Megújult a Brozie közösségi böngésző

Czipperer Dia, 2013. október 3. 14:23

Megjelent a magyar csapat alkotta Brozie közösségi böngésző továbbfejlesztett változata, amely jelentősen átalakítja a netes böngészést.

A Brozie 2.0-án fél évet dolgozott a magyar fejlesztőcsapat, annak érdekében, hogy minden felhasználói igénynek eleget tehessenek. A céljuk, hogy teljesen megújuljon a felhasználók számára a netezési élmény.

 

A fejlesztések során átalakult a honlap, amely egyszerűvé és könnyen kezelhetővé vált. Emellett pedig fejlesztettek egy Brozie kiegészítőt, amely segítségével bármely netes oldalon elérhetővé válnak számunkra a Brozie szolgáltatásai. Ezáltal a regisztrált felhasználók írhatnak bármiről véleményt, kérdezhetnek, cseveghetnek ismerőseivel.

 

 

A Brozie kapcsolatok kialakulásánál többet nyújt egy átlagos közösségi oldalnál. Itt olyan kapcsolatok alakulhatnak ki, amelyek a közös érdeklődésen alapulnak. A regisztrált felhasználóknak köszönhetően könnyebb felvenni a kapcsolatot azzal, akinek egy hírrel kapcsolatban ugyanaz a véleménye, mint nekünk.

 

Ez a kiegészítő Chrome, Firefox és Safari böngészőkhöz érhető el. A Brozie közösségi böngészőről bővebben korábbi cikkünkből vagy a hivatalos oldalon lehet tájékozódni.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40