újradefiniálja a tiszta életet, a világ első bionikus robotkar technológiájával rendelkezik, oldalkeféje akár 10 mm-re is felemelkedik és kinyúlik, hogy elérje a sarkokat és az íves bútorokat is. A Dreame MopExtend RoboSwing technológiájának köszönhetően az X40 Ultra 4cm-es felmosóhosszabbítójával eltávolítja a rejtett törmeléket az alacsony bútorok alatt is. A teljesen automatizált tisztítóállomás, a gubancolódás-gátló kefe és az intelligens feltérképező technológia révén még soha nem volt ilyen egyszerű a takarítás, és mindez gombnyomásra történik.

 

 

Precíziós és intelligens térképezés

 

A Dreame X40 Ultra négyszintű térképezéssel rendelkezik, így rendkívül hatékony tisztítási útvonalakat hoz létre rendezett sorokban vagy meghatározott területeken a célzott foltok tisztításához. A beépített RGB kamera és a 3D strukturált világítás segítségével az X40 Ultra 120 fajta tárgyat azonosít és kerül ki, legyen az kicsi vagy nagy. Nagy terekben és a szűk sarkokban is hatékonyan takarít, ezzel biztosítva otthona tisztaságát.

 

 

Érintés nélküli tisztítás

 

 A 12 000 Pa-os robot gondosan elhelyezett szívófejei védik a szőnyegeket, könnyedén elvágják a felszívott hajat és állatszőrt, majd ezeket a gép eltávolítja a kefékről és a porzsákba helyezi.  Az X40 Ultra egyedülálló, öntisztító bázisállomással rendelkezik, dokkolásnál automatikusan kiüríti belső szemeteskukáját a bázisállomásba, a 3,2 literes porzsákot pedig csak 75 naponta kell kiüríteni. Miközben a robotporszívó a porzsák kiürítésével van elfoglalva, a bázisállomás intelligens tisztítóoldat-rendszere tökéletes víz-oldat arányt biztosít a makulátlan tisztításhoz a következő alkalommal.

 

A Dreame X40 Ultra robotporszívó az Euronics áruházakban már megvásárolható.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az autósportok szerelmeseit szólítják meg a legújabb Edifice karórák

A japán óramárka együttműködése már messzire nyúlik a TOM versenycsapattal. A Casio különleges módon, egy limitált szériás változattal kíván tisztelegni a TOM félévszázados fennállása előtt. „Ez a különleges kiadású karóra ötvözi a nagy teljesítményt, az elegáns dizájnt és a motorsport iránti szenvedélyt” – emelte ki Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2024. szeptember 18. 20:16

A Michigani Egyetem szerint pontosak a Galaxy Watch okosórák mérési adatai

A Michigani Egyetem Emberi Teljesítmény és Sporttudományi Központjának (HPSSC – Human Performance & Sport Science Center) – amely híres az integrált és átfogó sport-, edzés- és emberi teljesítményhez kapcsolódó kutatásairól és magas szintű oktatásáról – vizsgálata igazolta a Samsung Galaxy Watch okosórák egészségügyi, mérési adatainak pontosságát.

2024. szeptember 18. 16:44

Okoseszközöket jelent be a Huawei

A Huawei világszerte uralja a viselhető okoseszközök piacát a leszállított mennyiség alapján az IDC független piackutató cég legfrissebb jelentése* szerint. A vezető pozíciót tovább erősítheti a gyártó közelgő, szeptemberi nagyszabású nemzetközi termékbemutatója, ahol számos innovatív okoseszközzel jelentkezik. A Huawei ráadásul már előrendelést is hirdetett a magyar piacon az újonnan érkező okosórájára, kedvezményt és ráadás fülhallgatót is ad az új készülék mellé szeptember 19. és szeptember 30. között.

2024. szeptember 14. 15:27

Kiváló hangteljesítménnyel rendelkezik az új Sony csíptetős mikrofon

A Sony bejelentette az ECM-L1 Lavalier mikrofont, amely 3,5 mm-es csatlakozón át felvett árammal is működik, és a Sony jól bevált hangtechnikai fejlesztésein alapul. A mikrofon a sok éven át komoly szakmai megbecsülésnek örvendő, rádiós stúdiók és produkciós cégek által is előszeretettel használt ECM-77-es sorozatból lett továbbfejlesztve.

2024. szeptember 14. 11:55

Az európai közönség számára is debütált az LG legkisebb 4K projektora

Az LG Electronics (LG) a berlini IFA kiállításon mutatta be CineBeam Q (HU710PB) projektorát az európai közönségnek. A CineBeam Q egyedülálló, minimalista kialakításával, kiemelkedő képminőségével és izgalmas funkcióival valódi moziteremmé változtatja a nappalit – vagy éppen azt a helyiséget, amiben elhelyezzük.

2024. szeptember 13. 20:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34